Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Oeps....

U leest om dit moment het verhaal Oeps... gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2011-6-12

Verhaal:

Oeps...
Oeps...
Het was op een warme avond, die avond dat het gebeurde.
Ik was wat erotische verhaaltjes aan het lezen terwijl ik mezelf aan het vingeren was. Ik was net 18, en nog steeds maagd. Toen gebeurde het. Ik had keihard muziek aan en hoorde dus verder niks, bijhalve het soppende geluid vanaf mijn poesje.De deur ging open, en daar was hij dus. Mijn toen 26 jarige zwager. Hij keek verrast, maar zijn ogen stonden ook ondeugend. Hij kwam binnen en deed de deur opslot. Hij gooide zijn volle gewicht (ik gok op zo'n 90 kilo) op me en rukte mijn vingers uit mijn kut. In hun plaats stopte hij zijn eigen vingers. Het deed pijn, vooral vanwege het geweld. Hij haalde zijn vingers uit mij en gooide mij letterlijk op mijn bed. Hij zei tegen me dat hij als ik ook maar iets aan mijn ouders liet merken dat hij zou vertellen over wat ik wel allemaal niet in mijn kut stopte. Hij trok mijn topje uit, dus ik lag praktisch naakt op bed. Hij deed zijn broek uit, waar een gigantische lul uit kwam. Hij was keihard, en hij bond me vast met bijde armen en 1 been. Hij rende naar de kamer van mijn zus en kwam terug met een fles glijmiddel. Hij smeerde het ruig over mijn doos en hij douwde zijn pik in één keer erin. Het deed vreselijk veel pijn, maar ik wilde niet dat mijn ouders het wisten, dus ik was stil. Zo ging het ongeveer een half uur door, totdat hij een SMS kreeg dat mijn zus thuis kwam. Hij stopte eindelijk en gaf me een klap op mijn kut. Ik schreewde het uit, wat volgde op nog een klap. Hij schreeuwde iets, maar wat ik duidelijk verstond was: 'Je houd je bek hé slet? Anders doe ik het nog een keer'. En weg was hij, maar ik durf nog steeds niks te zeggen. Gelukkig ben ik er niet zwanger van geworden, hij spoot een paar keer in me. Mijn zus heeft hem gedumpt, omdat hij vreemdging. Ze moest eens weten.
Nu ben ik 27, heb een man, maar zelfs hij weet er niet van. Ik probeer het te verwerken, maar het is lastig...

Aantal keer bekeken: 9973
Waardering: 4.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online