Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Om 20.00 naar de disco..

U leest om dit moment het verhaal Om 20.00 naar de disco. gepost door ANONIEM. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: ANONIEM
Gepost op: 2010-4-17

Verhaal:

Om 20.00 naar de disco.
Valerie en Gwen waren aan het shoppen. Toen ze de winkel London in kwamen zagen ze 2 jongens van school. he Valerie en Gwen! hey! hebben jullie vanavond nog wat te doen? nee, hoezo? misschien kunnen jullie mee naar de disco gaan? ja lijkt
me leuk, jou Gwennie? ja moet alleen nog even thuis vragen. ok, als jullie kunnen spreken we om 22.00 uur af bij het cafe daar in die straat hier naast ok? ja afgesproken. doei tot straks! Als we daar heen gaan moeten we nog wel even kleren shoppen! ja zei Gwen dromerig. hallo? Gwen ben je er nog? o, ik weet het al Gwen is verliefd! Ze begon te blozen. haha, kom we gaan naar huis.

Kom Valerie beetje door fietsen we zijn bijna te laat! ja ik probeer zo hard mogelijk te fietsen maar het is vermoeiend! ja weet ik. hey jongens. kom laten we gaan. het is maar een klein stukje lopen.

leuke muziek! ja! Ik ga even naar de jongens toe! Schreeuwde Gwen. Toen ze de jongens had gevonden kreeg ze een zakje. wat moet ik hier mee? neem het gewoon. ok. 20 minuten later ging ze weer naar de jongens toe en zoende een van de jongens. Zullen we samen dansen? ja, met jou altijd!

toen ze weer naar huis fietste zei Valerie: Vond je het leuk in de disco? Gwen zei niks. Gwen? Een paar seconden later viel Gwen op de grond. Gwen?! Gwen?! Valerie pakte haar mobiel en belde 112. even later werd Gwen met een met een ambulance weg gebracht. Wat is er met haar? vroeg Valerie wanhopig. Waar zijn jullie geweest voor dat ze flauw viel? In de disco. dan heeft ze waarschijnlijk te veel drank gehad of drugs gehad. Kunnen jullie haar nog redden?! Ja, vast wel.

2 weken later toen Gwen weer terug was zei Valerie: 1 ding weet ik zeker, niet meer naar de disco! ja goed idee! haha!


Aantal keer bekeken: 3410
Waardering: 3.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online