Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Oma Nijnenhuis.

U leest om dit moment het verhaal Oma Nijnenhuis gepost door CARMENELLOOO. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: CARMENELLOOO
Gepost op: 2011-7-21

Verhaal:

Oma Nijnenhuis
Alexa rammelt aan de deur maar hij gaat niet open. Ze steekt haar neus door de brievenbus... 'Oma! Bent u thuis?' Het enige wat ze hoorde was een piepend geluid dat zich herhaalde. Als ... Als een schommelstoel. 'Omaaa!' Alexa rammelt nog één keer aan de deur maar hij gaat gewoon niet open! Ze draait zich om en grist haar tas van het muurtje naast het huis. Opeens gaat piepend de deur open. Alexa zegt nog eens zachtjes en aarzelend: 'Oma ...?' Ze duwt de deur iets verder open. Voorzichtig loopt ze naar binnen, maar ze vertrouwt het nog niet helemaal. De plek waar ze altijd tussen de middag naartoe gaat is nu veranderd in een spookhuis... Allerlei gedachtes spoken door haar hoofd: 'Is er iets met oma?' 'Waarvandaan komt dat geluid?' 'Heeft het iets te maken met die deur?' Ze durft eigenlijk niet naar binnen... Maar bedenkt zich snel! Ze houdt ZIELSVEEL van haar oma, en ze zou echt lijden als er iets met haar was. Het is donker in de kamer... Ze doet een lichtje aan en ziet haar oma zitten, in een stoel mét een kopje thee. Ze zit zo stil dat het gewoon eng is. Alexa krijgt even geen adem meer. Dit is niet de oma Nijnenhuis die ze kent?! Opeens staat oma op. Ze zet haar thee neer en staat nog héél even stil. Dan begint ze opeens te rennen, heel hard. Richting Alexa. Alexa vlucht en probeert de deur open te maken. Maar net als een tijdje geleden zit de deur op slot. Ze bonst op de deur maar niemand hoort haar, en oma is al bij haar. Oma bijt, ze bijt heel hard in Alexa's slagader net als een vampier. Alexa zakt bloedend op haar knieën. Oma lacht... En nu maar wachten op het volgende kleinkind... }:D

Aantal keer bekeken: 3685
Waardering: 6.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online