Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Onder mijn benen door.

U leest om dit moment het verhaal Onder mijn benen door gepost door Michelle. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Michelle
Gepost op: 2011-8-25

Verhaal:

Onder mijn benen door
Dit is echt heel erg...

Ik liet zoals gewoonlijk de hond van mijn buurvrouw uit, Deze hond is heel erg groot en behoorlijk sterk...Ik liep dus heel rustig met die hond over straat, en er staat op een paar meter afstand een groepje met hele leuke jongens voor me. Die hond liep achter mij en rende met een enorme snelheid met een spurt onder mijn benen door! Ik ging dus languit op mijn plaat vlak voor de neus van al die jongens....Zo beschamend!

Aantal keer bekeken: 13605
Waardering: 5.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online