Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Onderdanig.

U leest om dit moment het verhaal Onderdanig gepost door Mr Me. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Mr Me
Gepost op: 2011-8-7

Verhaal:

Onderdanig
Hoe het begon.

Roos was een meid van 24 jaar. Al een tijdje hadden we contact en zagen elkaar regelmatig. Dit keer zou het anders worden echter dan de andere keren.

Roos heeft een verantwoordelijke baan en het leek haar lekker om eens heerlijk onderdanig te zijn. Aangezien ik vrij dominant ben leek het haar wel een goed idee om dit met mij te proberen.

Omdat ik haar grenzen wou weten stuurde ik haar eerst een sub-lijst en na die ingevuld te hebben stuurde ze hem terug.
Een afspraak was snel gemaakt en die vrijdag zou ze langs komen, natuurlijk had ze een kledingvoorschrift. Margriet heeft grote borsten en een paar heerlijke stevige billen waardoor de keuze voor mij snel gemaakt was. Ze belde aan en ik liet haar naar binnen komen.
Zoals afgesproken droeg ze een wit doorzichtig bloesje, kort zwart rokje en kousen. Zwarte lange laarzen maakte het geheel af.

Ze kwam naar mij toe en vroeg of het zo goed was? Opdracht was om eerst de goedkeuring van mij te krijgen.
Prima zei ik en liet haar omdraaien zodat ik beter naar haar heerlijke billen kon kijken.

Buk je voorover gaf ik aan waar ze snel gehoor aangaf. Een vinger glijdt over haar string en ik voel dat ze nat is.
Met een snelle beweging geef ik haar een harde tik op haar billen waardoor ze een gilletje slaakt. Ik neem haar billen goed onder handen en stop als ze warm en rood zijn. Haar rode string laat duidelijk een nat plekje zien waardoor ik weet dat ze geniet.

Ik pak een kleine buttplug en smeer hem in met wat glijmiddel. Met mijn linkerhand doe ik haar string aan de kant en met mijn rechter duw ik hem voorzichtig in haar strakke kontje.
Haar bloesje doe ik uit en kijk naar haar borsten die in een kwart cup bh liggen.

Ik ga op een stoel zitten en laat haar naar mij toekomen. Ga op me zitten zeg ik en ze gehoorzaamt. Ik kijk naar haar borsten en neem haar tepels onder handen. Ze kreunt als ik iets harder knijp maar ze laat me gaan. De knijpers die ik heb klaargelegd komen nu van pas en ik zet ze op haar tepels. Ik laat ze zitten en laat haar weer staan.

Ik trek snel mijn kleding uit en ga weer zitten. Kom nu maar weer op mijn schoot zitten zeg ik en ze doet wat ik zeg. Haar string doe ik iets aan de kant en ze glijdt over mijn pik naar beneden.
Neuk me gebied ik haar en ze doet wat er gezegd wordt. Ga staan zeg ik en ze gaat netjes staan. Ik neem haar mee naar de slaapkamer en ga liggen. Pijp me en goed zeg ik. Haar mond en tong doen me bijna klaarkomen. Ik pak haar hoofd en ram mijn pik tot aan de ballen in haar mond. Ze kokhalst even maar gaat gewoon door. Ik neuk je mond zeg ik en ram hem steeds harder in haar mond. Ik voel het komen en stop.

Een blinddoek gaat om haar ogen en ik bind haar handen boven haar hoofd vast aan mijn bed. Nu pak ik de knijpers en trek ze ineens van haar tepels. Een pijnlijke kreun ontsnapt haar. Ik masseer haar tepels snel waardoor ze dubbel gevoelig zijn.

Daar ligt ze voor me, haar heerlijke borsten en nat kutje. Ik haal de buttplug uit haar kontje. Ik duw een kussen onder haar billen. Ik ga je kontje neuken zeg ik tegen haar en zet mijn pik tegen haar sterretje. Nee roept ze maar ik ga door en dus hem langzaam in haar kontje. Ik laat haar even wennen en dan zit hij er helemaal in. Ze is zo nauw dat ik het bijna niet kan houden. Met rustige bewegingen neuk ik haar.

Ik trek mijn pik uit haar kontje en kijk hoe haar kontje openstaat. Omdat jij je zo goed gedragen hebt laat ik je nu klaarkomen. Ik pak twee speeltjes en ga voor haar zitten. Een dikke dildo laat ik in haar natte kut verdwijnen en een kleine vibrator zet ik op haar klit. Je mag klaar komen zeg ik. Ze komt gillend klaar.

Haar handen maak ik los en nadat haar blinddoek af is knippert ze even met haar ogen en jij dan vraagt ze? Kom we gaan lekker douchen antwoord ik. Onder de warme douche komt ze weer bij. Ik geef haar een spons en ze sopt me heerlijk in. Elk plekje neemt ze onder handen. Als ze klaar is laat ik haar omdraaien. Buk je voorover, ze gehoorzaamt en ik pak mijn pik vast. Ik begin te plassen en ze schrikt. Staan blijven roep ik. Mijn straal raakt haar kutje en ze kreunt. Als ik uitgeplast ben trek ik mijn pik weer stijf. Ik ram hem ineens in haar kut en neuk haar hard onder de douche.
Dit ga ik niet lang volhouden en ik zeg haar om te draaien. Ze gaat door haar knieën en ik begin haar mond weer te neuken. Ik pak haar hoofd vast en ram hem diep in haar mond. Ik kom en hou haar hoofd stevig vast. Stralen sperma glijden diep in haar keel.

We liggen op de bank bij te komen en ik vraag haar of dit is wat ze bedoelde. Ja knikte ze.
Voor de bdsmers onder ons dit was mijn eerste keer als dom. We zijn nu wat jaren verder.

Aantal keer bekeken: 14722
Waardering: 6.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online