Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ongelukkig.

U leest om dit moment het verhaal Ongelukkig gepost door Onthoofd. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Onthoofd
Gepost op: 2009-1-26

Verhaal:

Ongelukkig
In 1804 werd Trempar Rickorsen geboren, en helaas stierf zijn moeder bij de bevalling. Zoals meestal in die tijd waren zijn ouders niet zo rijk, en zijn vader had meer aandacht voor zijn land dan voor hem, omdat hij boer was. Eenzaam voedde hij zichzelf op. Hij was mager, en wit. Toen hij 14 was, overleed zijn vader en bleef hij alleen over, in zijn vaders huis. Dat betekende dus; hij moest nu net zo hard werken als zijn vader deed. Hij zou dag en nacht moeten werken, maar het zou te veel worden. Uiteindelijk nam hij de keus hun kleine huisje aan een herbergier te verkopen die er een hotel van zou maken. De dagen daarop volgden afschuwelijk. Na een week was hij het helemaal zat, en hij vluchtte de stad uit, het bos in. Hij moest elke dag zoeken naar eten, en ondertussen vluchtte hij steeds verder van de stad. Uiteindelijk kwam hij bij een groot meer aan, waar verlangend het water in sprong en diep in de zee dook. Toen pas kwam het in hem op dat het beter zou zijn als hij niet meer zou leven, dat hij geen pijn en verdriet meer hoefde te te lijden. Hij klom de berg op, en sprong van hoog naar beneden, en deed zijn ogen dicht. Hij wachtte tot het koude water hem zou raken, en daarna de bodem van de zee, maar hij voelde niks. Langzaam deed hij zijn ogen open. Voor hem zag hij de zon die onder ging. Wat was dit? Hij vloog! Hij keek naar beneden, en in de weerspiegeling van het water zag hij niets. En toen hij weer omhoog keek, snapte hij het. Hij was geest..

Aantal keer bekeken: 2338
Waardering: 7.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online