Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ons avondje uit naar Sluis.

U leest om dit moment het verhaal Ons avondje uit naar Sluis gepost door BlondeVDBlonde@gmail.com. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: BlondeVDBlonde@gmail.com
Gepost op: 2007-10-19

Verhaal:

Ons avondje uit naar Sluis
Velen onder ons lopen ook met het fantasme rond om een trio uit te proberen. In mijn dromen lijkt het allemaal fantastisch, maar ik heb eerder zoiets van laat het maar een fantasie blijven,…. de werkelijkheid kan daar toch nooit aan tippen. Zal mijn nieuwsgierigheid het winnen van mijn twijfels en angst???
Heb ooit de belofte gedaan aan mijn man dat ik eens een triootje wou proberen……en onlangs hadden we daar de gelegenheid voor en we zijn dan richting Sluis vertrokken. Ook al had ik de belofte gedaan, de twijfels zijn groot, maar belofte maakt schuld.
Ik ben een mollige vrouw, maar met rokje en mooi decolteetje, wind ik toch sommige mannen op. Ik ben vol goede moed en vastbesloten om tot het uiterste te gaan. Mijn verstand op nul en er gewoon voor gaan!!!
Eerst gaan we nog een snackje eten op een terrasje…..daarna een wandelingetje om alles te laten zakken. We vinden uiteindelijk de seksshop waar we al enkele malen een voetje hebben binnengezet. We vergewissen ons ervan dat de ingang voor koppels effectief gratis is.
We bekijken de artikelen, mijn man heeft helaas zijn portefeuille vergeten, dus die speeltjes zullen voor een volgende keer zijn. Onze aandacht gaat uit naar dildo’s, de tarzan,…..enkele filmpjes.
Alles ziet er rustig uit, weinig mensen vinden precies op dit late uur de weg naar de cinema. Uiteindelijk zie ik een oudere heer binnengaan in de cinemazaal…….en ik sla in paniek. Die ziet er niet uit, zo onverzorgd, vet haar,… sorry maar die wil ik niet aan mijn lijf.
We dolen nog wat rond in de winkel en besluiten dan toch maar een kijkje te gaan nemen.
Ik had me graag discreet op de achterste rij, in de zeteltjes gezet, maar er zit toch veel volk precies…… de enige plaats, in de zeteltjes, is vooraan. Daar gaat mijn hoop om toch geniepig te kijken hoe het er allemaal aan toegaat.
We installeren ons op het gemak en de film is aan volle gang. Onze ogen passen zich snel aan het donker. Ik zie bij mijn man snel een harde knobbel en mijn hand verschijnt snel in zijn broek!! Ik zak wat onderuit en zijn hand vindt snel zijn weg naar mijn geschoren poesje.
Er zijn inmiddels nog enkele heren binnengekomen en eentje installeert op in de rij stoelen naast ons. Hij ziet om zich heen en begint zich al snel af te trekken. Hij begint zijn aandacht op ons te fixeren…. hij zoekt oogcontact…. De zenuwen beginnen zich weer parten te spelen, en ik probeer zijn blik te vermijden. Toch windt het me op dat hij zich blijkbaar meer interesseert in het feit dat mijn man me aan het vingeren is dan op de actie die zich momenteel op het scherm afspeelt.
Mijn man spoort me aan toch in zijn avances op te gaan, maar op dat moment kan ik me het voornemen van, verstand op nul, niet volgen. De zenuwen gieren door mijn hele lijf, en dit ook deels door de opwinding, maar helaas vrees ik dat het er deze keer niet zal inzitten.
Ik vind van mezelf dat ik al een grote stap heb gemaakt door me publiekelijk te laten vingeren, maar om me zomaar door iemand onbekend te laten betasten, penetreren,…. De angst slaat me steeds meer om het hart.
Mijn man vraagt me hem wat rustiger af te trekken, hij voelt dat het anders snel zal komen. Het scenario leent er zich wel naar. Bij mij zal het ook allemaal snel gaan komen als het zo doorgaat. En de onbekende heer naast ons die vindt het spektakel ook fantastisch.
Mijn man blijft aandringen, maar ik vind het ongelooflijk spijtig dat ik hem moet teleurstellen. Hij vindt langs de ene kant op zich toch wel goed dat ik deze eerste stap gezet heb. Ook al is hij ontgoocheld.
Ik maak hem duidelijk dat het er deze zeker niet van komt, maar wil toch niet buiten gaan vooraleer hij toch aan zijn trekken komt….. Mijn mond gaat richting zijn dikke harde pik en ik begin eraan te likken, zuigen,….. deze zal snel zijn fontein van sperma zal niet op zich laten wachten.
Zijn vingers slagen er uiteindelijk ook in om mij te laten klaarkomen. Vanuit mijn ooghoeken kijk ik ook af en toe naar onze buurman, die het gebeuren maar leuker en leuker schijnt te vinden.
Ik vind het langs de ene kant zeker niet mooi van mij dat ik hem min of meer in de waan laat dat hij misschien toch een kans maakt…. Maar bon…. Dat is het leven hé. Als ik er dieper over nadenk,.. als ik er mee door ga dien ik voor hem dan toch maar als een ‘goedkoop’ hoertje.
Ondertussen gaan duizenden gedachten door mijn hoofd: was er minder volk, was het toch iets donkerder,.. op de grond voor mij zie ik nog natte sperma van onze voorgangers. Zo te zien hadden zij meer succes. Een privé-kamer hoeveel zou dat kosten? Het is dus toch nog niet volledig uit mijn gedachten gegaan. Al bij al blijkt er maar weinig actie te zijn, ondanks het feit dat er toch wat redelijk veel volk is.
Mijn man betast inmiddels mijn dikke borsten, en ik zie dat de heer dat super vindt, wie vindt dat niet… hé. Ik voel dat mijn man gaat komen en een mijn mond is klaar om zijn sperma door te slikken. En ja daar komt het…. Na deze toch wel leuke ervaring, besluiten we om dan maar door te gaan.

Bij het buitengaan blijkt er nog een koppel aanwezig, maar ook zij zijn ‘individueel’ bezig. Ze hebben ook net als wij, heel wat bekijks, en daar blijft het blijkbaar bij.
Mijn nieuwsgierigheid moet nog even op zijn lauweren moeten rusten, ik weet dus nog steeds niet hoe het er nu aan toegaat….of is het altijd zo kalm?
Aantal keer bekeken: 12966
Waardering: 6.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online