Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ontdekken van anaal.

U leest om dit moment het verhaal Ontdekken van anaal gepost door lekkere vent 1. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: lekkere vent 1
Gepost op: 2011-7-17

Verhaal:

Ontdekken van anaal
Hoi allemaal,

We zij net terug van onze zomer vakantie, in plaats van lekker camperen zijn wij dit jaar in ierland rondgetrokken. elke 2 tot 3 dagen gingen wij weer naar een volgende plaats. Ierland was erg mooi en qua natuur redelijk wild. het voldeed aan onze verwachtingen.

De overnachtingen waren afwisselend in luxe en in 2 sterren hotels.

Juist de afwisselig in soort en type hotels was ook leuk. Niet elk hotel bevaklt even goed natuurlijk maar dan vind je het volgende hotela vaak weer een stuk leuker.

We hebben veel gewandeld in de bergen en kwamen meestal moe maar voldaan weer terug in ons hotel. Mijn vrouw ( 1.6 mtr lang, 60 kg en een A Cubje). vind een massage daarna altijd erg lekker. OP een avond waren we weer weer in ons hotel aangeland. Best een mooi hotel maar de kamers keken ee beetje bij elkaar in. Voor mij is dat nooit zo erg want ik vindt het best wel een opwindend gevoel als ik naakt in de kamer loop en iemand anders kan mij dan zien. Mijn vrouw heeftg dat helemaal niet en doet meestal de gordijnen snel dicht.


Deze avpnd kwamen we iets fittter terug van anders. We besloten om eerts lekker in het hotel wat te eten en ik had mijn vrouw een lekkere massage beloofd.

Het eten was erg lekker in combinatie met een paar wijntjes.

Oeps, zij mijn vrouw toen ze op het bed plofte, ik geloof dat ik een wijntje teveel op heb. ben een beetje duizelig.

Nou, blijf dan maar lekker liggen dan zal ik je wel gaan masseren. Ik pakte haar voeten vast en begon lekker te masseren. Wacht, ik pak even wat olie meid, ben zo terug. terwijl ik uit de badkamer teruig kwam zag ik dat er een man in de hotelkamer tegenover ons naar buite zat te kijken. (dat kwam omdat er in zijn kamer een lamp brande).

Terwijl ik de olie op het nachtkastje zette deed ik de lamp aan waardoor wij ook zichtbaar werden.
Gelijk begon ik weer de voeten te masseren. Lekker, kreunde ze met gesloten ogen. Ik zag de mag zijn aandacht richten op onze kamer.

Mijn vrouw droeg een jurkje welke ik een beetje omhoog schoof om haar benen te gaan masseren. Blijkbaar kon de man aan de overkant ales goed volgend want ik zag duidelijk dat hij met zijn pik zat te spelen. Nu maar hopen dat mijn vrouw het licht niet uit wilt hebben dacht ik nog. Na haar benen te hebben gemasseerd verlegde ik mijn aandachtr op haar dijen en billen. Voor mij altijd het lekkerste deel van het lichaam om te doen.

Ik ken mijn vrouw redelijk goed en herken de lichaamssignalen die ze afgeeft vaak snel. In eerdere vrij-massage partijen had ze al vaak duidelijk aangegeve dat haar anus een verboden gebied is. Ik vindt het bij mijzelf altijd erg lekker. maar efin. als ze het niet wil dan is dat ok.

Ook deze massage ging richting lekkere sex. Als ik mijn vingers over haar bil naad liet glijden reageerde ze met haar lichaam door haar billen wat op te tillen en haar benen wat wijder te leggen waardoor ik dichter bij haar vagina kon komen.

Af en toe zachtjes elke bil een lekkere kus gevend kuste ik haar bilnaadje lekker. blijkbaar deed ik het goed want de benen gingen weer wat wijder. Ik had ondertussen haar natgeworden string uitgetrokken en deze aan de man tegenover ons getoond. als reacttie kreeg ik een opgestoken duim te zien.


Door de massage olie en mijn speeksel en haar vocht was haar spleetje lekker nat geworden. Het voel mij op dat als ik toevallig in de buurt va haar anus haar aanraakte ze niet wegbewoog maar gewoon lekker bleef liggen.

He dacht ik, een kijken wat dit betekend. Ik ging met een paar natte vingers van haar bilnaad richting haar kutje. Hierdoor bleef er lekker wat vocht op haar anus liggen en werd deze ook lekker glad.

Met mijn tong likte ik haar dikker geworden schaamlippen en ging af en toe over haar klitje. Als reactrie trok ze haar knieen een beetje in waardoor haar billen heerlijk omhoog staken.

Wat een geil gezicht.

Wellicht mede geilgemaakt door de kijker besloot ik om de grens verder op te zoeken richting haar anus.
Met een vinger op haar klitje en de andere hand op haar billen kuste ik haar anus e likte hier zachtje aan.
als reachtie werden de knieen helemaal onder haar lichaam getrokken en trok ze haar rug heerlijk hol waardoor ik maximaal overal bij kon.

Ik beslooot om mijn tong om te wisselen vor een vinger. Zachtjes en in kleine rondjes ging ik van de buitenkwant van haar anus naar de binnen kant. Af en toe een beetje glijmiddel erbij ( van haar billen af gehaald). Ik trok beide billen wat uit elkaar waar haar anus helemaal beschikbaar kwam. Als bedankje likte ik haar klitje een paar keer uitbundig.

Ik zal met een enorme erektie en de man in de kamer tegenoverons stond in zijn nakie zichzelf erg zichtbaar af te trekken.

Ik dacht, niet alles in 1 keer willem maat. Dus besloot om me alleen op mijn vrouw te focussen en mijn eigen orgasmes maar te laten wachten.

mijn handen, beide billen uitelkaar trekkend likte ik haar anus heerlijk rond. mijn mond ging naar haar kltje en mijn vingers steeds dichter naar haar anus. stapje voor stapje ging 1 vinger van op haar anus naar een beetje in haar anus. Ze kreunde zachtjes en hield haar billen stil.

ik merkte dat ze dicht tegen een orgasme aan zat. deze probeerde ik natuurlijk zo lang mogelijk uit te stellen. Ik had nu 1 vinger in haar anus en deze ging nu makkelijk in en uit.

Weer kuste ik haar anus en bracht op deze manier wat extra speeksel erbij. Met mijn wijs en midderlvingers ging ik nu zachtjes haar anus masseren. heel verrassend gingen ze beide makkeleijk naar binnen. zachtjes op en neer bewegend en al likkend op haar klitje en lippen bracht ik haar aar ee orgasme.

Terwijl ze klaarkwam trok alles samen.
zeker een minuut heeft ze lekker ligge nahijgen. Met moeite bedwong ik mijn behoefte om verder te gaan en te kijken of ze ook mijn penis aandurfde. maar dat is qua dikte wel een stapje verder.

Ik had ondertussen wel lekker mij penis bevrijd uit mijn broek. met een paar trekken aan mijn dikke kloppende penis kwam ik kijkend naar de man aan de overkant en een hand op haar klitje heerlijk klaar.

Met deze nieuwe ervaring rijker heb ik nu al weer zin in de volgede massage.

Veel plezier.

lekkere vent.
Aantal keer bekeken: 31111
Waardering: 6.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online