Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ontmaagd.

U leest om dit moment het verhaal Ontmaagd gepost door F.U.C.K.E.R.. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: F.U.C.K.E.R.
Gepost op: 2011-7-14

Verhaal:

Ontmaagd
Ik wreef over mijn kutje terwijl ik naakt in bed leg. Ik keek opzij; mijn borstel. Ik stak hem in mijn kutje en kreunde. Opeens kwam mijn broer binnen. Shit. Ik was geil, dus ging ik ervoor. Ik liep naar hem, legde mijm hand op zn lul en sloot de deur. Ik deed zijn kleren uit en pijpte hem. Ik was nog maagd, dus was dit wel opwindend. Hij ging zitten op mijn bureaustoel met zijn lul rechtop. 'Kom,' zei hij. Ik ging op hem zetten terwijl hij z'n lul in mijn kutje stak. Dat deed zeer. Ik ging omhoog en omlaag. Het deed pijn, maar ik genoot terwijl hij mijn borsten verkende. Hij stopte me en ik ging rechtstaan. Mijn broer ging achter me staan, deed mijn been omhoog en stak zn lul in mn kut. Weer neukte hij me. Hij pakte me vast langs mijn borsten. Mijn kutje deed veel zeer. En toen kwam papa binnen, vast door het geluid. Tot mijn verbazing kleedde hij zich uit. Hij legde me op bed en stak zijn dikke lul in me. Mn kutje scheurde verder open. En mijn broer stak de zijnw erbij. Ik kwam kreunend klaar. Zalig!!!!!!

Aantal keer bekeken: 17123
Waardering: 3.30 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online