Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ontmaagding door buurman.

U leest om dit moment het verhaal Ontmaagding door buurman gepost door girly girl. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: girly girl
Gepost op: 2009-9-22

Verhaal:

Ontmaagding door buurman
Hoi.
Ik ben een meisje van 18 met lang blond haar dat net over mijn volle borsten heen valt, een volle cup C en groeiende. Ik ben redelijk slank maar sta wel bekend om mijn braziliaanse stijl ronde kont.
Ik was gister alleen thuis, dit omdat mijn ouders samen naar een bedrijfsfeest gingen en daarna logeerden bij een paar vrienden.
Omdat ik nog niet vaak alleen thuis ben geweest vroeg ik mijn 35 jarige buurman om s'avonds even langs te komen voor wat te drinken.
Toen ik s'ochtends wakker werd voelde ik me al enorm geil. Ik had een droom gehad over een hele knappe jongen en toen ik wakker werd besloot ik gelijk om mijn goed verstopte vibrator tevoorschijn te halen en mezelf eens lekker te laten komen.
Wat ik alleen niet door had was dat mijn gordijn open was en dat mijn buurman stond te kijken aan de overkant van de straat.
Ik kleede mezelf uit en ging zitten op mijn bureaustoel terwijl ik mijn vibrator op en neer liet bewegen in mijn natte, kale, maagdelijke kutje.
Toen ik al zo'n 10 minuten bezig was en op het punt stond te komen werd er ineens beneden aan de deur gebeld.
Geïrriteerd stopte ik en keek vanuit m'n raam naar beneden wie het was.
Ik zag dat mijn buurman ongeduldig stond te wachten tot ik de deur open deed en dus haaste ik mezelf naar beneden met alleen een groot T- shirt aan.
Ik deed de deur op een kiertje en vroeg met een blozend gezicht waar ik Tom mee kon helpen waarop hij antwoorde `Dat weet jij best, kleine geile slet'. Geshockeerd stond ik daar en ik wist totaal niet waar hij het over had.
Ik keek naar hem, een gespierde lange man met rommelig krullend bruin haar en lichtgroene ogen. Eigenlijk een best knappe man dacht ik bij mezelf.
`Laat je me nou nog naar binnen of niet?' vroeg Tom ongeduldig.. `Oh sorry, kom binnen' antwoorde ik zacht fluisterend.
Hij duwde de deur open en sloeg hem meteen achter zich dicht waarna hij hem op slot deed met de reserve sleutel die hij had gekregen voor noodgevallen.
'Ik weet best wel wat jij probeerd te doen jonge dame' grinnikte Tom.
Ik begreep nog steeds niet waar hij het over had dus ik vroeg hem wat er was waarna hij vertelde dat hij me wel had gezien met m'n vibrator eerder vandaag en dat hij ongelofelijk opgegeilt was.
'Dat was niet mijn bedoeling meneer' zei ik blozend.
'Nu ben je te laat schat, nu kan ik mezelf al niet meer in houden'.
Tom beval me om naar boven te gaan en hij liep gelijk achter me aan, starend naar mijn kont die net zichtbaar was onder het tshirt vandaan.
Toen we op mijn kamer aankwamen duwde Tom me tegen de muur en trok z'n broek uit. Ik raakte in paniek en wilde schreeuwen maar toen ik dit deed leek het hem alleen maar op te winden.
'Ik ga je keihard nemen meis' zei hij net voordat hij zijn eikel tussen mijn nog natte lipjes plaatste en in een keer doorramde.
Ik schreeuwde weer. 'Auw!'
'Dit is je eerste keer hè?' vroeg Tom.
terwijl hij doorging met geihard beuken.
Ik knikte ja en gaf een kreun. Oww dit voelde zo goed.
Hij tilde me op en legde me met m'n buik naar beneden op m'n bed waarna hij me weer lekker hard in m'n kutje nam. Ik schreeuwde het uit.
Toen plotseling pakte hij mijn vibrator en begon m'n klitje te verwennen terwijl hij me nam. Ik kwam binnen een paar seconden keihard klaar, maar hij stopte niet. Hij zette mijn vibrator een standje hoger en ging door met rammen. Ik schreeuwde het uit. Zo ongeloofelijk heerlijk was ik nog nooit gekomen en ik kwam nog een keer en nog een keer. Tom draaide me weer om op m'n rug en begon m'n borsten te kussen en likken terwijl hij me zo hard nam dat mijn bed het bijna begaf. Ik hield het niet meer en zette mijn nagels in zijn rug waarna we samen tegelijk klaarkwamen.
Ik voelde het sperma door zijn harde lul stromen en schokte hevig na.
We vielen hierna beide in slaap van uitputting en toen mijn ouders die volgende dag weer thuiskwamen hadden Tom en ik nog een vluggertje waarna hij uit het raam klom en weer naar huis ging.


Aantal keer bekeken: 25884
Waardering: 5.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online