Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ontwaken...

U leest om dit moment het verhaal Ontwaken.. gepost door Britt Caro. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Britt Caro
Gepost op: 2006-11-7

Verhaal:

Ontwaken..
Vrijdag morgen.

Britt kon moeilijk de slaap vatten. De kinderen waren zopas naar school vertrokken en op vrijdag nam ze geen brood zodat ze nog enkele uren kon verder slapen, maar ditmaal lukte het haar niet. Ze staarde dromerig naar de tegenoverliggende witte muur, draaide zich tenslotte op de andere zijde en sloot de ogen. Maar het hielp niet. Ze was niet vermoeid, maar had ook weinig lust om zich nu reeds in de dagelijkse routine te storten. Ze begon te dromen en dacht aan haar ongelofelijk avontuur van een paar dagen geleden en ze kon nauwelijks geloven dat ze daartoe in staat in was geweest. Zij wist dat het haar vrije keus was geweest, dat zij NEEN had moeten zeggen. Was het Paul’s fout geweest? Waarom had ze dan de deur geopend enkel gekleed in een dun nachtgewaad en waarom had ze hem uitgenodigd om binnen te komen? Zoiets had ze nochtans nooit eerder gedaan.

Ze draaide zich op haar rug. Het witte laken gleed van haar af. Haar benen waren lichtjes gespreid, het linkerbeen een weinig opgetrokken. Ze droeg een kort geel T-shirt en een wit slipje.
Ze wist dat ze enkel uitvluchten zocht, want de herinnering aan dit wild intermezzo met Paul wond haar nog steeds op. Ook nu weer reageerde haar lichaam en ze wist dat ze nat werd. Wat gebeurde er toch met haar? Ze was een normale vrouw met normale gevoelens en haar seksleven met Harry mocht als tevredenstellend beschouwd worden. Ze had geen enkele reden tot klagen.

Haar linkerhand gleed langzaam naar beneden en streelde zacht over haar buik. Ze kromde de gespreide vingertoppen over het witte slipje en krabde met de kortgeknipte nagels het bosje haar doorheen de dunne stof. Dit bezorgde haar een aangenaam gevoel en ze bleef met dit langzame krabben doorgaan over de volledige schaamstreek bewegend, van links naar rechts, omhoog, omlaag. In gedachten zag ze terug het tafereel van haar overspel voor ogen. Ze spreidde haar benen iets wijder, beide knieën een weinig geplooid, de voeten elkaar bijna rakend. De zachte massage van de vingertoppen over de katoenen stof doorheen het schaamhaar woelend, verhoogde langzaam maar zeker het prettig gevoel. Een lome warmtegolf doorstroomde haar lichaam. Telkenmale de vingers over de lichte glooiing naar beneden gleden, verwijlde de langste vinger enkele korte ogenblikken aan het begin de lichtjes geopende gleuf om er het kleinte opstekende knopje even te kunnen verwennen.
Het duurde niet lang of de hand gleed doelbewuster naar de smalle doorgang tussen haar dijen. Eens voorbij de licht gewelfde onderbuik, de middelvinger speelde intensiever met het kleine bobbeltje dat zich ondertussen meer dan nieuwsgierig uit zijn ligplaats oprichtte, zich met bloed vullend. De aanraking doorheen de stof was zeer prikkelend en de kleine elektrische impulsen door dit zenuwcentrum opgewekt, werden naar de hersenen gestuurd die ervoor zorgden dat bepaalde klieren rijkelijk vocht begonnen af te scheiden.

Ze voelde haar vagina opzwellen. Ze duwde het reepje stof tussen de twee gezwollen lellen in de vochtige gleuf. Ze hield ervan om zich op die manier te masturberen, wat haar toeliet om de intensiteit van haar aanrakingen beter onder controle kon houden.
Haar ogen waren gesloten en ze begon te fantaseren: Paul komt plots de kamer binnen kwam, volledig naakt en met een enorme erectie. Zonder een woord te zeggen komt hij naar het bed toe, neemt plaatst tussen de opgetrokken knieën die hij ruw naar buiten drukt en met een goedgerichte stoot…
Haar knieën vielen naar buiten, het scenario van haar fantasie volgend. De middelvinger gleed op en neer over de natte glijbaan tussen haar gleuf en ze duwde het smalle reepje stof er nog dieper in. Daardoor schuurde het katoen zacht over de trillende clitoris. Ze ademde luider en gaf zich volledig over aan de wellust. Zij bood haar lichaam aan Paul en ze stond op het punt om haar man opnieuw te bedriegen. Ze wilde opnieuw die enorme penis diep in haar voelen.

“O Paul, neem mij hard…� zuchtte ze luidop. Haar vinger gleed nu onder de rand van het slipje en dook volledig in de slijmerige opening. Ze kromde hem naar voor en maakte kleine cirkels direct voorbij de ingang. De handpalm zorgde onderwijl voor een tantaliserende massage over over de welving van haar onderbuik en de hard opgerichte clitoris. Haar onderbuik bewoog op het ritme van haar linkerhand. De ander vrije hand gleed nu onder het T-shirt en zij omvatte de linkerborst. Heel behoedzaam wreef ze de handpalm over de opstaande tepel. Haar ganse lichaam was nu onder spanning en diep in haar voelde ze het opwellen van een onbeschrijfelijk prettig gevoel.

Een scherpe melodie vermengde zich plots met haar luider wordend gesteun. Ze was er bijna en het duurde enkele seconden voordat ze begreep wat er gebeurde. Dat onwelkome geluid was van haar GSM afkomstig.
Zij stopte alle activiteit, opende de ogen en greep het kleine toestel dat op de nachttafel lag. Ze drukte de groene knop, liet zich op de rug terugvallen, blik op het plafond gericht en meldde zich:
“Dardenne,�
“Britt? Ik ben het� Het was Harry, haar echtgenoot.
“Oh…hoe gaat het� Zij was blij maar tegelijkertijd vond ze het eveneens vervelend.
“Goed, ik ben terug in mijn appartement. Ik lig in bed.�
“Ik ook..�
Gedurende de volgende minuten wisselden ze de laatste nieuwtjes van de laatste dagen. Zij sprak over de kinderen en hij vertelde haar zijn beleefde avonturen in de zending. Dan volgde er een pijnlijke stilte. Ze realiseerden zich dat ze beiden in bed lagen, maar dat ieder fysisch contact onmogelijk was.

“Wat draag als nachtkleed?� Vroeg Harry onverwacht fluisterend. Ze verstond hem haast niet. Zij deelde het hem mede.
“En jij?�
“Adams kostuum�
Zij wist dat hij steeds naakt sliep indien mogelijk en het idee wond haar op. Haar linkerhand dwaalde naar haar kruis toe en ze spreidde haar benen wijd open. Ze was nog steeds ontzettend heet en nat. Ze probeerde een comfortabele positie in te nemen, want het is niet zo eenvoudig om op de rug te liggen met in de ene hand een telefoon tegen het oor gedrukt terwijl de andere uw meest intieme delen exploreert
“Wat doe je?� Vroeg ze hees, want ze hoorde duidelijk zijn onregelmatige ademhaling.
“Ik mis jou..� fluisterde hij.
“Ik jou ook..� Zij meende wat ze zei.

Haar hand schoof onder de elastiek van het slipje en bedekte de warme vochtige mond en de middelvinger gleed vanzelf tussen de gezwollen lippen.
“Je masturbeert?�
“Ja, jij ook?� Zij bevestigde. Haar stem was nog enkel een hees gefluister. Ze wreef haar vinger nu heen en weer in de gleuf en bij iedere opwaartse beweging, maakte ze een paar kleine cirkels rond dat harde bobbeltje, wat telkenmale zinderende scheuten genot doorheen haar onderlichaam stuurde. Zij hoorde haar echtgenoot hijgen en dat verhoogde haar eigen opwinding. Spijtig dat ze zijn warm lichaam niet tegen het hare aan kon voelen. Ze had nu twee vingers links en rechts van de sleuf geplaatst. Zij masseerden vakkundig de buitenste lippen terwijl de gekromde middelvinger het gevoeligste interne plaatsje irriteerde. Haar opgetrokken knieën ware nu maximaal naar buiten gespreid.

“Harry..het is zo lekker�, steunde ze.
“Vertel me wat je doet…?�
“Ik ben zo nat en het kriebelt zo lekker in mij…� ze kon het intense lustgevoel nauwelijks omschrijven. Ze kwam trouwens dichtbij een orgasme maar ze wilde dat zo lang mogelijk uitstellen om het genot tot ongekende hoogte te verhogen. Ze voelde dat de binnenwanden zich begonnen samen te trekken en dat ze meer vocht afscheidde zodat ze haar wellust letterlijk kon ruiken.

“Harry, ik kan niet langer…� schreeuwde ze.

Ze had haar vinger naar boven laten glijden en die wreef ze nu verwoed in zeer snelle cirkels rond dat extreem gezwollen kleine uitsteeksel. Haar adem ging in horten en stoten en zij zocht wanhopig de uiteindelijke verlossing. Haar bovenlichaam richtte zich op en zij keek naar haar woelende vinger terwijl de GSM uit haar handen gleed om naast het hoofdkussen te blijven liggen. Daardoor hoorde ze de verlossingskreet niet meer toen haar echtgenoot zijn opgekropte seksuele energie uitbraakte..

Haar tweede hand vervoegde de andere, maar vervolgde zijn een eigen weg tussen de blanke dijen naar het achterwerk toe, waar de middelvinger voorzichtig rond de kleine opening polshoogte nam. Onmiddellijk zond deze subtiele aanraking nieuwe schokgolven doorheen haar trillend onderlijf. Vervolgens voerde ze deze vinger tussen de slijmerige schaamlippen om die dan snel terug te brengen. Haar lichaam boog zich voorover. Onderwijl gleed het topje van de zopas gesmeerde vinger in het kleine holletje, roteerde zachtjes heen en weer terwijl de andere middelvinger hard rond de clitoris werkte. Het kon nu niet lang meer duren. Ze voelde de sluitspier ongecontroleerd rond de vingertop trillen, terwijl diep in haar onderbuik de intensiteit van een aangroeiende reeks spasmen toenam.
Ze begon plots luid te schreeuwen, onverstaanbare zinnen uitkramend terwijl een allerlaatste wrijving over haar haar clitoris het orgasme ontketende. Tezelfdertijd duwde ze de andere vinger dieper in haar rectum. Deze combinatie zorgde haar een tot dan toe ongekende geweldige genotexplosie. Een onzichtbare stuwdam diep in haar binnenste begaf en in fracties van seconden werd er een enorme hoeveelheid siroopachtige vochtigheid naar buiten geprest, duidelijke sporen nalatend op de matrasbeschermer. Haar onderbuik schokte wild heen en weer en de dijen klapten dicht, twee handen gevangen houdend. Ze voelde hevige contracties diep in haar vagina en rond de vinger die nog steeds in haar rectum stak. Het duurde ettelijke seconden alvorens dit intense genot afnam en gedurende dewelke Britt alle besef van tijd en plaats had verloren.

Zij voelde zich plots loom en uitgeput. Het liefst had ze de ogen gesloten om eindelijk te kunnen inslapen, maar ze herinnerde zich dat ze met Harry verbonden was. Ze bevrijdde haar handen uit hun netelige positie maar ze moest wel even zoeken voordat ze tenslotte de GSM aan haar oor kon plaatsen:
“Ik ben haast dood…� zuchtte ze.
“Heb ik gehoord, spijtig dat ik er niet kon bij zijn. Nu ja, ik moet ook mijn lakens verversen� meende hij lachend.
“Ik neem nu een douche� antwoordde ze vermoeid. Wat viel er nog veel te vertellen?
“Goed dan, vanavond bel ik jou op…�
“Ik zal er zijn..�
De lijn ging dood.
Britt sloot haar ogen want ze had tijd nodig om te relaxen. Even later was ze ingeslapen.

britt.caro@siteslibres.com

Aantal keer bekeken: 13480
Waardering: 7.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online