Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Onverwacht (door Mandy).

U leest om dit moment het verhaal Onverwacht (door Mandy) gepost door Mandy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Mandy
Gepost op: 2008-3-3

Verhaal:

Onverwacht (door Mandy)
Ben een meisje van 18 jaar en ben sinds een paar maanden met mijn ouders verhuisd naar een andere stad. Voor papa blijf ik zijn onschuldige kleine meisje, maar hij weet niet dat ik al heel wat mannen heb geneukt. En dan ECHTE mannen! Kerels van in de 30/40 jaar, die zin hadden in een vluggertje. Nu ben ik daar echter vanaf gestapt, heb veel leukere dingen ontdekt! 1 van die ervaringen, kwam voor mij ook vrij onverwacht en zal ik jullie vertellen.

In mijn nieuwe buurt wonen diverse jonge gozertjes. Van een jaar of 15/16 jaar. Nou dat leek me wel wat! Tim, een jongen van 15 jaar had ik al heel wat keren verleidelijk aangekeken en aangesproken. Op een gegeven moment had ik gewoon echt zin om eens brutaal te zijn en hem te "pesten". Mijn ouders waren niet thuis en zo vroeg ik hem om langs te komen, voor iets "gezelligs". Hij ging akkoord en kwam met mij mee naar huis.

Eerst liet ik hem het hele huis zien, met als laatste de royale badkamer. Hij bewonderde deze met grote ogen. Toen hij met zijn rug naar mij toe stond, trok ik stiekem, vlug mijn truitje uit, zodat ik alleen mijn bh nog aan had van boven. Toen hij zich omdraaide, werden zijn ogen dus nog veel groter.

Ik zei hem dat als hij zijn kleren uit zou doen, ik mijne ook uit zou doen. Eerst aarzelde hij, maar toen ik zijn hand op 1 van mij borsten legde, trok hij gretig al zijn kleren uit. Daar stond hij dan, een 15 jarige jongen, in zn blootje. Mijn god, hij had wel een lekker stuk vlees tussen zijn benen hangen! Ik beval hem daarna om in het bad te gaan zitten, wat hij meteen deed. Ik pakte de douchekop en begon hem helemaal nat te maken, wat hij gewillig toe liet. Ik trok 1 voor 1 mijn kleding stukken uit, tot ik in alleen mijn slipje nog voor hem stond. Die jongen keek zijn ogen natuurlijk uit. Ik stapte ook in bad, ging wijdbeens staan en begon pesterig zijn haren te wassen. Hij wou aan me zetten, maar ik zei dat hij dat nog even niet mocht. Toen ik zijn haren gewassen had, draaide ik me even om, om de fles shampoo terug te zetten.

Wat er op dat moment gebeurde, ging razendsnel. Ik voelde hoe hij me van achteren vast greep, omdraaide en tegen de badkamer muur aandrukte. Dit keer was ik degene die met grote ogen keek. Met een hele andere stem, dan ik van hem gewend was begon hij tegen me te praten. "Zo, dus jij dacht dat je mij kon pesten, dat je me te baas kon". Hij begon met zijn handen over mijn lichaam te voelen en ik voelde dat ik ontzettend geil werd van zijn plotselingen ommekeer. Zijn grote pik, die nu nog veel groter was geworden, stak recht vooruit en kwam tegen mijn buik aan. "dat vind je lekker he" zei hij tegen me.

Hij tilde me uit het bad, en duwde me tegen de badkamerdeur aan. Hij trok mijn slipje uit en stak in 1 haal, zijn grote stijve lul in mijn natte kutje. Ik wilde hem zo graag, ik wilde zo graag dat hij me kutje helemaal volspoot! Ik hoorde hem in mijn oor hijgen en kreunen, dat ik zon lekker nat kutje had. Plots haalde hij zijn lul uit mijn kut en beval me hem te pijpen. Uit principe weigerde ik, omdat ik gewend was om de touwtjes in handen te hebben. Hij pakte me echter bij mijn hoofd en met ongekende kracht duwde hij mn hoofd naar zn lul toe. Met die rauwe stem zei hij "zuigen kreng!". Ik begon met diepe halen aan zijn stijve paal te zuigen en voelde dat hij nog stijver werd. Hij kreunde en bewoog mijn hoofd met zijn handen heen en weer. Plots stroomde al zijn geile zaad in mn mond, het was zo ontzettend veel! Gewillig slikte ik alles door en likte zijn eikel schoon.

Toen ik weer recht voor hem stond, keek hij me aan en zei hij "nu weet je wie hier de baas is in deze buurt schatje, deze keer zijn de rollen dus omgedraaid!".

Hij kwam dicht tegen me aan staan en begon langzaam, teder, maar tegelijk ook krachtig mijn gezwollen klitje te vingeren. Mijn hemel, wat kan hij vingeren zeg! Zo lekker heb ik het nog nooit gehad. Hij vingerde me net zo lang tot ik gillend van verlangen klaar kwam. Ik zakte neer op de vloer, maar weer tilde hij me op. Hij droeg me naar de slaapkamer van mijn ouders en legde me op hun bed neer. Hij kwam boven op me liggen en begon me keihard te neuken. Ik voelde hem diep in me stoten en sloeg me benen strak om hem heen. Hij kneedde mijn borsten en zoog aan mijn tepels. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij weer ging komen en net toen ik dat besefte, spoot hij met een krachtige straal, al zijn geile slijmerige zaad in mijn natte kutje. Daarna haalde hij zijn lul uit mijn kutje en begon me te vingeren met zijn zaad. Het idee alleen al, dat hij me met zijn zaad vingeren, maakte me zo geil dat ik al met een paar seconden weer gillend klaar kwam. Hij beval me zijn vingers schoon te likken, en nam me weer mee naar de badkamer, waar we elkaar helemaal gewassen hebben.

Hierna trok hij zijn kleren weer aan en duwde me weer tegen de muur aan. Hij wreef nog even met zijn vingers over mijn kutje en fluisterde in mijn oor dat we dit weer gauw over zouden doen! Daarna ging hij naar beneden en hoorde ik hem met een klap de deur dicht trekken.

Verbouwereerd bleef ik achter, maar wel met een nieuwe missie: Zorgen dat het de volgende keer nog geiler wordt...

En dat werd het...

Aantal keer bekeken: 17475
Waardering: 7.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online