Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Onverwacht genot..

U leest om dit moment het verhaal Onverwacht genot. gepost door Rie Tiel. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rie Tiel
Gepost op: 2009-3-12

Verhaal:

Onverwacht genot.
Zekere dag moest ik een vriendin van mijn vrouw die op bezoek was gekomen terug naar haar apartement voeren omdat mijn vrouw nog weg moest.
De rijke alleenwonende dame die in een prachtige residentie woont zag er in haar mooie outfit verleidelijk chic uit wat ik haar dan ook zegde tijdens de rit.Aangekomen op de parking bleven wij nog wat praten.Ik was duidelijk van haar gecharmeerd en toen zij aanstalten maakte van uit te stappen neeg zij even naar mij toe. Lachend gaf zij mij een hand en spontaan gaf zij mij een kus op beide wangen en eindigde met een langdurig aangehouden kus op de mond.Onweerstaanbaar kwam een hevig verlangen in mij op en toen zij met het puntje van haar tong mijn lippen bespeelde begonnen wij elkaar gulzig te tongkussen.Zij bekeek mij met een smachtende blik en met een zachte hand woelde zij in mijn kruis en gleed in mijn gulp.Zachtjes schoof ik een hand in haar bloesje en speelde met haar borstjes terwijl ik liefdevol een hand tussen haar dijen schoof in haar broekje gleed en vederlicht met een vinger haar kutje begon te verwennen.Beide kreunden wij van genot en verlangen naar meer.
Het leek mij hemels wanneer zij mij uitnodigde bij haar en samen betraden wij haar optrek alwaar wij plaats namen in het salon.Het verlangen naar elkaar werd groter onze strelingen intenser.Teder ontdeden wij elkaar van kleden beetje bij beetje wat onze opwinding nog groter maakte.Zittend in de canapé bewonderende ik haar mooie
lichaam en goddelijk leek mij het moment als zij rechtop voor mij kwam te staan en haar vulva aanbood ter hoogte van mijn mond.Gulzig snoof ik de geur van haar parfum en met zachte lippen kuste ik haar verrukkelijke vulva. Minutenlang bleef ik er vertoeven als nippend aan een nektarbron en likkend met het puntje van mijn tong verkende ik haar liefdesnestje.Ik likte haar schaamlippen en gleed met mijn tong diep in haar vagina.Toen ik met mijn tong snel in en uit bewoog nam zij mijn hoofd tussen haar beide handen en luidop schruwelend van genot kwam zij klaar.Daarna nodigde zij mij uit op een stoel plaats te nemen en schrijlings kwam zij boven mij staan en liet zich traag zakken terwijl zij mijn toeter in haar vochtige vagina schoof.Geleidelijk aan begon zij toen op en neer te wippen wat mij toenemend genot bracht dat nog groter werd als zij haar gewip deed toenemen tot ik
mijn vele liefdesvocht in haar trillende onderbuik spoot en zij een nieuw orgasme bereikte.Na een intens naspel namen wij afscheid.Zij verklaarde mij dat ik altijd welkom was bij haar en hoopte dat ik haar regelmatig datgene zou geven wat zij jarenlang had meten derven.In een volgend verhaal vertel ik over onze eerste fantastische liefdesnacht.

Aantal keer bekeken: 12689
Waardering: 8.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online