Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Onverwacht overwinning.

U leest om dit moment het verhaal Onverwacht overwinning gepost door Xander. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Xander
Gepost op: 2009-2-18

Verhaal:

Onverwacht overwinning
Ik lag lekker in het bubbelbad van het zwembad bij ons in de buurt. Mijn kinderen liepen even verder op met mijn vrouw rond en ik was even aan het genieten. Ik ben een gelukkig man. Getrouwd, kinderen, goede baan, dus niks aan de hand. Ook heb ik geen zin in gezeur buiten de deur, dus doe ik niets buiten mijn vrouw om. Dat voelt goed en dat geeft rust.

Daar dacht ik over na toen Nicolette naast me kwam zitten. Nicolette is ongeveer even oud als ik, woont een straat verder op, maar verder heb ik geen contact met haar. Wel weet ik dat ze heel erg preuts is en van vreemd gaan heeft ze zéker nog nooit gehoord. Haar uitstraling is heel lief, maar er straalt geen enkele sexuele interesse vanaf, dus opgewonden was ik nog nooit van haar geworden, ook nu niet.
Ze kijkt me even vlug, verlegen aan en mompelt een lief ‘hoi’ toe. Het enige dat er op wijst dat ze weet wat seks is, is het feit dat ze een kind heeft, dan moet ze het dus ooit gedaan hebben. Verder is het stil in het bubbelbad, dus er hangt een ongemakkelijk sfeertje tussen ons. ‘Zo, ook lekker aan het genieten?’ vraag ik maar geforceerd. ‘Ja, mijn man is met mijn dochtertje in het andere bad.’ Ja, ze gaat inderdaad nooit zonder hem op stap, zo ook nu niet. Maar goed, ik ben nu ook niet alleen. ‘Maar, ik vraag naar jou, niet naar je man: ben je lekker aan het genieten?’ ga ik maar bijdehand door. Als ik te vervelend ben gaat ze misschien vanzelf weg. ‘Ja, ehh, ja ik vindt het wel lekker…’ ‘OK’, antwoord ik. Stilte Hier word ik dus flauw van, er komt verder echt geen enkele vorm van reactie uit. Hoe saai en doods kan je zijn… Ik besluit mijn mond maar te houden en ergens anders op te letten, al valt dat in zo’n klein bad niet mee.
Plotseling stopt het bubbelen. Door het stilstaande water heb ik nu ineens weer zicht op haar lijf. Daar is op zich niet zoveel mis mee. Een mooi vol lichaam, met redelijk grote, stevige borsten. Ik verwacht nu eigenlijk dat ze er weer van door gaat, maar ze blijft ook zitten. Daar gaan we weer… ‘Gaat hij zo weer verder?’ vraagt ze. ‘Duurt volgens mij niet al te lang.’ reageer ik kort. ‘OK’ Plotseling begint het om mij heen weer te bubbelen. Ik zie Nicolette een rare beweging maken, alsof ze schrikt. ‘Die heeft niet veel vaker in zo’n bad gezeten,’ bedenk ik me. Ze zit wat te draaien en te stuntelen. Ik heb geen idee wat ze aan het doen is. Ze voelt zich duidelijk niet gemakkelijk, maar ik heb geen idee waarom. Plotseling zie ik in een flits waarom ze zich zo druk maakt. Of het nu kwam door het beginnen van het bubbelen of door de daarop volgende schrikreactie weet ik niet, maar haar bikini is scheef gaan zitten waardoor in ieder geval een van haar borsten bijna helemaal zichtbaar is geworden. Ik voel mijn hart in een keer te keer gaan. Aan de ene kant een genante vertoning, maar aan de andere kant ook een opwindend gezicht, want wat ik zag was echt lekker. Ze kijkt me bijna wanhopig aan. Hortend en stotend vraagt ze me te helpen. Haar hoofd is zo rood als een pioen.
Eigenlijk heb ik het wel met haar te doen. Zo preuts als wat en dan met een half bloot bovenlijf in een bubbelbad zitten met een van de buren van een straat verder op….kan het genanter?
Het blijkt dat de bikini deels is losgeschoten (het is zo’n stoffen ding), maar dat de knoop niet helemaal is losgegaan. In haar reactie heeft ze die ook nog eens aangetrokken, waardoor er nu achter haar een rug een strakke, maar veel te ruime knoop zit. Die krijgt ze dus niet alleen los. Ik ga achter haar zitten en probeer de knoop los te maken, terwijl zij met haar armen angstvallig haar boezem uit het zicht probeert te houden.

Om haar rustig te maken en het ijs enigszins te breken maak ik een complimentje: ‘Nou, je hoeft je nergens voor te schamen hoor.’ ‘Hoe bedoel je?’ reageert ze kort ‘Nou, ehhh…dat je je niet hoeft te schamen voor wat er nu ehhh…zichtbaar is’ Ik probeerde het zo voorzichtig mogelijk te zeggen, want ik wilde haar ook niet shockeren. Stilte Ik zit nog te klunzen met de knoop, maar maak ondertussen ook niet echt veel haast. Ik vind het eigenlijk wel grappig. ‘Ehh…. wat bedoel je met ‘wat zichtbaar’is? Nu klopt mijn hart weer in mijn keel, hoe kom ik hiermee weg. Snapt ze de opmerking echt niet of wil ze stiekum meer horen. Ik twijfel. Het risico is groot dat ik te ver ga, maar aan de andere kant vraagt ze er zelf om. Ik kies voor de directe benadering. Er op of er onder: ‘Nou, dat je mooie borsten hebt, lekker groot en vol. Daar hoef je je echt niet voor te schamen, daar kan ik alleen maar van genieten!’ Figuurlijk had ik mijn vingers in de oren in afwachting van de exploderende bom, maar die kwam niet. Hortend en stotend probeerd ze iets te zeggen, ‘dat..dat.. ehh heeft nog nooit iemand tegen me gezegd..’ Het arme schaap, dat meent ze niet, ‘meen je dat echt?’ vraag ik. ‘Eehh, ja, dat heb ik nog nooit gehoord…’ Onvoorstelbaar, dus ook haar man heeft dat nooit gezegd. Daar kan ik dus wel boos om worden. Dat neigt naar verwaarlozing. Ik probeer iets goed te maken: ‘Lieve schat, je hebt echt een heerlijk lichaam, niets te veel of te weinig en je borsten zijn echt mooi vol,’ begon ik, ‘ik vind je echt aantrekkelijk.’ Ok, nu was ik te ver gegaan, realiseerde ik me ineens. De knop los maken schoot daardoor ook niet meer op, mijn handen werden steeds onrustiger. ‘Dat zeg je alleen maar, om me gerust te stellen.’ ‘Nee, dat meen ik echt!’ ‘Waarom zeggen anderen dat niet dan?’ ‘Dat weet ik niet, maar dat wil niet zeggen dat het niet waar is. Ik zou er veel voor over hebben om ze…..’ Abrupt stopte ik. In de ultieme poging om haar te overtuigen ging ik vijf keer te ver, daar komen problemen van. Stilte ‘…om ze…wat?’ vroeg ze vertwijfeld Ik slikte en voelde mijn ademsappel in de keel, ‘…om ze aan te mogen raken…’
Stilte
Heel langzaam tilde ze armen iets omhoog, waardoor de bikini los kwam te hangen, al zag ik daar niks van, achter haar. Weer tilde ze iets haar armen iets hoger en nog iets hoger. Haar armen had ze nu gelijk met het waterniveau en haar borsten hingen vrij in het water. Ik kreeg het heel warm, was dit een uitnodiging? Wilde ze bewijzen dat het bluf van me was? Gaat ze er van uit dat het bluf is? Wat wil ze? Wie a zegt moet ook b durven zeggen, dacht ik.
Voor mijn geloofwaardigheid en de geloofwaardigheid van mijn opmerking moest ik wel. ‘Ik doe het voor jou eigenwaarde,’ dacht ik. Voorzichtig reikte ik met mijn handen om haar lijf heen, zonder haar aan te raken. Ze wist nu dat ik onder weg was en had de kans te reageren, maar dat deed ze niet. Ik pakte met beide handen haar borsten vast en liet ze er rustig overheen glijden. Hij tepels waren enorm hard. Ik begon steeds meer te kneden, liet me steeds meer gaan, omdat dit moment waarschijnlijk nooit, maar dan ook nooit meer zou plaats vinden. Het voelde alsof er ter plekke historie werd geschreven, dit zou nooit meer voorkomen. Er maakte een overwinnings gevoel zich meester van me, waardoor ik me volledig liet gaan. Ik streelde en kneedde haar borsten. Zij liet me begaan, maar reageerde er niet op. ‘Doorgaan,’ dacht ik. Hoe langer ik door ging, hoe meer ze begon te kreunen. Het liet haar dus niet onberoerd, die vreemde handen op haar borsten. ‘Vind je het fijn?’ waagde ik het te vragen. ‘Ja, ja, heerlijk,’ zij ze zuchtend, ‘dit zijn de eerste handen die ooit aan mijn borsten komen, naast de mijne….’ Mijn mond viel open, was haar man van de andere liefde of zo? Plotseling realiseerde ik dat mijn lul, kei- maar dan ook keihard was. Waarschijnlijk ook de eerste paal die hard werd door haar. Althans, dat zij zou merken. Om haar nog verder te overtuigen van haar aantrekkelijkheid ging ik zo dicht tegen haar aanzitten, dat ze mijn lul wel moest voelen. Dat kwam over. ‘Je meent het allemaal he?’ vroeg ze. ‘Ja,’ zei ik, ‘moet ik je nog verder overtuigen?’ Het was als grap bedoeld, maar dat kwam niet over. ‘Ja.’ Ik besloot het er op te wagen. Ik pakte haar hand en leidde haar rustig naar ‘het bewijs’.Ik voelde een trillende hand tegen mijn zwembroek aan. Ze wreef voorzichtig over mijn paal heen, waardoor deze nog meer begon te stijgeren. Mijn zwembroek kon de kracht van de opspringende lul niet goed meer tegen houden, zodat er duidelijk ruimte kwam tussen mijn buike en mijn zwembroek. Weer pakte ik haar hand en leidde deze behoedzaam mijn zwembroek in. Voor het eerst voelde ik nu haar warme hand tegen mijn harde lul. Ze omvatte mij hele paal en voorzichtig deed ze de eerste trekkende bewegingen…., dat smaakte naar meer...
De Columbus in mij realiseerde zicht dat de wereld nog niet volledig was verkend. Dus terwijl zij met mij bezig was, ging ik met een hand voorzichtig tussen haar benen. Dit was haar kennelijk te veel, want ze gaf me geen enkele ruimte. Ik gooide het over een andere boeg. ‘Ik vindt het lekker wat je doet.’ Complimenteerde ik haar. Ze kleurde nog roder nad ze al was. ‘Meen je dat?’ ‘Ja, ik vindt het erg lekker, mag ik ook wat terug doen?’ ‘Wat dan?’ Ik duwde mijn handen nu nadrukkelijk tussen haar benen, waardoor de hint wel duidelijk moest zijn. Ze capituleerde en spreidde haar benen, waardoor ik vrije toegang kreeg tot haar kutje. Ik gleed met mij hand in haar broekje en zocht als eerste kaar klitje op. Ik wilde haar een zo’n lekker gevoel geven, dat ze zich niet zou bedenken. Dat lukte, want ze kreunde, steeds heftiger en heftiger. Ze sloot haar ogen en boog haar hoofd achterover. Met een stoot boore ik twee vingers helemaal bij haar naar binnen, waardoor ze een gilletje slaakte ‘Ssssst,’ zei ik gebeidend, ’we zijn niet alleen.’ ‘Sorry, ik weet het, maar ga door, ga door….’ Ik pompte op en neer. Steeds harder en harder. Toen bedacht ik me. Ik wilde nog een overwinning op Nicolette behalen. Haar echt neuken vond ik te ver gaan. We waren allebei getrouwd en onze aanhang was hier in het zwembad, maar ik wilde haar nog wel likken, tussen haar benen hebben gezeten en haar geil hebben geproefd. Toen ik voor haar zat keek ze me vragend aan. Met mijn vinger op mijn mond gebaarde ik haar stil te zijn. Haar benen spreidde ik met mijn handen nog iets verder, waardoor ik een mooi uitzicht had. Met beide handen tilde ik haar billen op, zodat haar kut net boven het water uitkwam. Toen boog ik naar voren. Ze wilde me tegen houden, maar ik zette door. Dicht bij haar kutje aan gekomen rook ik haar lucht boven het chloor van het water uit. Met mijn tong raakte ik haar schaamlippen aan en begon ze rondom te likken. Haar verzet werd definitief gebroken toen ik met mijn tong naar binnen ging. Ze kreunde heviger en heviger. ‘Ga door, ga door!’ steunde ze. Ik voeld haar trillen en naar een hoogtepunt komen. Ik zette nog een keer aan en ze gilde en begon helemaal te schudden, ze ontlaadde zich helemaal. Ze liet zich tegen het muurtje achter haar zaken en liet zich helemaal slap hangen. ‘Lekker?’ vroeg ik. ‘Ja, heerlijk, dat heb ik nog nooit gevoeld!’ Snel maakte ik nu haar knoop los, want niemand mocht ons hier zo zien zitten.

Toen ze zichzelf gefatsoeneerd had, ging ze weer tegen over me zitten en keek me indringend aan. Ik probeerde haar zo in mijn hoofd te prenten, want dit zou nooit meer voorkomen, dacht ik.
Het bubbelen stopte weer. Ze stond op, zei kort ‘dag’ en liep me voorbij. Toen ze het bad uitstapte keek ze nog een keer om: ‘Ben je er volgende week weer..?’

Aantal keer bekeken: 10523
Waardering: 7.98 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online