Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Onverwacht triootje.

U leest om dit moment het verhaal Onverwacht triootje gepost door Monique B. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Monique B
Gepost op: 2009-2-10

Verhaal:

Onverwacht triootje
Het was in de zomer van 2006 en samen met mijn vriend Paul was ik een weekje in een van de vele kustplaatjes in Nederland op vakantie .Het was een heerlijke zomer en we genoten met volle teugen van elkaar. Overdag lekker aan het strand liggen en s avond gingen we meestal ergens uit eten en zaten daarna vaak nog een tijdje in een strand tent .
Midden in de week kwam een kameraad van ons ,Joey, s'ochtens vroeg al aan om ook een dagje van het mooie weer te genieten.
Het was een enorm leuke dag en we nodigden Joey dan ook uit om lekker mee uit eten te gaan, de uitnodiging nam hij van harte aan en zo zaten we die avond met zijn drieen in een heerlijk visrestaurntje . Ik had een sexy jurkje aan en vond het heerlijk om met twee knappe kerels op stap te gaan . Na het eten liep ik dan ook in het midden gearmd met Paul en Joey terug naar ons huisje, waar we nog een drankje namen .
We hadden al behoorlijk wat gedronken en de stemming was dan ook behoorlijk melig , en ook de dubbelzinnige opmerkingen waren niet van de lucht .
Joey hadden we al overgehaald om te blijven overnachten , want met de drank die hij al ophad was het niet verandwoord meer om ver te rijden .
De beide kerels zaten naast elkaar op de bank en nadat ik weer een paar biertjes had neergezet plofte ik tussen hun beide in en legde een hand op hun knie .
Ik was behoorlijk opgewonden geworden door al die dubbelzinnige opmerkingen en ik liet mijn handen heel zachtjes naar boven gaan.
Mijn vriendje begreep de hint,pakte mijn hand vast en leidde mijn hand naar zijn harde pik , mijn andere hand legde ik op de pik van Joey ,en ik begon ze door de stof van de korte broeken die ze aanhadden te strelen , Paul begon ondertussen mijn borsten te kneden en kuste mij in mijn nek .
Het duurde slechts een halve minuut toen ik het niet meer hielt van geiligheid en ik de keiharde pikken had bevrijd uit hun broek .
Ik trok Paul en Joey tegelijk af en even later knielde ik voor hun op de bank en liet mijn mondje het werk verder doen . Ze zijn allebei behoorlijk fors geschapen en ik vond het heerlijk om ze te pijpen .
Ik trok mijn jurkje uit en liet mij even later door 4 handen overal betasten . Mijn vriendje Paul liet me staan en haalde zijn tong door mijn kutje die al bijna in brand stond , ik draaide me snel om en ging op zijn stijve lul zitten ,die ik in 1 keer bij me naar binnen liet glijden .
Joey kwam voor me staan en hield zijn pik voor mijn neus , die ik natuurlijk gelijk weer in mijn mond nam .
Ondertussen werd ik heerlijk door Paul geneukt , en omdat ik met mijn rug naar hem toe zat , voelde ik dat zijn vinger mijn kontgaatje begon te masseren , zachtjes ging zijn vinger mijn aarsje in en ik voelde dat ik ging klaarkomen .
Onze lichamen waren door de hitte behoorlijk nat maar dat deerde ons niet ,nadat ik van mijn eerste orgasme bekomen was ,haalde Paul zijn pik uit mijn kutje en begon met zijn eikel tegen mijn poepgaatje te drukken .
Het was niet de eerste keer dat ik in mijn kontje geneukt werd , maar toen ik zijn harde paal naar binnen voelde glijden viel ik bijna flauw van genot . Langzaam gleed zijn lul helemaal in mijn kontje en eenmaal gewend aan dat gevoel ging ik rustig open neer en liet ik mijzelf helemaal gaan ,Zonder wat te zeggen zakte Joey nu iets door de knieen en pakte zijn eigen pik vast , hij haalde zijn pal een keer langs mijn drijfnatte sneetje heen en liet toen zachtjes maar wel in een keer zijn pik in mijn kutje glijden . Het werd mij helemaal zwart voor de ogen en voor mijn gevoel heb ik de hele omgeving wakker gegild , maar ik genoot ontzettend van die 2 keiharde pikken in mijn lichaam .
Al snel moest Paul zijn pik uit mijn kontje halen omdat zijn pik op springen stond en ook Joey maakte duidelijk dat hij klaar was om te spuiten .
Ik ging op de vloer liggen terwijl de beide jongen naast mij gingen zitten op hun knieen . Ik nam hun pik weer in mijn hand en liet ze binnen een paar seconden hun warme zaad over mijn lichaam heen spuiten . Ik ging weer zitten en nam hun pik nog 1 keer in de mond om de laatste sappen er uit te zuigen , en ook kon ik het niet laten met mijn vinger het warme sperma van mij lichaam te halen en zoveel mogelijk in te slikken .
Deze vakantie zal ik nooit meer vergeten , mijn droom is om het nog een keer dunnetjes over te doen , maar ja, Joey heeft nu ook een vriendin en of die daar ook voor in is ? De tijd zal het leren


Aantal keer bekeken: 30930
Waardering: 7.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online