Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ooit zal je de ware tegenkomen!.

U leest om dit moment het verhaal Ooit zal je de ware tegenkomen! gepost door Joanna. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Joanna
Gepost op: 2010-3-10

Verhaal:

Ooit zal je de ware tegenkomen!
De zon scheen volop, en ik staarde wat mistroostig voor me uit..
Waarom?? was het enige wat ik kon denken, Brandon was alles voor me ik had oprecht van hem gehouden maar toch..

2 maanden geleden heb ik het wel uit moeten maken met hem, hij heeft tegen me gelogen en bedrogen. Hij hield toch meer van dat meisje uit België. EN IK DAN!?! gilde ik tegen hem, denk je soms dat ik van steen ben?? nee was het enige wat hij zij. Hij had met haar gevreeën haar liefgehad en ik zat ondertussen thuis en wist van niets ..
Tot dat ik er achter kwam wat hij gedaan had..

Ik zuchtte maar eens en wilde er niet meer aan denken. Het was erg warm vandaag en zweetdruppeltjes liepen langs mijn gezicht over mijn bost zo naar beneden.
mijn moeder riep of ik mijn tas al ingepakt had? .. O ja dat ik waar ook Mirjam is jarig dit weekeind!!
Pap en Mam zouden me naar haar toe brengen.

Mirjam is mijn beste vriendin van school ze weet alles van me en we kunnen heerlijk roddelen met elkaar en hebben de dikste pret.
Ik zette snel mijn sippe bui van me af en begon haastig mijn spullen te pakken. Ik had er echt zin in! Jeetje wat duurt die zomervakantie toch akelig lang!

Bij Mirjam aangekomen stond ze me al op te wachten, O wat ben ik blij dat je er bent!! ik vloog haar ook om haar nek heen en we vielen samen in de bosjes. Toen eenmaal de slappe lach over was sleepte ze me mee het huis in en vertelde me dat haar broer uit Amerika er was als verrassing voor haar 18e verjaardag.
Huh hoorde ik dat goed??? Mirjam een broer?? ze sprak nooit over hem ja achteraf wist ik wel dat er familie van haar in Amerika woonde maar een broer??

En ja hoor daar stond ie, hij was enorm groot, en onder zijn strakke t-shirt waren duidelijk zijn enorme spierbundels te zien. Hij draaide zich om en gaf mij een brede ondeugende glimlach. O wat een HUNK! Zo'n mooie jongen had ik nog nooit gezien. kort bruin haar met gel vlot omhoog, kuiltjes in zijn wangen en zeegroene ogen waarin ik zou kunnen verdrinken.
Hi zij hij, ik ben Jake en jij bent zeker joanna? Ik heb al zoveel over je gehoord!

Hij wendde zich tot Mirjam en zij: Je hebt niets overdreven hoor, ze is inderdaad erg knap..
Het voelde alsof mijn hoofd zou ontploffen ik kon mogelijk niet roder worden en het zweet brak me opnieuw uit.
Jake begon te grijnzen, ja hoor een meisje die nog kan blozen!
Ik wist echt niet meer waar ik kijken moest, ik kon geen woord meer uit mijn keel krijgen en mijn mond was droog.
Mirjam zag het begon hard te lachen en trok me mee de tuin in.

gelukkig, wat een enorme indrukwekkende jongen is Jake zij ik tegen haar. Mirjam begon te lachen en zij jaaaa en hij is ook nog vrijgezel!!
Ik kon mijn oren niet geloven. Een jongen als hij zou aan iedere vinger minstens 10 meiden moeten krijgen.
Ik keek Mirjam niet begrijpend aan.. Tjsa zij ze ik weet dat mijn broer knap is maar hij wil geen relatie, hij wil wachten tot hij dat meisje tegen komt waarbij de vonk overspringt en hem in lichter laaie zet. En tot nu toe is hij die nog niet tegen gekomen.

Ik kon mijn oren niet geloven, hij had zojuist nog tegen me gezecht dat ik knap was..
Nee Jo zet dat maar uit je hoofd gaf ik mezelf op mijn kop. Een jongen als hij zal echt niets willen beginnen met een verlegen Hollands meisje van net 18. Hij woont zelfs in Amerika wat moet hij dan met mij?

Die avond keken we een leuke film samen met de hele familie van Mirjam. Iedere keer als Jake een chippie of een nootje wilde pakken stootte hij zachtjes tegen me knie of streek per ongelijk met zijn arm langs de mijne. Het was om gek te worden. mijn hele lichaam hunkerde naar hem, zijn geur was zinnenprikkelend, zijn lichaam was zo sterk en straalde warmte uit. Zijn ogen spraken boekdelen en ik voelde dat hij vaak naar me keek maar als ik terug keek zat hij verdiept in de film. Ik was al een hele tijd geen maagd meer dus wat mannen wilden had ik ondertussen al wel geleerd. Maar wat was dat toch met Jake?

Toen Mirjam en ik naar bed gingen plaagde hij me, Geen nachtzoen vroeg hij ?? ik stond als vastgevroren aan de grond en mijn ogen waren zo groot als schoteltjes, de vader van Mirjam begon hard te lachen en zij tegen Jake dat ie mij niet zo plagen moest!
Ik maakte dat ik weg kwam en bij Mirjam in op de kamer keek ze mij met een onderzoekende blik aan. Jake vind je leuk weet je, zij ze. Ik keek Mir aan en barstte in tranen uit. Ik ook Mir, snikte ik maar hij is je broer hoe kan ik nou ooit wat met jouw broer beginnen. je bent mijn beste vriendin!

In plaats dat Mirjam kwaad zou worden begon ze hard te lachen, Gekkie zij ze, Jake en jij zijn de 2 belangrijkste personen in mijn leven en ik weet dat jullie allebei ongelooflijk veel pech in de liefde hebben gehad, als jullie elkaar nou zo leuk vinden wie ben ik dan om dat tegen te houden??
En Jo dan worden we echt zusjes!! Ik kon weer een beetje lachen en uiteindelijk viel ik dan toch in slaap.

De volgende ochtend was Jake samen met zijn Pa hout aan het hakken, Ik kon alleen maar staren. Zoals hij daar stond met zijn 1.90m lange lichaam in een strakke oude spijkerbroek met scheuren op zijn knie. Hij had geen t-shirt aan en zijn goudbruine huid glansde van het zweet. Hij had een echte blokjesbuik en een enorm brede borstkas. Zijn armen waren groot en had enorme spierballen.

Hij merkte ineens op dat ik daar stond en verontschuldigde zich en trok snel zijn t-shirt aan. De vader van Jake merkte mijn blik op en fluisterde tegen me toen hij voorbij liep dat ik een goeie kans maakte.
Jake liep naar me toe en nam me mee naar het bankje bij de vijver.

Dit was het magische plekje van Mirjam en en mij, hoe wist hij dat?
Jake keek me diep in mijn ogen aan en bracht zachtjes zijn hand naar mijn wang. Ik kwam hooguit tot zijn schouder. Hij torende groot en sterk boven me uit.
Zijn stem was plots hees en ik zag de honger in zijn ogen. Heb je goed geslapen schoonheid? vroeg hij. Ik, ik, ik hakkelde ik. Een glimlach speelde om zijn sensuele mond. Ik heb aan je gedacht vannacht zij hij, ik heb hier tot vannacht gezeten en zitten denken. Waarom, vroeg ik hem?

Je bent zo jong nog, zo onschuldig maar jouw geur is zo sterk je huid zo zacht je bent eerlijk en oprecht. Je hebt humor en je bent ontzettend verlegen. Weer kwam er een blos op mijn wangen en Jake trok die scheve glimlach waar ik zo gek op ben.
Als je bij mij in de buurt ben maak je me gek, ik heb ook al met Mir gepraat en zij vertelde me dat je niet helemaal onschuldig meer bent. Jij weet denk ik heel goed wat ik voel en wat er met me gebeurt. Ik kon mijn ogen niet los maken van hem. Ademloos knikte ik van ja.

Langzaam maar zeker omvatte zijn hand mijn gezicht en hij bracht zijn mond voorzichtig naar de mijne. Toen hij vlak bij me was fluisterde hij dat ik stil moest blijven, zijn moeder was vlak bij.
Toen raakte zijn heerlijke lippen de mijne. Mijn lichaam reageerde als bij een explosie. Een hese kreun kwam er diep uit mijn keel. Hij kuste me harder, Zijn kussen waren sterk en dwingend. Hij sloeg zijn armen om me heen en streelde mijn rug. Langzaam weken mijn lippen van elkaar. Zijn tong gleed in mijn mond en speelden de aloude liefdesdans.
Ik zakte door mijn knieën maar zijn sterke armen trokken me tegen zijn lichaam aan. Ik kon zijn opwinding voelen en merkte zijn onregelmatige ademhaling en de spanning in zijn spieren om zichzelf onder controle te houden.

Opeens trok hij zich ruw terug, hij keek me ongelovig aan. Ik struikelde en viel achterover ik keek hem verschikt aan. Wat is er, wat heb ik misdaan?? Wat doe je met me vroeg hij? hij keek nog steeds boos. Nu was ik degene die me gekwetst voelde. Ik deed niets beet ik hem toe terwijl ik overeind krabbelde. Jij was degene die mij kuste!
Ik rende weg en Jake keek me alleen maar na. Tranen liepen over mijn wangen en Mirjam ving me op. Wat is er gebeurd vroeg ze? Ik weet niet stamelde ik en Mir sleepte me mee naar haar kamer.

Na een tijdje werd er aan de deur geklopt. Het was Jake, hij kwam schoorvoetend binnen en vroeg me of ik nog erg boos was. Ik snapte er niets van en zij ook maar niets. Ik heb nagedacht over wat er net gebeurde zij hij. Pa en Ma vertelde me ook wat er vooraf allemaal gebeurd is met je. Ik snap nu hoe een kus met liefde proeft. je maakte gevoelens in me los die ik al heel erg lang niet meer gevoeld hebt!
Ik grinnikte omdat hij nu bijzonder veel leek op een stout jongetje. Hij keek me aan en begreep de humor.
Hij sloeg zijn armen om me heen, het spijt me meisje fluisterde hij in mijn oor.
Zijn lippen raakte opnieuw de mijne, en weer verloren wij onszelf in de heerlijke kus die ze passie noemenIk lachte..Aantal keer bekeken: 3726
Waardering: 8.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online