Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op avontuur met de paarden!.

U leest om dit moment het verhaal Op avontuur met de paarden! gepost door Carmen De Wit. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Carmen De Wit
Gepost op: 2011-2-4

Verhaal:

Op avontuur met de paarden!
Kim, Louise, Floor en Tessa hebben sinds kort allemaal een pony. Ze hebben met zijn vieren heel erg veel geld gespaard en aan hun ouders laten zien. Toen vroegen de meisjes of ze van al dat geld vier pony's mochten kopen. De ouders twijfelden, maar als ze de pony's zelf zouden verzorgen dan mocht het. De vier meisjes zeiden vrolijk: "Ja hoor, wij verzorgen de paardjes zelf en jullie hoeven er niet achteraan." De ouders vonden het goed en de volgende dag gingen de ouders en de kinderen meteen op pad voor vier pony's. Uiteindelijk, na wel een paar uur op Paardenmarkten te gelopen hebben, hadden ze vier paarden gekocht en hadden ze nog 200 euro over. Daar hebben ze nog halsters, voerbakken, drinkbakken en voer gekocht. Al het geld was nu op. "Nou, jullie zijn goed verwend," zei de vader van Louise. "Ja, maar dat hebben we toch ook wel verdiend? We hebben jarenlang heel hard gewerkt en zo om al dit geld te krijgen. Voor de pony's!" roept Kim.
"Ja, oké. Daar moet ik jullie gelijk in geven."
"O, nee toch!" roept Tessa.
"Wat? Ben je je ketting vergeten of zo?" roept Floor.
"Nee! Ik zie daar een hele lange rij auto's. Wat zal dat nou betekenen?" zegt Tessa.
"Uh... Dat je je ketting vergeten bent?" vraagt Floor nog een keer.
"Chagarijn," zegt Tessa.
"Louise, alle vier paarden hadden nog geen naam. Hoe ga jij je paard noemen?" vraagt Louise's moeder dan. "O ja! Eh... Blackie?" zegt Louise en schiet in de lach. "Blackie? Waarom geen White?" roept Tessa. Floor zegt niks. Ze is heel vaak chagarijnig en kan niet om een grapje. Als iemand zegt: Wat een lelijke ketting, geeft Floor dat kind meteen een schop en raad hem of haar aan dat niet weer te zeggen, anders doet ze het nog een keer, maar dan nog harder. Alleen bij haar beste vriendinnen. Louise, Tessa en Kim. Tessa en zij kunnen soms niet zo goed met elkaar overweg, maar soms zijn ze ook beste vrienden.
"Floor! Kom op nou!" roept Bartje, Floor's broertje.
Het was een droom.
Jammer.

EINDE

Aantal keer bekeken: 5680
Waardering: 3.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online