Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op bezoek in het studentenhuis van neef.

U leest om dit moment het verhaal Op bezoek in het studentenhuis van neef gepost door Maxine. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maxine
Gepost op: 2006-6-28

Verhaal:

Op bezoek in het studentenhuis van neef
( Geplaatst door maxine892 @ hotmail.com )

Het was alweer meer dan twee jaar geleden dat ik een vakantie vol sex met mijn 16 jaar jongere neef Erik had gehad. Ik had hem niet meer zo vaak gezien sinds toen, hoewel hij af en toe wel langs kwam en dan kwam het meestal wel tot een lekkere vrijpartij.
Hij was nu 18 en was medicijnen gaan studeren op de universiteit in Leiden. Na een paar maandjes had hij ook een kamer in een leuk huis in de binnenstad, met wat andere studenten samen. Ik vond dan het ook leuk toen hij opbelde of ik eens langs wou komen bij hem.
“Oh, gaan we dan doktertje spelen?� vroeg ik hem plagerig door de telefoon, want dat was ik zeker van plan.
�Hoe zou ik mijn lekkerste tante iets kunnen weigeren,� antwoordde Erik, “mijn pik komt al omhoog bij het idee.�
De volgende zaterdag belde ik aan bij een leuk oud huisje in een smalle straat. Ik had me alvast gekleed op de gelegenheid; met een kort rokje, kousen met jarretels, een doorzichtige zwarte zijden blouse met een zwarte kanten beha eronder zag ik er bijzonder hoerig uit, al zeg ik het zelf.
De deur werd open gedaan door een jonge blonde knul, dat moest een van die huisgenoten zijn. Ik vroeg hem of Erik ook thuis was.
“Oh, u bent zeker zijn tante. Hij heeft al verteld dat u kwam. Ik ben Peter. Zal ik uw jas aannemen?�, sprak hij door en door beleefd. Hij leek eigenlijk nogal een nerd, maar zag er wel goed uit
�Ik heet Maxine, en je mag wel je zeggen, hoor,� zei ik, “anders voel ik me zo oud.�
Ik trok mijn jas uit en onthulde mijn outfit. Ik zag de knul verbaasd kijken en slikken, maar hij zei niks. Ik keek hem alleen glimlachend aan. Hij kon zijn ogen amper van mijn licht verhulde borsten af houden.
Ik liep achter hem aan de huiskamer in, waar het een grote bende was. Peter riep Erik, die kennelijk boven op zijn eigen kamer zat, dat zijn tante er was. Erik kwam de trap af en zag mij staan. Licht verbaasd keek hij naar mijn doorkijkblouse, maar hij kende me inmiddels, dus zei hij alleen maar dat ik er mooi uitzag.
Peter ging koffie zetten in het keukentje en Erik liet me het huis even zien. Op zijn kamer gekomen, omhelsde hij me en we zoenden intens, zijn handen grepen onder mijn rokje mijn bijna blote kont.
�Oh Maxine, ik was al zo geil, en je ziet er nu ook nog zo heerlijk sexy uit. Ik kan me bijna niet meer beheersen,� fluisterde hij, “maar eerst moet ik die sukkel van een Peter wegwerken.�
�Waarvoor moet je die wegwerken?� vroeg ik, “Misschien is je slettige tante wel zo geil dat ze twee pikken wil.�
Hij keek me verbaasd aan: “Ha, dat is weer zo’n typisch ideetje voor jou. Maar die Peter is veel te verlegen, die durft nooit.�
�Ik heb gezien hoe hij naar mijn tieten keek. Die knul heeft gewoon een goede beurt nodig, dan trekt hij wel bij. Maar die lekkere paal van jou komt ook aan de beurt hoor,� ik kneep even liefkozend in de bobbel in zijn broek, voor we ons weer naar beneden begaven.
De verlegen Peter had inmiddels de koffie voor ons ingeschonken, en we babbelden wat bij de koffie. Terwijl Erik en Peter vertelden over hun eerste tijd op de universiteit, zakte ik een klein beetje onderuit in mijn stoel, en langzaam spreidde ik mijn benen. Ik zag Peter’s blik langzaam afglijden van mijn borsten naar mijn benen, hoe hij volkomen in beslag werd genomen toen ik langzaam het kruis van mijn tangaslipje onder mijn korte rokje onthulde. Volkomen geobsedeerd staarde de knul nu naar mijn kutje, terwijl ook Erik verlekkerd zat te kijken, terwijl ze een beetje doorbabbelden. Zijn blik wond me geweldig op, heerlijk om zo’n geil gozertje zo op te geilen.
Ik rukte zijn blik toch los van mijn bijna blote poesje toen ik hem vroeg: “Vind je dat mijn poesje er lekker uitziet, Peter?�
Hij keek op en kleurde rood als een biet toen hij me aankeek, niet wetend wat te moeten zeggen.
�Je hoeft je niet te schamen, hoor. Als ik er niet van hield dat je keek, zou ik het niet zo aan je laten zien.�
Erik kwam Peter een beetje te hulp: “Mijn tante is net zo geil als ze eruit ziet, Peter, dus ze vindt het alleen maar lekker als je een stijve paal krijgt van haar.�
�Oh,� fluisterde Peter, “ik vond het al zo gek, met die tieten onder die doorkijkbloes en die gespreidde benen onder dat rokje. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden.�
�Goed zo, Peter,� zei ik, “kijk maar lekker naar mijn kutje en laat die paal van je groeien.� Ik maakte mijn rokje los, en trok het uit, samen met mijn slipje liet ik het op de grond vallen. Ik spreidde mijn benen wijd en met twee vingers trok ik mijn spleetje open. Zo liet ik mijn neef en zijn huisgenootje geilen op mijn wijdopen kutje, dat glom van het vocht van mijn eigen geilheid. “Oh ja, geile jongens, laat me die lekkere pikken eens zien.�
Erik begon direct zijn kleren uit te trekken, waardoor de nog aarzelende Peter zijn schroom overwon en zijn broek opende en op zijn enkels liet zakken. Een stevige paal stak als een vlaggenmast onder zijn shirt uit. Ondertussen stond Erik al poedelnaakt naast me, en hield zijn pik vlak naast mijn gezicht: “Hier heb je mijn pik, geile slet, laat me dat lekkere pijpbekkie weer eens voelen!�
Hij duwde zijn paal mijn mondje in en ik begon hem te pijpen. Hij zuchtte tegen Peter: “Jezus man, wat is dat toch lekker, je pik die verwend wordt door een geil mondje. Kom hier dan kan ze de jouwe ook verwennen.�
Peter trok zijn shirt ook uit en kwam aan de andere kant naast me zitten op zijn knieen, en voelde voorzichtig aan mijn tieten, die nog altijd bedekt waren, terwijl hij gespannen toekeek hoe de pik van mijn neefje mijn mond in- en uitgleed.
Ik liet Erik’s pik uit mijn mond glijden en keek Peter langs zijn vooruitstekende pik aan: “Zo geile hengst, dus jij wil ook wel eens die harde paal van je in mijn mondje rammen?�
�Jazeker, reken maar. Van zo’n hoerig wijf als jij kan ik anders alleen maar dromen,� werd hij nu ongeremder, terwijl hij zijn paal omlaag duwde tegen mijn lippen, “ik ga dat lekkere koppie van je neuken.� Gewillig opende ik mijn mond en langzaam liet ik zijn eikel in mijn mondje glijden, met mijn lippen de voorhuid naar achter duwend. Ik keek hem aan terwijl mijn tong in mijn mond plaagstootjes aan zijn eikel uitdeelde.
�O Jezus, wat doe je dat lekker.� Kreunde hij en langzaam begon hij met zijn heupen neukbewegingen in mijn mond te maken, terwijl ik met een hand zijn ballen kneedde.
Ondertussen positioneerde Erik zich op zijn knieen tussen mijn benen, en wreef zijn paal over mijn natte spleetje. Ik wilde hem aansporen om me te neuken, maar dat kon niet met Peter’s pik die mijn mondje neukte.
�Ja, Maxine, ik ga die lekkere kut van je neuken,� zei hij, “ik droom al de hele week van dat hemelse kutje.� Met een flinke stoot ramde hij zijn dikke paal diep in mijn soppende kut, en langzaam begon hij me te neuken met diepe halen.
Ik sloot mijn ogen om te genieten van het gevoel van de twee pikken die me almaar harder neukten, het verlegen studentje dat steeds woester zijn pik langs mijn tong en lippen stootte, en mijn geile neef die precies wist hoe hij mijn soppende kut het liefst doorneukte. Ik voelde hoe de beide knullen mijn bloes los knoopten en mijn tieten uit de beha bevrijdden. Vier gretige handen kneedden en knepen mijn tieten en tepels, terwijl de pikken onverminderd doorgingen met hun geile arbeid. Ik voelde mijn lijf reageren op al die prikkels. De pikken in mijn mond en kut, de handen die begerig mijn leef kneedden, veroorzaakten een diepe tinteling in mij en met een gesmoorde zucht kwam ik klaar.
Maar het was niet genoeg, ik wilde meer. Mijn beide dekhengsten gingen gelukkig ook onverminderd door. Ik werd nu onbeschaamd genomen door hun allebei. Ik was niet langer de tante, maar een geile teef, een heerlijke neukslet en pijphoer, waar ze hun geilheid op konden uitleven.
Ik voelde Erik’s paal langzaam en diep in en uit mij stoten, wat mij continu in een staat van kronkelend genot hield. Ik zag Peter gespannen en genietend zich concentreren op het neuken van mijn mondje, mijn tongetje dat het puntje van zijn pompende paal bleef beroeren. Ik zag aan zijn versnellende gehijg dat hij niet ver meer was.
�Oh ja, ik ga komen,� kreunde hij, “ik ga dat geile hoeresmoeltje van je volspuiten.�
Ik antwoordde door nog harder op zijn paal te zuigen, zijn eikel die nu heel snel in mijn mondje op en neer ging. “Ja, jaaaa,� kreunde hij, en ik voelde de sperma diep in mijn mond spuiten. Hij bleef mijn mondje neuken terwijl zijn pik zich leegde in mijn mond. Ik pakte zijn pik en haalde hem uit mijn mond. Langzaam likte ik hem schoon en zoog nog wat op zijn eikel, waar hij zuchtend van genoot.
Het klaarkomen van Peter had ook Erik niet ongemoeid gelaten. Hij pakte mijn benen en duwde die tegen zijn schouders. Zo klemde mijn kut nog steviger om zijn paal hij begon me nu hard te naaien. Zijn ballen sloegen tegen mijn kut bij ieder diepe stoot en ik voelde dat ik voor de tweede keer ging komen.
�Pak aan, lekkere hoer, ik wil je helemaal platneuken,� riep Erik hijgend, “ik spuit je kut vol, jij geile , oh jezus, oooooh!�
�Oh ja, neuk me diep, geile hengst. Je maakt me gek met die stijve paal. Haa, hoo, jaaaaaa!�

Schreeuwend kwamen we allebei klaar. Erik liet zich op me zakken en ik omhelsde hem hard terwijl mijn lijf schokte onder een daverend orgasme. Zijn spuitende pik vulde mijn kut met zijn sperma.
Langzaam kwamen we weer bij. Peter zat naast ons op zijn knieen te kijken.
�Jezus, wat was dat geil om jullie zo te zien neuken, echt super.� Hij zat met zijn alweer harde paal te spelen. “Ik wil dat lekkere kutje ook wel neuken, Maxine.�
�Hmm, ik geloof dat ik ook wel zin heb om die pik van jou eens in mijn kutje te voelen,� zei ik, want ik kreeg alweer zin toen ik hem met die pik zag spelen.
�Ja, Maxine, laat mij ook maar eens van een schouwspel genieten,� moedigde Erik me aan, “ik wil wel eens mijn hoerige tante tekeer zien gaan met mijn huisgenoot.�
Ik kwam overeind en duwde Peter achterover, klom op zijn buik en pakte zijn pik vast. Terwijl het sperma van Erik nog uit mijn kutje droop, liet ik mij over zijn paal heen glijden. Peter zuchtte goedkeurend en begon mijn tepels te kneden, die nog steeds als stijve knopjes overeind stonden.
Langzaam bereed ik zijn pik, met mijn ogen dicht om me te concentreren op het gevoel van die geile paal in mijn kut. Peter trok me voorover tot ik op hem lag, en begon mijn gezicht en nek te zoenen. Wat een heerlijk gevoel, die zachte lippen op mijn gezicht en die harde paal in mijn kut. Zacht genietend bleef ik op en neer wiegen op zijn pik.
Plots voelde ik een tweede paar lippen, achter in mijn nek. Erik hing over me heen en streelde me met zijn lippen. Ik voelde zijn ook al weer harde paal op mijn billen. “Wat doe je dat heerlijk, Maxine, jullie maken me weer bloedgeil met zo’n lekkere show.�
Hij ging weer overeind zitten. “Wat een heerlijk gezicht, die sexy kont van je en dan die pik die in je poesje heen en weer gaat.�
Plagend gleed zijn middelvinger door mijn bilspleet tot hij bij mijn sterretje aankwam, en brutaal duwde hij zijn vinger in mijn kontje en begon me er mee te neuken. Ik kreunde goedkeurend. Wat een heerlijk gevoel. Wat was hij toch een geile jongen dat hij daar op kwam. Ik moedigde hem aan verder te gaan: “Toe maar geile hengst, neuk me maar in mijn kontje met die dikke paal. Neuk mijn andere gaatje, je wilt het.�
Ik voelde zijn eikel tgeen mijn kontgaatje duwen, en langzaam gleed zijn gladde paal mijn kontje in.
�Zo ben je pas echt onze neukslet, Maxine, we neuken allebei je gaatjes.� Hijgde Erik. Terwijl hij met twee handen mijn kont stevig vasthield begon hij langzaam mijn kontje te neuken.
Onder me begon Peter ook met zijn heupen te bewegen, zodat ik echt twee neukende pikken in mijn lijf had.
�Ja, neem me, neuk me door, geile hensgten. Laat me die pikken voelen.� Hijgde ik. Met mijn ogen dicht liet ik de neukpartij over me heen komen. Ik wilde nu geen zachte strelingen meer, maar gewoon keihard neuken, doorgenaaid worden door twee woeste hengsten.

Met gesloten ogen lag ik ingeklemd tussen hun in, hun pompende pikken joegen de brand in mijn buik aan. Ik schreeuwde van genot, van pure geilheid. Ik kwam klaar, schokkend en hijgend, maar ik zat vast gespiest op die twee pikken die me bleven neuken, hard en onophoudelijk. Mijn orgasme ging direkt over in een volgende, en nog een. Mijn heelal was verkleind tot die twee lijven die me vastduwden en die pikken die me tot de hoogste pieken neukten.
ik weet niet hoe lang het duurde en hoe vaak ik klaarkwam. Op een gegeven moment kwam ik hijgend en snikked bij, stil liggend tussen twee lijven, die zwetend lagen uit te hijgen. Mijn kut en darmen gevuld met hun sperma en hun nu slinkende pikken.
Peter wist als eerste iets uit te brengen: “Allemachtig.�
“Zeg dat wel,� zuchtte Erik, “ik wist niet dat dit mogelijk was.�
�Ik eigenlijk ook niet,� zei ik, “dit heb ik nog nooit gehad.�
Na nog een hele tijd lekker uithijgen in elkaars omhelzing, kleedden we ons aan, om uit te gaan in Leiden met een wat conventioneler vermaak.Aantal keer bekeken: 31710
Waardering: 8.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online