Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op de jongens wc.

U leest om dit moment het verhaal Op de jongens wc gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2009-11-28

Verhaal:

Op de jongens wc
Ik zat in de aula aan een tafeltje met een paar vriendinnen en ineens moest ik heel nodig naar de wc. Dus ik rennen naar de wc, en toen ik eindelijk op de wc zat deed ik heel opgelucht 'aaahh' en toen deed ik de deur open en toen zag ik ineens allemaal jongens staan. Ik dacht: Wegwezen hier! Bleek het dus dat ik op de jongenswc zat. Ik loop verwart de jongenswc uit en staat mijn vriendinnengroepje daar keihard te lachen.

Ik schaamde me dóóód!
Dit is trouwens 2 keer gebeurt, maar de eerste keer kwam ik uit de jongenswc en toen moest ik keihard lachen en toen plaste ik in mijn broek. Maar gelukkig had ik dat voor de tweede keer geleerd :)

Aantal keer bekeken: 6778
Waardering: 6.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online