Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op de schommel met de benen wijd.

U leest om dit moment het verhaal Op de schommel met de benen wijd gepost door Pjetr Doosen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Pjetr Doosen
Gepost op: 2009-1-25

Verhaal:

Op de schommel met de benen wijd
Ik was een jaar of 20 en zat op de kinderboerderij in een speeltuin op een bankje wat huiswerk te maken in een tussenuur. Op een gegeven moment kwam er een moeder van een jaar of 30 met haar zoontje. Het jongetje ging schommelen en zijn moeder duwde hem heen en weer, ongeveer 5 meter voor mij. Toen de jongen op gang was gebeurde het. De moeder ging tegenover mij ook schommelen. Ik keek op en keek recht op haar kutje. Ze schommelde met de benen iets wijd en haar panties zaten aan jarretels vast en ze had geen slipje aan. Ik werd bloedgeil en wist niet waar ik moest kijken. Mijn broek knelde aan alle kanten. Ze keek mij lief en geil aan en trok haar rok nog wat verder omhoog en zwaaide met haar benen vrolijk omhoog. Wat een geile vrouw en haar kutje was heel goed te zien. Ik vond het heerlijk. Ze ging door en wreef met haar handje over de binnenkant van haar dijen en over haar kutje. Ik deed mijn penis goed in mijn broek en zij lachte vriendelijk. Laat hem maar zien zei ze lachend en schommelde vrolijk verder. Even later kwam ze naast me zitten, schreef iets op een briefje, gaf het en ging weer weg. Ik ben heel geil, heb een warm nat kutje en wil neuken met jou. Ik zag ze nog net de stal ingaan met haar zoontje en uitdagend wiegend met haar kontje. Zou ik het durven, ik hield het niet meer, zo had ze me opgewonden. Nerveus ging ik de stal in en daar stond ze. Ze keek me aan, zette haar zoon over het hek bij de konijntjes. Ze boog voorover en trok haar rok omhoog. Prachtige billen en ze drukte haar billen naar achteren en de benen iets wijder. Hallo lieverd en ze keek naar mij opzij. Ik liep er naar toe en begon haar billen te masseren en te vingeren. Ze kreunde en genoot. Dat is precies wat ik wilde zei ze, kom maar lekkere boy. Ze deed haar handje naar achteren, maakte mijn rits open en begon mij af te trekken. Ik deed mijn hand onder haar t-shirt en masseerde haar heerlijke borsten. Zo stonden we daar, ontzettend geil bezig te zijn, heerlijk. Op een gegeven moment draaide ze zich om en begon mijn eikel te verwennen met haar mondje. Even later draaide ze weer en vroeg mij haar te neuken. Ik kon niet meer wachten en neukte haar sappige kut en was verschrikkelijk heet. De hele boel stond op springen. Heerlijk neukten we daar en beiden genoten we van het moment.
Toen we klaar waren zei ze, ik kom hier iedere week, tot ziens hè schatje.Aantal keer bekeken: 26386
Waardering: 6.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online