Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op heerlijke wijze verkracht!.

U leest om dit moment het verhaal Op heerlijke wijze verkracht! gepost door Marianne. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Marianne
Gepost op: 2011-6-21

Verhaal:

Op heerlijke wijze verkracht!
Dit is een verhaal dat ik heb verzonnen. Het is dus niet echt gebeurd. De ik-persoon is een meisje van zo'n 18 jaar ofzo.

Langzaam fiets ik over het smalle zandpaadje. Rechts en links van mij staan verscheidene vakantiehuisjes. Vijftig meter voor mij zie ik twee jongens staan. Ik steek mijn borsten wat vooruit, ze zijn erg groot. De meeste jongens worden er altijd erg geil van. Ik ben nu vlak bij die jongens.
"Eey meisje. Mogen we je wat vragen?" Zegt de langste van de twee.
Ik stop. "Tuurlijk." Op dat moment grijpt de andere jongen mij vast. "Meekomen en niet tegenstribbelen." Sist hij. Gewillig stap ik van mijn fiets en loop met mijn fiets aan de hand mee.
Ze leiden me naar één van de vele vakantiehuisjes.
De deur word open gedaan en ik word naar binnen geduwd. Mijn fiets valt uit mijn handen.
De jongens pakken mij opnieuw vast en sluiten me op in een kamertje met één bed.
Ik hoor hen samen zacht tegen elkaar praten. Dan word de deur opengedaan en komt de wat kleinere naar binnen. Hij heeft een lekker lijf, zie ik.
Zwijgend loopt hij op me af. Ik kijk hem glimlachend aan.
"Lukt het Joy?" Hoor ik aan de andere kant van de deur. "Ja." Zegt de jongen, die dus Joy heet, terug.
Joy brengt zijn gezich vlak bij mij, en begint me te zoenen. Ik zoen hem heftig terug. Zijn handen glijden naar mijn borsten. Ik heb een klein kort hempje aan. Voorzichtig schuift hij mijn hempje omhoog. Ik had vandaag, uitgerekend vandaag, geen BH aan. Daar is het hempje te laag voor.
Joy likt mijn borsten en zuigt aan mijn tepeltjes die gelijk overeind gaan staan.Dan trekt hij zijn poloshirt uit en laat zijn broek en boxer naar beneden glijden. Ik volg zijn voorbeeld en doe mijn hempje echt helemaal uit. Zo erg vind ik dit niet! Hij trekt mijn korte rokje uit en rukt mijn slipje uit. Dan begint hij aan mijn klitje te zuigen en te likken. Ik kreun zachtjes.
Hij duwt me op het bed en laat me daar liggen. Hij gaat zo op zijn knieën zitten dat zijn heerlijke lul boven mijn mond hangt. Ik pak hem vast en lik zachtjes over zijn eikel. Zo gaan we een poosje door.
Dan hoor ik ineens de deur opengaan. Die andere jongen is binnen gekomen. Naakt. Joy staat op en duwt langzaam zijn lul in mijn natte kutje, hij doet alsof zijn vriend niet is binnen gekomen. De andere jongen kneedt mijn borsten en zoent me.
Joy begint zachtjes heen en weer te gaan in mijn kutje. Steeds harder gaat hij. Zijn ballen kletsen hard tegen mijn billen aan. Ik kreun het uit. Wat een genot! Nog harder gaat Joy. Zijn lul verdwijnt helemaal in mijn kut.
"Nu ik." Zegt die andere jongen, en hij duwt Joy aan de kant. "Okee dan, Rik." Zegt Joy met een zucht.
Ik moet als een hond gaan staan, op het bed. Zodat Rik er makkelijk bij kan. Joy begint zichzelf af te trekken.
Rik duwt zachtjes zijn lul in mijn kutje. Maar hij begint niet zachtjes, hij ramt er op los.
Ik voel dat zijn lul nog veel groter is dan die van Joy. Ook zijn ballen zijn veel groter. Ze kletsen heen een weer. Mijn borsten, kanjers van een dingen, schudden als gekken heen en weer. Joy ziet het, zijn lul vliegt gelijk weer omhoog. Die staat nu stijf tegen zijn buik aan.

Aantal keer bekeken: 22396
Waardering: 3.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online