Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op het terras.

U leest om dit moment het verhaal Op het terras gepost door patjebelgie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: patjebelgie
Gepost op: 2007-9-6

Verhaal:

Op het terras
Op het terras.

Het was een vorig jaar in juli. Een snikhete dag. Mijn vriendin en ik besloten die dag een dagje door te brengen in Antwerpen. Mijn schatje was voor de gelegenheid gekleed in een kort rokje en een topje. Die kledij en de geile blikken die ze kreeg zorgden er al snel voor dat ik supergeil werd op mijn lekkere vriendin.

Terwijl we her en der naar toe gingen kon ik het dan ook niet laten om regelmatig haar kontje te strelen onder haar rokje terwijl ik naast haar liep. Dat zorgde voor verschillende bewonderende fluitsignalen van mannen die achter ons liepen. Je kan het je wel voorstellen. Mijn schatje die naast me loopt en mijn hand dat haar rokje achteraan optilt om haar enkel in een string gehulde kontje te strelen. ’t Zal voor hen die achter ons liepen een mooi zicht geweest zijn. Ik werd in elk geval zo geil als de pest.

Op bepaalde momenten hielden we gewoon halt tussen de andere toeristen om hevig met elkaar te zoenen. Ik streelde dan duidelijk zichtbaar voor iedereen haar borsten bovenop haar topje. Dat bezorgt mij altijd een heel geil gevoel. Mijn schatje laat zich op zo een moment trouwens ook niet onbetuigd, want de zwelling in mijn broek wordt op dan ook spontaan door haar gestreeld en gekneed als we zo bezig zijn.

Uiteindelijk kwamen we behoorlijk opgegeild aan op de Groenplaats. Bijna alle terasjes waren volzet, maar met wat zoekwerk konden we toch nog een geschikt plaatsje veroveren in de schaduw. Het spel van uitdagen en openlijk strelen kwam maar niet tot een einde.
Op een gegeven moment besloot ik mijn schatje uit te dagen. We hadden net ons drankje besteld en ze zei dat ze naar het toilet ging. Ik fluisterde in haar oor dat ik het best wel geil zou vinden moest ze het lef hebben haar string uit te doen en met haar string in haar hand terug te komen. Geschrokken keek ze me aan met een geile blik in haar ogen. Twee seconden dacht ze na. Mij met een OK achterlatend vertrok ze richting toiletten.

Ik dacht dat mijn lul van geilheid uit mijn broek zou springen. Zou ze het lef hebben. Ik was er bijna zeker van, want mijn schatje die uitgedaagd wordt, die durft ver te gaan om zichzelf te bewijzen. Enkele minuutjes later zie ik haar aan komen wandelen tussen de andere klanten door met haar stringetje losjes in haar hand bengelend. Wauw, ... wat een geil zicht, ik kan mijn ogen nauwelijks geloven. Aan ons tafeltje gekomen legt ze haar stringetje voor me op de tafel en vraagt of ik haar zo aantrekkelijker vind.

Ik besluit haar te plagen en vraag haar om eerst even tot vlak bij mij te komen staan zodat ik kan controleren of ze echt haar string uitgedaan heeft. Een geile glimlacht plooit om haar mondhoeken en ze komt nonchalant vlak voor me staan, haar benen lichtjes uit elkaar. Snel, voor ze van gedachten kan veranderen steek ik mijn hand uit en voel onder haar rokje tussen haar benen haar kale kutje. Mijn hand blijft even hangen en mijn vingers spelen een kort spel tussen haar lipjes en om en rond haar klitje. Ze is nat en geil, dat is duidelijk. Ik trek mijn hand terug en mijn schatje gaat zitten. Net op dat moment komt de ober toe met onze drankjes. Duidelijk zichtbaar voor hem ligt het stringetje op tafel. Ik en mijn schatje kijken elkaar geil aan en een glimlach plooit om onze lippen.

Na ons drankje wandelen we verder door oud Antwerpen en we komen aan het Vleeshuis. Dat is een iets stillere buurt met best wel wat hoekjes en kantjes. Al snel hebben we zo een hoekje gevonden. Het ruikt er vies naar urine, maar onze geilheid doet dit vergeten. Mijn schatje staat met haar rug tegen de muur en ik sta schuin naast haar. We zoenen hevig en mijn hand heeft haar rokje vooraan opgetild om haar nu blote kutje te strelen en te vingeren. Ook mijn schatje laat zich niet onbetuigd, want binnen de kortste keren heeft ze mijn broek los en mijn keiharde lul de vrijheid gegeven. Ik kreun als haar hand mijn voorhuid enkele keren snel op en neer haalt. Mijn lul wipt van geilheid op in haar hand. Ik ben zo geil als de pest en het betert niet wanneer mijn schatje plots door de knieën gaat. Voor ik het weet verdwijnt mijn hete lul tussen haar gulzige lippen en begint ze me stevig te pijpen. Ik leg mijn handen op haar hoofd en beweeg haar hoofd naar voor en naar achter terwijl mijn heupen als vanzelf een neukbeweging maken.

Na een tijdje gepijpt te zijn trek ik mijn schatje recht en draai haar om. Ze leunt nu met haar armen en bovenlijf tegen de muur en haar kontje steekt naar achter. Mijn hand streelt nu langs achter haar geile kutje en ik smeer haar geil uit over haar uitnodigende sterretje. Steeds weer opnieuw verdwijnen mijn vingers in haar geile kutje en steeds natter maak ik haar kontje. Ik begin eerst met één vinger haar kontje te neuken en wanneer ik voel dat ze ontspant en geil begint te kreunen steek ik een tweede vinger bij in haar kontje. Ze begint steeds harder te kreunen en met haar kontje naar achter te duwen. Ze is klaar voor mijn geile lul, dus zet ik me netjes achter haar kontje en plaats de kop van mijn eikel tegen haar sterretje. Langzaam duw ik mijn eikel naar binnen. Ik voel de tweede weerstand en duw zachtjes door. In één keer glijd mijn keiharde lul helemaal in haar kontje.
Stevig begin ik haar kontje nu met snelle halen te neuken. Mijn schatje wordt helemaal wild van geilheid. Ze is weg van de wereld. Ze staat gewoon te gillen van genot. Haar luide kreunen maakt me nog geiler. Plots voel ik haar onder me trillen en beven en met een luide schreeuw JAAAAHHHHHH .... komt ze hevig spuitend klaar. Dit heeft zo een geil effect op mij dat ik bijna onmiddellijk volg. Ik voel mijn orgasme van diep uit mijn bekken omhoog borrelen en eveneens met een luide kreun spuit ik al mijn zaad diep in haar kontje.
Even nog staan we tegen elkaar aan uit te hijgen en te bekomen. We fatsoeneren onze kleren en verlaten ons afgelegen hoekje. Alhoewel, ... afgelegen ... we merken dat we pal in het zich hadden gestaan van een Japans koppel dat ons met een brede glimlach op het gezicht toeknikt.

Ik en mijn schatje kijken elkaar aan. We denken hetzelfde. Japanners ..... We zijn vast en zeker gefotografeerd.

Heb je genoten van mijn verhaal of heb je een fantasie waarover je een verhaal wil lezen met jezelf in de hoofdrol, aarzel niet om me een mailtje te sturen. Je kan me bereiken om patjebelgie@hotmail.com


Aantal keer bekeken: 14174
Waardering: 8.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 104 bezoekers online