Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op internet.

U leest om dit moment het verhaal Op internet gepost door Jolita v.G. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Jolita v.G
Gepost op: 2006-8-16

Verhaal:

Op internet
Mijn vriendin: KayleeKaylee had eind maart iets met een jongen van internet. Ze hield echt superveel van hem. Na 3 dagen was het uit omdat ze ruzie kregen. Het ging echt om helemaal niks en ze snapt nu zelf ook niet waarom. Maar toen had ie d’r dus voor een week geblokt op MSN. Ze was de hele week chagerijnig en ze moest heel veel huilen enzo. Dat was echt niet normaal. Ik en haar andere vriendinnen dachten dat ze depressief werd. Ze kende die jongen via een RPG ( Random Personal Game dacht ik zoals; Runescape) en ze kende nog 4 meisjes uit zijn klas. 2 daarvan zijn hele goede vriendinnen van haar nu. Maar dat ene meisje is dus ook zijn ex, maar ze waren als vrienden uit elkaar gegaan. Toen het uit was met Kaylee, ging hij met haar flirten en klef doen als ze elkaar zagen. En Kaylee hoorde dus die verhalen van die vriendin!

Maar 2 weken geleden begon hij weer tegen haar. "Ik hou van je" en "Ik wil alles doen om je terug te krijgen". En ze trapte er dus weer in. Kaylee dacht dat hij het echt meende. En ze houdt nu eigenlijk nog steeds van hem. Dus ze had toen weer een soort relatie met hem. En toen hoorde Kaylee vorige week van zijn ex, die Haar vriendin is, dat hij een relatie heeft met een meisje. Kaylee moest het namelijk geheim houden van hem, dat ze iets met elkaar hadden. Ze hield genoeg van hem om het te doen, dus ze had niks verteld. En toen had Kaylee dus dat meisje waarmee hij iets zou hebben op MSN. Ging ze allemaal vertellen dat ze iets met hem had en toen kwam hij online. En mijn vriendin en Kaylee hem vragen wat ie dacht dat ie aan het doen was. Want hij had eigenlijk met 3 meiden tegelijk iets. Dus hij uitleggen dat ie met Kaylee’s vriendin niks had, omdat ie dat zogezegd al had uitgemaakt. Met dat andere meisje had ie wel iets. En met Kaylee had ie omdat ie haar zelfvertrouwen wilde geven, omdat ze zo depressief was toen. Dus eigenlijk had hij gewoon met haar uit medelijden!!

Maar ze is nu dus echt superboos, maar ze houdt eigenlijk nog steeds van hem. Maar nu heeft ie dus met dat andere meisje (die kent ie trouwens ook via internet). Maar ze heeft nu zijn beste vriend ook op MSN en nog een paar mensen uit zijn klas. En nu zeggen ze ineens dat hij homo is. Maar ze menen het echt serieus. Kaylee heeft het nog niet aan hem kunnen vragen. Maar hij had dus ook tegen een vriendin gezegd dat die meisjes als 'speeltjes' voor hem waren. Kaylee is nu dus echt even in de war. Ze houdt nog steeds van hem, maar als hij homo is, is dat toch wel erg raar. En hij heeft nu ook een vriendin.

Ze snapt het trouwens sowieso helemaal niet. Dat zij iets met elkaar hebben. Het vertrouwen staat al op 0, want dan meisje had tegen Kaylee gezegd "Ik had het wel verwacht! Dat ie vreemd zou gaan. Want het is al 2x eerder gebeurt". Als dat bij hen liefde is, dan snapt Kaylee daar dus ook helemaal niks van. Maar ze houdt nog van hem en is nu even totaal de weg kwijt. Weet iemand misschien wat ik kan doen om haar te helpen?


Geschreven door Jolita v.G

Geholpen door Jason X (R.W.)Aantal keer bekeken: 7830
Waardering: 7.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online