Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op kantoor.

U leest om dit moment het verhaal Op kantoor gepost door L.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: L.
Gepost op: 2010-2-9

Verhaal:

Op kantoor
Ik was net 20 toen ik werd aangenomen bij mijn nieuwe bijbaantje. Ik zou de financiën voor een groot bedrijf bijhouden. De eerste dag dat ik moest werken vond ik het spannend, want ik wist niet wat ik moest verwachten. Mijn eerdere bijbaantje was als serveerster bij een cafeetje op de hoek, maar dit was toch iets heel anders. Ik kreeg bepaalde kledingvoorschriften en ik moest altijd in een zwarte rok tot mijn knieën met daaronder zwarte panty dragen, een witte blouse daarboven met weer een zwart colbertje erover. Ik voelde me er in het begin niet erg gemakkelijk bij, omdat ik gewend was in slordige spijkerbroeken en truien te lopen, maar na een paar dagen ging het beter. Ik voelde me toch wel wat vrouwelijker.
Nadat ik ongeveer een week werd ingewerkt door een oudere vrouw, mocht ik alleen gaan werken, en ik kwam terecht op een klein leeg kantoor, dat ik moest delen met een man van ongeveer 30 jaar. Het bleek een hele aantrekkelijke, knappe man te zijn. Op de eerste dag dat ik hem ontmoette stelde hij zich voor: ‘Hey, ik ben Rick! Aangenaam kennis met je te maken.’
‘Hetzelfde, ik ben Rosa’
Hij knipoogde naar me, en even voelde ik een kriebel door mijn buik gaan, hoewel ik verder niets met hem wilde. Ik had al 3 jaar een hele lieve vriend, die ik voor geen goud wilde bedriegen. De aandacht van mannen vind ik heerlijk, maar toch kan ik niet zonder hem.

De eerste drie weken kon ik het heel erg goed vinden met Rick. Hij was charmant, grappig, en we konden goed samen kletsen onder werktijd.
‘En toen ik naar buiten ging, bleek hij in de bosjes te liggen! Het kots lag over hem heen. Geweldig om te zien! We hebben hem er nog lang mee gepest’ lachte Rick.
Ik lachte uitbundig met hem mee. ‘Dat heb ik ook wel eens meegemaakt, maar dan met mijn vriend’ zeg ik.
Ineens kijkt hij met geïnteresseerd aan. ‘Oh, dus je hebt een vriend? Vertel er eens over’
‘Hij is 22 jaar en over een half jaar gaan we samenwonen. We zijn nu drie jaar bij elkaar’
‘Dat klinkt serieus’ zegt hij met een klein glimlachje op zijn mond.
‘En jij?’ vraag ik aan hem.
‘Ik heb een tijdje een vriendin gehad, maar dat werd niks. Nu ben ik wat rond aan het scharrelen met wat leuke meisjes’
‘Ook leuk’ zeg ik droog.
‘Drie jaar een vriendje, dan zal je vast ook wel aardig wat seks hebben gehad’
Ik schrik van zijn opmerking. ‘Pardon? Dat gaat je niks aan geloof ik’ en ik voel dat ik ongewild een rood hoofd krijg. Hij lacht. ‘Sorry, ik ben gewoon nieuwsgierig. Ik ben gewoon benieuwd naar wat dat mooie meisje tegenover me allemaal in bed uitspookt’
Mijn hoofd wordt nog roder en ik kijk hem gegeneerd aan. Ik weet niet hoe ik moet reageren. Ik merk dat hij het leuk vind en hij doet er nog een klein schepje erbovenop: ‘Ik fantaseer vaak over je, moet je weten. Met jou wil ik wel eens wat scharrelen’. Heel even denk ik dat ik zijn ogen gemeen zie glinsteren, maar hij lacht ineens en ik weet me geen houding te geven. Ik voel me er niet fijn bij.
‘Hahaha, sorry meisje, ik dol je maar. Ik ga even koffie zetten, wil je ook?’
Ik schud mijn hoofd en hij loopt het kantoor uit.
Kut, denk ik bij mezelf. Meende hij nou wat hij zei? Ik voelde me verward en een beetje geïntimideerd, maar ik besloot dat het gewoon een grapje moest zijn. De rest van de middag heb ik geprobeerd om zo normaal mogelijk te doen. Het viel me nu ineens op hoeveel hij eigenlijk (vanuit zijn ooghoeken) naar me kijkt en ‘per ongeluk’ langs mijn borsten loopt. Een kleine rilling loopt over mijn rug. Het mag dan wel een mooie man zijn, maar dat is absoluut niet wat ik wil! ’s Avonds praat ik er niet met mijn vriend over, en vrijen we gewoon tot in de late uurtjes.

’s Maandags kom ik vrolijk op kantoor. Rick was ik even weer vergeten en ik had een fijn weekend achter de rug. Rick komt wat chagrijniger binnen, en ik maak er een grapje over. Hij kijkt me wat nors aan. ‘Jij hebt zeker het hele weekend liggen neuken met dat vriendje van je, en ik heb mezelf moeten plezieren met een slechte pornofilm. Geloof me, daar wordt ik chagrijnig van’. Ik ben weer even van mijn doen, maar herstel me snel weer. Ik bedenk me dat ik het er niet moet bij laten zitten en kom voor mezelf op: ‘Weet je Rick, ik vind het niet fijn als je zulk soort seksuele opmerkingen over me maakt.’
Hij kijkt me even aan en lacht dan. ‘Sorry’ zegt hij ‘Je bent gewoon lekker, en ik kan me niet altijd inhouden. Maar als je het vervelend vind zal ik mijn best doen om ermee op te houden’
‘Dank je’ zeg ik. En ga verder met mijn werk. Rick hangt zijn jas aan de kapstok, en in plaats van achter zijn bureau te zitten, gaat hij achter mijn stoel staan en buigt voorover. Ik voel zijn adem in mijn nek. ‘Ik moet gewoon even zeggen dat je er echt weer sexy uit ziet vandaag’ fluistert hij. Er loopt een rilling door mijn lijf en ik draai me verschrikt naar hem op. ‘Wat zei ik nou net! Ik heb een vriend, dus hou ermee op!’
‘Dat was de laatste keer’ zegt hij, en hij kust me op mijn wang. Snel veeg ik de afdruk van zijn lippen op mijn wangen weg. Hij lacht en kijkt me even doordringend aan. Weer krijg ik dat onbehaaglijke gevoel dat ik niet vertrouw en ik focus me weer op mijn werk. De rest van de dag is het weer rustig.

‘Rosa, je moet vandaag samen met Rick overwerken, het is echt heel druk en we hebben extra mensen nodig’ zegt mijn baas als ik ’s ochtends op mijn werk kom. Ik knik, en onbewust moet ik er meteen aan denken dat ik dan nog een hele avond met Rick alleen op kantoor zit. Shit, als hij maar niet weer begint met zijn opmerkingen. Hij is aardig en knap, maar hij gaat echt te ver.
‘Goeiemorgen,’ zeg ik rustig als ik binnenloop. Rick zit verveeld achter zijn computer maar als hij me ziet veranderd zijn blik in iets wat ik niet helemaal kan plaatsen. Het is niet positief in ieder geval.
‘Goeiemorgen’ zegt hij terug. ‘Ik hoorde dat je moest overwerken, ik ook’
‘Ja, heb ik eigenlijk helemaal geen zin in,’
‘Maar met mij is het wel gezellig toch?’ zegt hij met een knipoog.
Ik haal mijn schouders op. ‘Ik voel me toch niet lekker.’
‘Dan maak ik je straks wel weer beter,’ en ik zie die blik weer in zijn ogen.
Ik negeer zijn laatste opmerking en de rest van de dag houdt hij zijn mond. De tijd ging snel omdat ik zo druk was met een opdracht, die niet erg makkelijk was. Het was half 5 toen ik weer op de klok keek. Ik voelde mijn maag rammelen en besloot een broodje te halen bij de kantine. ‘Wil je ook een broodje?’ vraag ik aan Rick.
‘Ja, doe er maar twee,’
‘Wat wil je erop?’
‘Jou,’ zegt hij met een geil glimlachje. Ik walg op dit moment echt van hem en ik kijk heb boos aan. Zonder iets te zeggen loop ik het kantoor uit. ‘Doe er maar twee met salami!’ roept hij me achterna, maar ik negeer hem. Hij zoekt ’t maar uit!

Mijn broodjes eet ik buiten op met een sigaretje en ik besluit even later om met mijn laptop te verhuizen naar de kantine. Ik heb geen zin om met Rick in één ruimte te zitten.
Hij kijkt verbaast op als ik mijn laptop pak. ‘Wat ga je doen schatje?’
‘Ik ben je schatje niet,’ zeg ik boos.
‘Maar wat moet je met die laptop?’
‘Ik ga ergens anders zitten,’ zeg ik zonder hem aan te kijken. Met mijn laptop en al loop ik het kantoor uit en installeer ik mezelf in een rustig hoekje van de kantine. Rond 20:00 uur is iedereen verdwenen en zegt mijn baas dat ik ook mag gaan. Hij bedankt me en geeft me de sleutel om alles af te sluiten. Ik ruim mijn laptop op en als ik weg wil lopen, kom ik erachter dat mijn tas nog in het kantoor staat. Wanneer ik erheen loop hoor ik mijn hakken hard op de harde vloer tikken. Het is overal al donker en alleen in de kantine brand nog wat licht. Omdat ik me niet erg op mijn gemak voel doe ik in de gang ook het licht aan. Rick zal wel weg zijn. Het is in ieder geval donker op mijn kantoor en ik open de deur. Mijn tas staat op het bureau en als ik erheen loop, zie ik dat erin gesnuffeld is. Rotvent! Ik controleer alles en ontdek dat mijn sleutels zijn verdwenen. Plotseling gaat het licht van het kantoor aan en staat Rick in de deuropening. ‘Zoek je deze?’ en hij zwaait met mijn sleutels. ‘Geef hier verdomme!’ roep ik boos. Ik heb hier dus echt geen zin in, en voel me totaal niet op mijn gemak. ‘Als ik een kusje krijg’ zegt Rick, en hij kijkt me nep-zielig aan. Het maakt me alleen maar kwader en ik loop boos op hem af. ‘Geef mij die sleutels! Ik heb hier echt geen zin in Rick, ik wil naar huis dus laat me met rust,’
‘Ik wil wel met je mee naar huis,’ en hij kijkt me weer geil aan.
‘Gatverdamme hou nou eens op!’ en ik wil de sleutels uit zijn handen pakken. Maar hij is te snel en voor ik het weet heeft hij mij vast en duwt hij me tegen de muur.
‘Nou moet je eens goed luisteren bitch, ik heb me lang genoeg ingehouden voor je. Ik wil je, en ik krijg je ook, of je nou een vriendje hebt of niet!’
Boos kijk ik hem aan. ‘Laat me los!’ zeg ik. Ik probeer zeker te klinken, maar ik hoorde de angst in mijn stem. Hij ook.
‘Je bent zo geil als je boos bent,’ zegt hij en hij drukt zijn lippen tegen mijn mond. Zijn tong dringt naar binnen voor ik het weet en ik voel me hulpeloos en bang. Zijn handen hebben mijn polsen stevig vast en zijn kruis drukt tegen mijn onderbuik. Ik voel de bobbel in zijn broek en het maakt me misselijk. In alle macht wil ik hem van me afduwen, maar hij is veel te sterk…
‘Het lukt je niet schatje, vanavond ben je helemaal van mij!’ Hij sleurt me mee naar zijn bureau en drukt me ertegenaan. Mijn armen heeft hij op mijn rug vast zodat ik geen kant op kan. De tranen springen in mijn ogen en ik ben doodsbang. ‘Je doet me pijn,’ zeg ik snikkend. ‘Goed zo, als je dat niet wilt, moet je maar meewerken’ zegt hij, ‘Maar ik neem aan dat je dat toch niet doet,’
Zijn handen glijden onder mijn blouse over mijn buik. Hij draait me om en in één keer scheurt hij alles van me af. Mijn blouse ligt aan flarden en voor ik het weet heeft hij mijn rok naar beneden getrokken. Ik snap niet hoe hij het voor elkaar krijgt.
‘Zo, zie ik eindelijk eens dat mooie lingeriesetje van je dat je speciaal voor je vriendje draagt.’ Ik zie zijn ogen geil en goedkeurend over mijn lichaam glijden.
Terwijl hij zijn kleren uittrekt probeer ik te ontsnappen, maar hij grijpt me bij mijn haren en duwt me op de grond. Hij gaat boven op me zitten. ‘Jij gaat nergens naartoe!’
Zijn handen glijden over mijn hele lichaam en bij elke aanraking krijg ik kippenvel van angst en walging. Ik protesteer en probeer hem te slaan, maar hij slaat terug en kijkt me woedend aan. ‘Waag het niet dat nog eens te proberen.’
Hij trekt mijn BH uit en kneed mijn borsten. Zijn tong glijdt over mijn tepels die ongewild hard worden. Langzaam glijdt hij met zijn tong naar beneden van mijn navel naar mijn string. Door de stof heen bijt hij zachtjes en likt hij mijn klitje. ‘Rick, hou op,’ kan ik nog net uitbrengen. Ik hoor hem genietend grommen en hij trekt mijn string uit. Hij negeert wat ik net heb gezegd en nu lig ik helemaal naakt voor hem op de koude grond. Met zijn stijve gaat hij boven mijn gezicht hangen en hij dwingt me hem te pijpen. Hij grijpt me bij mijn haren en duwt mijn hoofd op en neer. Ik kokhals en krijg geen adem en probeer mijn hoofd weg te trekken, maar hij is te sterk. Hij maakt diepe neukbewegingen in mijn mond en ik hoor hem kreunen. Ik durf hem niet te bijten, uit angst dat hij me weer slaat. Hij is veel te sterk voor me. Als ik merk dat hij bijna klaarkomt, wat hij gelukkig niet doet, haalt hij zijn pik uit mijn mond. Rick staat op en sleurt me weer mee naar het bureau waar hij me wilt bovenop gooit. Ik voel de pijn door mijn rug gaan maar durf me niet te verroeren. Angstig kijk ik hem aan. ‘Je zult ervan genieten’ zegt hij gemeen. Ik voel zijn stijve tussen mijn benen glijden en hij martelt me door heel zachtjes langs mijn schaamlippen te strijken mijn zijn eikel. ‘Je bent goed nat, goed zo schatje,’ zegt hij. Hij buigt zich over mij heen en stoot hem in een keer hard naar binnen. Ik kan een kreun van pijn en angst niet onderdrukken. ‘Oah, ja lekker schatje, kreun maar hard, zoals je dat ook bij je vriendje doet!’ zegt hij, en hard gaat hij op en neer. Nadat hij dit gezegd heeft probeer ik me zo stil mogelijk te houden, maar als hij hard in mijn tepel bijt kreun ik van de pijn en walging. Elke stoot maakt me nog misselijker en ik voel zijn adem in mijn nek wat me helemaal gek maakt. Het lijkt uren te duren, en eindelijk komt hij klaar. ‘Oh… jaaa lekker schatje, je bent zo geil,’ hijgt hij in mijn oor, en hij neemt mijn borsten weer in zijn handen. Tranen lopen over mijn wangen. ‘Ga weg,’ zeg ik zachtjes ‘Alsjeblieft.’ Ik snik. ‘Nog heel eventjes, ik moet je kale kutje echt even likken,’ en ik voel zijn ogen over mijn lichaam glijden. Hij duwt mijn benen omhoog zodat ik me niet meer kan bewegen en geen kant opkan. Ik voel zijn natte tong tussen mijn natte schaamlippen en hij bewerkt mijn klit. Het is een combinatie van genot en angst en walging. Ik haat hem… ik wil het niet, maar hij gaat maar door en ineens kom ik schokkend klaar. Weer stromen de tranen over mijn wangen.
‘Heerlijk,’ zegt Rick weer, en hij laat me los. ‘Je vriendje kan het vast niet beter,’ lacht hij.
Ik kijk hem niet aan en zo snel als ik kan klim ik van het bureau. Ik pak mijn kleren en breng ze beschermend voor mijn lichaam. ‘Je hoeft je niet te schamen Roosje, je bent prachtig. De volgende keer neem ik je in dat lekkere geile kontje van je,’
Rick gaat voor me staan en knijpt een keer in mijn billen. Ik ril ervan en blijf verstijfd staan. Dan trekt hij zijn kleren aan, geeft me nog een knipoog, en loopt de deur uit.
Ik blijf verstijfd van angst staan…


Aantal keer bekeken: 24926
Waardering: 5.99 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online