Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op kot !.

U leest om dit moment het verhaal Op kot ! gepost door Sarah Pauly. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Sarah Pauly
Gepost op: 2009-3-27

Verhaal:

Op kot !
Er was eens een meisje dat Yasmine heette, ze woondde samen met vrienden op kot. Op een dag vroeg haar vriendje aan Yasmine of ze mee naar een fuif wou gaan.Yasmine wou wel graag meegaan , die nacht op die fuif hadden ze veel plezier gemaakt en veel gedanst. Na de fuif vroeg haar vriendje aan Yasmine of ze wou blijven logeren. Yasmine vond het een geweldig idee. Ze ging eerst haar spulletjes in haar kot halen. Maar ze deed het licht niet aan , omdat ze anders haar kot genoten misschien wakker ging maken. De volgende dag Ging ze terug naar het kot nadat ze terug van bij haar vriendje kwam. En toen zag ze Al haar kot genoten met de kop afgesneden op de bedden liggen. En op de muur stond geschreven met bloed : Je hebt geluk dat je het licht niet aan had gedaan ,anders zou het zelfde met jou gebeurd zijn dan met je kot genoten. ENG Hé

Aantal keer bekeken: 2254
Waardering: 4.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online