Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op school seks.

U leest om dit moment het verhaal Op school seks gepost door Rosalie D. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rosalie D
Gepost op: 2010-11-30

Verhaal:

Op school seks
Ik knipper met mijn ogen en sla de dekens van mijn bezwete lichaam af. Als ik de dekens er van af heb geslagen zie ik pas dat ik half naakt in bed lig. Ik ga voor de spiegel staan en bekijk mijn borsten. De kleine ronde appels. Zo zacht en knijpbaar. Met mijn vingers streel ik over mijn tepels heen en voel ze harder worden. Een diepe zucht ontsnapt uit mijn mond. Ik trek mijn kleren aan die over de stoel hangen en loop naar beneden toe, eet wat, pak mijn schoolspullen en loop de deur uit. Onderweg naar school kom ik paar mensen tegen waar ik even een praatje mee maak.
Eindelijk op school aangekomen ga ik tegen de verwarming aanstaan en warm mezelf op. Over 15 minuten begint de les. Ik laat mijn tas op de grond neer vallen en loop naar de dichtstbijzijnde meisjestoiletten. Daar sluit ik mezelf op en trek mijn broek naar beneden, mijn hand glipt mijn slipje in en ik voel mijn schaamhaar. Met een vinger draai ik rondjes om het schaamhaar heen en dan glijd ik langzaam naar beneden toe. Ik voel mijn vinger nat worden, natter en natter. Met een hand hang ik tegen de deur aan van het toilet. Ik hoor mensen binnen komen, ik schrik maar daardoor begin ik juist sneller op en neer te gaan met mijn vingers. 2 vingers glippen naar binnen. Mijn clitoris begint hard te worden. Met wilde bewegingen wrijf ik erover heen terwijl ik aan de andere kant van de deur meisjes hoor giechelen. Ik moet mijn ademhaling in bedwang houden. Dadelijk horen ze me nog. Die gedachte maakt me alleen maar geiler en geiler. Langzaam begin ik het steeds rustiger aan te doen. Ik haal mijn hand uit mijn slipje en lik mijn vingers af. Ik wacht totdat de meisjes de toiletten uit zijn, hijs dan mijn broek op en haal het slot van de deur af. Met een ondeugende glimlach kijk ik mezelf aan in de spiegel.

De bel gaat en ik verdwijn snel het lokaal uit, ren de trappen op en ga bij mijn vrienden staan. We praten en lachen. Ik voel me verdomd sexy. Ze moesten eens allemaal weten hoe ik echt ben. Dan voel ik opeens een hand op mijn kont, die zachtjes erin knijpt. Een warme hand. Ik draai snel om en zie ik net een jongen weg lopen met een grote lach op zijn gezicht. Niemand heeft het doorgehad, alleen ik.’Ik ben zo terug,’ zeg ik tegen mijn vrienden. In snel gehaaste passen loop ik de jongen achter na. Ik voel zijn warme hand nog steeds. Ik ren de trappen op, gangen in, langs tafels en stoelen in de aula en dan draait hij zich opeens om en bots ik bijna tegen hem aan. Zijn donkere haren vallen voor zijn ogen, maar ik zie dat hij bruine ogen heeft. Woeste bruine ogen die je wild aan kunnen kijken als een wilde tijger. Rawrr.
Ik kijk hem van top tot teen aan en merk nu pas dat hij net een kop groter is dan mij.’Waarom zat jij aan mijn kont?’ floep ik eruit.
‘Haha, ga me nu niet wijsmaken dat je het niet ontzettend lekker vond,’ zegt hij lachend. Ik bloos en voel me opeens heel klein. Het grote meisje die zich zelf vingert in de toilet hokjes is verdwenen.
Zonder maar een woord te zeggen pakt hij mijn hand en trekt me mee. Trappen af, gangen door. Opzoek naar iets? Wat wil hij? Dan grinnikt hij en draait zich om naar mij. Hij opent een deur van een lokaal, knipt het licht aan en zegt:’Na u dame.’ Ik lach even en loop het lokaal in. Stoelen en tafels staan verspreid in het lokaal. Ik kijk rond alsof ik op een ontdekkingsreis ben, in een nieuw land. Ik voel zijn lichaam achter mij, ik voel zijn adem in mijn nek het bezorgt me kippenvel. Ik heb geen flauw idee wat ik moet doen, wat wil hij van mij? Maar stiekem vind ik het ook ontzettend spannend. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek als hij met zijn grote handen onder mijn tshirt kruipt. Hij streelt mijn buik en langzaam gaat hij meer naar boven, de toppen van zijn vingers raken het begin van mijn borsten aan. Een rilling gaat over mijn rug. Zachtjes kneed hij in mijn borsten terwijl hij mijn nek kust. Hij trekt mijn tshirt uit en draait mij naar hem toe. Zijn volle rode lippen raken de mijne aan en ik voel zijn tong zoekend in mijn mond. Al spelend met zijn handen op mijn rug speelt hij ook met mijn tong. Ik hoor een kreun geluid uit zijn keel komen. Hij drukt me tegen hem aan. Met een hand duw ik op zijn borst, zodat er een ruimte tussen ons ontstaat. Hij kijkt me verbaasd aan, maar dan draai ik een rondje en gooi mijn bh weg. Weg! Zijn tong glipt langs zijn lippen en ik zie in zijn ogen dat hij me wil. Wat voelt dat goed! Ik trek zijn tshirt van zijn lichaam af en gooi het weg, richting mijn bh. Mijn blote bovenlijf druk ik tegen hem aan, mijn handen glijden door zijn haren en dan over zijn rug richting de kont. Ik knijp er zachtjes in en kruip dan met een hand de onderbroek in. Vingers vliegen over zijn zachte billen heen. Ik kreun in zijn nek en ik voel zijn grote handen op mijn kont rusten. Ik wring mezelf uit zijn greep en begin langzaam mijn spijkerbroek uit te doen. Zijn ogen flitsen van mijn borsten naar mijn slipje die langzaam naar beneden valt. ik stap eruit en kijk hem met glinsterende ogen aan. Zijn vingers strelen de kleine roze tepels en langzaam gaat hij richting mijn poes. Ik voel zijn vingers snelle bewegingen maken rond en in mijn poes. Hij doet het zo snel dat ik naar adem moet happen. Ik voel mezelf warm aanlopen en heb het gevoel alsof ik op ontploffen sta. Ik sluit mijn ogen en begin te hijgen als een beest. Dan voel ik opeens zijn vingers eruit gaan en open ik mijn ogen. Voordat ik het door heb voel ik zijn zachte mond die aan mijn tepels zuigt. Zijn zachte tong, zijn tanden die kleine beet afdrukken achterlaten en zijn mond die kusjes op mijn borsten drukt. Hij likt mijn buik en gaat langzaam naar beneden toe. Zijn tong glipt tussen mijn benen en ik voel zijn heftige likjes die elke minuut wilder worden. Hij kust me beneden. Met een hand knijp ik in mijn eigen borst en met de andere hand wrijf ik over zijn hoofd. Ga door, smeek ik binnensmonds. Ga door. ‘Sneller.’
Hij doet wat ik zeg. Alles flitst voorbij. Ik kan niet meer helder denken. Ik weet niet wat er met me gebeurd. Maar damn, wat is dit lekker.
Als mijn hoogtepunt is gekomen stopt hij tevreden en drukt een vlugge kus op mijn mond. Hij wil zijn tshirt alweer oprapen maar ik hou hem tegen en duw hem tegen de muur aan. Ik zak door mijn knieën heen en rits zijn broek open. Met een snelle ruk trek ik zijn onderbroek uit. Zijn penis komt te voorschijn. Ik pak hem vast en druk er zachtjes kusjes op en geef likjes. Dan zet ik mijn lippen over zijn penis heen en begin op en neer te gaan met mijn mond. Ik begin te zuigen aan zijn harde penis, alsof mijn leven er van af hangt. Ik voel mezelf helemaal los gaan. Met mijn tong draai ik rondjes om zijn penis heen. Ik hoor hem genieten. Het geeft me een goed gevoel en de spanning dat we elk moment gesnapt kunnen worden maakte het alleen maar spannender.’Dieper,’ hoor ik hem hijgen. De penis glijd dieper mijn mond in en ik begin wilder te likken en te zuigen. Ik proef zijn sperma en slik het door. De smaak blijft in mijn mond hangen. Ik stop en sta op. Hij kijkt me lachend aan. Trekt zijn broek weer aan en raapt zijn tshirt op. Hij reikt me mijn bh aan en drukt dan nog een snelle kus op mijn voorhoofd en weg is hij. Verlaten en alleen neem ik plaats op een stoel en val in slaap….
Aantal keer bekeken: 29641
Waardering: 7.68 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online