Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Op weg naar "Het Rozenhof".

U leest om dit moment het verhaal Op weg naar "Het Rozenhof" gepost door Remi Simon. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Remi Simon
Gepost op: 2007-9-11

Verhaal:

Op weg naar "Het Rozenhof"
Onderweg naar het Rozenhof
We waren reeds een aantal jaren een koppel, een verboden koppel want beiden gehuwd . Conny en ik verschillen heel wat in leeftijd, een paar maanden meer dan 12 jaar dat ik ouder ben dan zij . Hoe we verliefd werden doet er hier niet toe maar we zijn alles samen meer dan 11 jaar een stel geweest . Door een stomme fout van mijzelf is haar echtgenoot er achter gekomen en was de pret uit … zij koos voor de zekerheid en haar huwelijk met die ongelooflijke kloot .
De dag waar ik hier over vertel waren we op weg naar Antwerpen, zogezegd naar een voorstelling , maar we hadden andere plannen namelijk een rendez-vous hotelletje in de buurt van Gent . Onze partners zaten voor het week-end op een opleiding in de buurt van Leuven en wij hadden het rijk voor ons twee .
Ik ging Conny oppikken bij haar thuis . Haar ( onze … maar daarover later mogelijk meer ) dochter ging logeren bij een tante en die moest eerst worden afgeleverd . Na een paar kilometer waren we zover en eindelijk alleen . Het was een prachtige septemberdag, broeierig warm en onweerachtig maar voorlopig scheen de zon voluit . Conny was op het uitstapje voorzien . Ze was gekleed in een wit bloesje zonder mouwen, een beetje uitgehaald in de oksels, en een gele wikkelrok . Een panty droeg ze niet met dergelijk zomerweer . Ze is een vrij grote meid, zeker 175 cm , met een nogal zwaar stel benen en dijen en met een fraai sexy kontje . Ze heeft relatief kleine borstjes die geen beha behoeven al draagt ze die meestal wel .
Op de steenweg richting autobaan E40 moest ik mijn aandacht bij het sturen houden . Er was vrij veel verkeer maar toch kon ik mijn rechterhand in haar schoot leggen . Ik schoof haar wikkelrok opzij en gewillig opende ze reeds haar benen zodat ik met mijn hand de zachte binnenkant van haar dijen kon strelen . Ze voelde warm en een beetje klammig aan daar zo dicht bij haar intiemste plekje . Blijkbaar vond ze het aangenaam want ze schoof wat onderuit om mijn hand meer vrijheid te geven . Ik ging nog wat hoger en kwam bij haar slipje . Een blik opzij toonde een prachtmeid met de benen wijd uit elkaar met daartussen mijn hand die een wit katoenen slipje beroerde . Een wit katoenen slipje, typisch Conny die een hekel had aan strings en tanga’s, maar wel fris en ontwapenend onschuldig . Na een half uurtje rijden kwamen we bij de oprit Ternat en namen de autobaan richting Brussel . Het was heel wat rustiger rijden nu , voortdurend schakelen hoefde niet en dus kon ik mijn aandacht meer wijden aan al dat fraais dat in de autozetel naast mij zat . Ik reed rustig op het eerste rijvak dus niemand kon zien wat er gebeurde . Mijn hand lag nu vol op haar heuveltje en met een vinger probeerde ik onder de rand van haar slipje te komen . Ze was behoorlijk hitsig want het kruis van haar slip begon al aardig vochtig te worden . Ik ging nog wat hoger en pakte de bovenrand van haar broekje beet en trok het naar beneden . Dat viel niet mee, zittend in een auto, maar Conny was intussen duidelijk opgewarmd en wilde genieten . Ze tilde haar billen omhoog en schoof haar slipje naar beneden . Ik dacht dat ze het rond haar benen wou laten zitten maar ze duwde het helemaal naar beneden over haar voeten vanwaar het verdween richting handtas . Nu was de weg vrij voor een lekker nummertje vingeren . Ik liet deze kans niet voorbijgaan en opende haar wikkelrok zodat ze in alle glorie tot onder haar navel open en bloot kwam te liggen . De donkere haartjes bovenop haar heuveltje waren heel kort getrimd, net dons , lager rond haar kutlipjes was ze kaalgeschoren . Helemaal kaal wou ze haar poesje niet scheren uit angst voor haar vent die haar wel verwaarloosde maar zich toch zou afvragen voor wie ze haar kutje kaalschoor . Het bruin van haar buik contrasteerde mooi met het wit van haar schaamstreek . Ze was kleddernat tussen haar benen , haar kutje ging als vanzelf open toen ik met twee vingers tussen haar lipjes slipte en haar klitje zocht . Een zacht gekreun naast mij bewees dat ik goed zat en ik begon intenser haar knobbeltje te verwennen. Conny zat wijdbeens te kreunen en te genieten van mijn vingerwerk in de beschutting van de auto . Haar clit priemde gezwollen vooruit tussen haar schaamlippen en het geil begon uit haar kutje te sijpelen wat me toeliet van haar kutje tot haar kontgaatje alles glijdend te maken .
We draaiden de E19 op richting Antwerpen en ik moest mijn vertroetelen onderbreken wat Conny de kans gaf wat te ontspannen . Maar in plaats daarvan had ze zelf haar hand tussen haar benen gestoken en zat ze rustig haar kutje op temperatuur te houden tot ik weer kon verderdoen . Het is zalig een vrouw te verwennen in de auto . De aanblik van mijn halfnaakte liefje dat zachtkreunend zat te genieten zal ik nooit vergeten . Voor Mechelen begon ze haar heupen naar voor te duwen en werd het gekreun luider, haar ademhaling ging steeds sneller, haar klitje danste onder mijn vingers . Haar wijdopen benen duwde ze naar voor en naar boven om mijn hand zoveel mogelijk ruimte te geven haar te bespelen . Ik liet mijn vingers in en uit haar neukgrotje soppen en zakte naar haar sterretje om ook daar een vinger in te stoppen en haar te verwennen . Een paar kilometer verder kwam ze steunend klaar . Ze wilde haar kutje drogen en moest plassen dus draaide ik in Rumst de parking van het wegrestaurant op . We stapten het restaurant binnen en Conny ging direct naar de toiletten voor een opfrisbeurt . Toen ze terugkwam van het toilet schoven we bij de zelfbediening aan voor een kop koffie . Het was er vrij druk, veel Nederlanders van vakantie op de terugweg naar huis . Conny stond voor mij in de rij . Toen ze zich half naar mij toedraaide kon ik via de uitsnijding in haar bloesje naar binnen kijken en zag in een flits haar lieve kleine borstjes losjes in haar bloes . Ze had voor één keer geen BH aan . Het was een mooie show waar ze niets van doorhad . Haar stijve tepel stond trots vooruit als een bruin torentje op een witte heuvel . Telkens ze zich naar mij toedraaide kreeg ik zicht op haar schatjes en het kon niet lang genoeg duren voor we aan de koffie waren . Door het gespeel in de auto en de aanblik op haar tietjes die ze me nu bood werd ik alsmaar heter en een lading voorvocht maakte ook mijn slip nat . Ik moest echt oppassen dat er zich geen natte kring op mijn broek aftekende want zo zag ik me niet direct die zaal in Antwerpen binnenstappen . We vertrokken en reden braafjes richting zaal .
Wordt vervolgd .
Commentaar : E080490C@hotmail.com


Aantal keer bekeken: 5787
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online