Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Opmaken met mama haar make up.

U leest om dit moment het verhaal Opmaken met mama haar make up gepost door _lovegame. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: _lovegame
Gepost op: 2010-1-10

Verhaal:

Opmaken met mama haar make up
Mama heeft tegen Kim gezegd dat ze in bad moet en haar kleren aan moet doen. Kim loopt alleen naar de badkamer, ze laat water in bad lopen. Ze doet haar pyjama uit en die legt ze op de verwarming. ze doet haar ondergoed in de wasmand, want mama zei dat ze dat moest doen. Ze pakt een washandje en een handdoek uit de kast, en legt die alvast klaar.

Kim stapt in bad, en pakt het washandje. Ze maakt het nat en wast haar gezicht. Dan doet kim zeep op het washandje en wast de rest van haar lichaam. Kim gaat in bad liggen en spoelt de zeep van haar lichaam af. Ze blijft nog even in bad liggen, dat vind ze fijn. Dan trekt kim de stop uit het bad en loopt het water weg. Ze pakt de handdoek en droogt zich af.

Oeps, ze is vergeten zuivere kleren te pakken. Ze rent in haar bloodje over de gang en gaat snel haar kamer in. Gelukkig heeft niemand Kim gezien. Ze pakt nieuw ondergoed uit de kast en trekt dat aan. Dan pakt ze haar sokken en doet eerst haar rechter sok aan en daarna haar linker. zo, nu nog een trui, broek en schoenen. Ze kiest een roze trui uit, want dat is haar lievelingstrui. Mama heeft al een broek voor Kim uitgekozen. Kim trekt haar trui en broek aan, en doet daarna haar grijze schoenen aan.

Dan gaat kim terug naar de badkamer om haar spullen op te ruimen. Kim spoelt haar washandje uit en hangt die over de verwarming. ook haar handdoek hangt kim over de verwarming. kim gaat voor de spiegel staan en pakt de kam, ze kamt haar haren uit. En maakt een leuk staartje in haar haren. Zo nu is kim helemaal klaar!

Dan ziet Kim; mama haar make-up liggen. Ze heeft een goed plannetje, ze gaat make-up op doen. ze pakt een borsteltje en doet er wat spul op, dan gaat Kim ermee over haar wangen. Ohh, nu worden haar wangen rood! Ze legt het borsteltje terug, en pakt een potloodje. Ze weet wat ze daarmee moet doen, dat heeft ze bij mama vaker gezien. Ze probeert een lijntje onder haar ogen te maken. kim schiet erlangs, nu is het een raar lijntje. Dan pakt ze mascara, daar maakt mama haar wimpers zwart mee. Kim probeert het goed te doen, maar dat lukt ook niet. nu zit er zwart op haar gezicht, en het gaat er niet goed af. Kim vind het niet leuk meer, nu zitten er zwarte vlekken op haar gezicht. Ze lijkt net een hond!! Ze hoeft nog maar één ding te doen: lippenstift. Kim kiest knal rode lippenstift uit, en doet die op haar lippen. Kim lijkt nu wel een prinses, zo mooi is het!

Kim gaat naar beneden, en laat de make-up aan mama en papa zien. Die beginnen te lachen, want er zitten nog steeds vlekken op kim haar gezicht. mama haalt de vlekken weg, en zegt dat kim er nu heel mooi uit ziet. Mama pakt het fototoestel en maakt een foto van kim. Zo, dan bewaren we die foto voor later. Dan zie je hoe jij je met mama haar make-up hebt opgemaakt.


Aantal keer bekeken: 3461
Waardering: 3.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 25 bezoekers online