Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

PC problemen.

U leest om dit moment het verhaal PC problemen gepost door Hans Woudstra. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Hans Woudstra
Gepost op: 2010-3-24

Verhaal:

PC problemen
Ik zit een beetje voor mij uit te staren naar buiten. Een groep kinderen loopt op straat voorbij weer onderweg naar school bij mij een stukje verderop. Even later zie ik ook weer wat ouders terug lopen. Ik kan mij vandaag maar niet concentreren op mijn werk en dat terwijl ik juist thuis ben gebleven om veel te kunnen schrijven. Ik staar wat naar mijn laptop.
Weer kijk ik naar buiten en zie Carla voorbij lopen. Carla woont 3 huizen verderop bij mij in de straat. Haar man weet nauwelijks iets van PC’s af. Ik heb een keer voor hem het nodige aan zijn PC gesleuteld zodat alles een beetje goed en veilig ging werken. Ze ziet er sportief uit. Een grijze joggingbroek en een lichtblauwe sweater. Ze heeft donkerbruin, kort glad haar. Ze kijkt even mijn kant op en zwaait. Ik steek automatisch mijn hand op ter begroeting. Dan verdwijnt ze uit mijn zicht en kijk ik weer naar mijn beeldscherm. Het lijkt wel of het uitzicht van zojuist mij wat meer energie geeft want ik begin zowaar weer wat teksten te typen.

Uit mijn ooghoeken zie ik Carla naar mijn huisdeur lopen. Ze belt aan. Ik sta op en vraag mij af wat ze komt doen. Ik loop mijn werkkamer, die direct naast de huisdeur zit, uit en doe de voordeur open.
“Hallo Hans!”, begint Carla, “Ik zag dat je thuis was en dacht ik kom met mijn klein probleempje naar jou toe.”. Even kijk ik haar aan. “Nou als ik je kan helpen, dan doe ik dat natuurlijk graag.”, zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. Ik kijk haar eens goed aan. Ze lijkt iemand van mijn leeftijd ofschoon je bij vrouwen daar altijd voorzichtig mee moet zijn. Ze is lang, maar net iets kleiner dan ik ben. “Eh…., wat is het probleem?”, vraag ik haar. “Nou enige tijd geleden heb je ons zo goed geholpen met wat PC problemen en nu heb ik weer problemen waar ik maar niet uitkom.”. Ze maakt een hopeloos gebaar met haar handen om aan te geven hoe onhandig ze op dat gebied wel niet is. “Gisteren heeft Henk nog op de PC gewerkt,”, gaat ze verder, “en nu wil ik wat opzoeken op het Internet en doet hij het niet meer. En hij is nu voor een paar dagen weg op zakenreis en dus ……”. Ik knik. “Ik begrijp het, maar weet natuurlijk niet of ik je kan helpen.”. De gedachte om eventjes met haar alleen te zijn komt mij wel aanlokkelijk over. “Als je even wilt wachten, Carla, dan pak ik een sleutel en loop wel met je mee.”. Carla begint te lachen. “Je bent geweldig!”.

Ik loop naar de kapstok en pak een sleutel uit mijn jas. Ik sluit de voordeur af en loop met Carla mee naar haar huis. Het is een zelfde soort huis als ik heb. Carla doet de deur open en stapt naar binnen. “Wil je ook wat te drinken hebben?”, vraagt ze, “dan kan ik het gelijk meenemen.”. Ik was niet van plan zo lang te blijven en beleefd wijs ik het af. Van de vorige keer weet ik nog dat ze hun PC op de 1e verdieping in een kleine kamer hebben staan. “OK,”, gaat Carla verder, “laten we dan maar gelijk naar boven gaan.”. Ik laat Carla voor mij de trap opgaan en heb een mooi uitzicht op haar kontje. Ik moet mij bedwingen hem niet aan te raken. Carla loopt de kamer binnen. De PC staat aan. “Ik zal de luxaflex wat sluiten dan kan je het beter zien.”. Ze sluit de luxaflex en gaat achter de PC zitten. Van buiten kunnen ze nu ook niet meer naar binnen kijken en dat vindt ik eigenlijk ook wel zo prettig.
Ze klikt op het Internetsymbool. Het scherm opent zich met daarin een foutmelding dat er geen verbinding mogelijk is. “Kijk,”, zegt ze, “dit krijg ik nu steeds als ik Internet opstart.”. Ze staat op en ik ga op de stoel zitten. Carla blijft vlak achter mij staan om te zien wat ik doe. Ik controleer of er überhaupt wel een verbinding gemaakt kan worden. Dat blijkt zo te zijn dus het probleem zit dus ergens anders. Ik open het Internetprogramma en klik op de instellingen. Al snel zie ik dat er iets staat aangevinkt waardoor het probleem waarschijnlijk wordt veroorzaakt. Ik haal het vinkje weg en sluit het programma weer. “Zo eens kijken of het nu wel gaat lukken.”. Carla legt een hand op mijn schouder. Een lichte tinteling van opwinding gaat door mij heen. “Ik ben benieuwd.”, hoor ik haar zeggen.
Ik open opnieuw het Internetprogramma en ja hoor een startpagina komt te voorschijn. “Je bent geweldig!”. Carla klopt op mijn schouder. “Ik heb nog wel een ander vraagje.”. Ik frons even mijn wenkbrauwen. Carla gaat verder. “Hoe kan je zien welke sites de laatste tijd zijn bekeken?”. Ik kijk naar het vragende gezicht van Carla. “Dat kan door in de historie te kijken.”, geef ik aan. “Wil jij mij laten zien hoe ik dat moet doen?”. Ik pak de muis weer en klik op wat symbolen. Op het scherm verschijnt een overzicht van laatst bezochte sites. Het is een behoorlijke lijst. “Kijk hier heb je het overzicht. Je hoeft alleen maar te klikken op een van de items en de desbetreffende pagina wordt weer geopend.”. Ik kijk weer naar Carla. Even lijkt ze te aarzelen. “Wil je laten zien hoe dat moet?”. Ik begrijp even niet wat ze nu precies wilt, het lijkt heel eenvoudig wat er moet gebeuren. Toch pak ik weer de muis en klik op de eerste regel in de lijst.
Even schrik ik, het is een erotische pagina. Diverse foto’s worden zichtbaar van mannen en vrouwen in allerlei poses. “Zo, daar kijkt Henk dus altijd naar!”. De stem van Carla klinkt wat heser. “Kan je ook eens naar een andere pagina kijken?“. Ik voel mij een beetje ongemakkelijk maar doe wat ze vraagt en klik op een volgende regel uit de historielijst. Ook dit is een erotische pagina waar het nodige op te zien is.
Carla draait mij een stukje opzij zodat ze beter naar het scherm kan kijken. Zonder iets te zeggen gaat ze op mijn schoot zitten. Haar ene arm blijft op mijn schouder rusten terwijl ze met de hand van de andere arm de muis van mij overneemt. Automatisch leg ik mijn arm om de heup van Carla heen om er voor te zorgen dat ze niet van mijn schoot glijdt.
Op het scherm zijn naast wat erotische plaatjes ook verwijzingen naar filmpjes opgenomen. Carla klikt op een van deze links en een filmpje begint te spelen. Ik krijg de indruk dat ze deze pagina wel wat vaker heeft gezien. In het filmpje is te zien hoe een vrouw de broek van een man tegenover haar los maakt. Vervolgens pakt de vrouw de penis van de man en begint hem flink te pijpen. Ook ik kijk naar de video en voel dat mijn penis begint te groeien. Doordat Carla nog steeds op mijn schoot zit kan hij echter geen kant op. Ik schuif wat heen en weer op de stoel om ruimte te maken. Carla kijkt nu naar mij. “Oh, dit zit natuurlijk nu niet makkelijk”, lacht ze verleidelijk. Ze schuift iets opzij, maar voordat ik zelf iets kan doen legt ze haar hand op mijn broek. Ze voelt waar mijn penis in de lastige positie zit en begint hem een beetje te duwen naar een makkelijkere positie. Echt veel verbetert het niet en dat merkt Carla ook. “Dit gaat zo niet lukken!”, constateert ze. Ze maakt de riem van mijn broek los en vervolgens ook de knoop die er onder zit. Zonder enige aarzeling rits ze de broek open. “Zo nu kunnen we hem wat meer plaats geven!”. Haar hand verdwijnt in mijn onderbroek, pakt mijn penis beet en knijpt er even flink. Ze zorgt dat hij mooi recht komt te staan.
Ze kijkt mij aan en pakt mijn hoofd vast. Ze trekt mij naar haar toe en onze lippen vinden elkaar. Ze begint hartstochtelijk te kussen. Ik beantwoord deze passie met volle overgave. Mij hand, die haar heup vasthield, verdwijnt in haar joggingbroek.
“Kom mee….”, fluistert ze in mijn oren. Ik laat haar los en ze gaat staan. Ze pakt mijn hand vast en trekt mij uit de stoel. Ik hou mijn openstaande broek vast en we lopen naar haar slaapkamer. De gordijnen zijn dicht, maar toch is er licht genoeg om alles te zien. Ze hebben een mooi hoge boxspring. Ze draait zich om en pakt mijn shirt vast die ze gelijk uittrekt. Voor mij is dit het signaal om haar sweater uit te trekken. Mijn broek zak gelijk tot op mijn enkels en ik stap er uit. Carla heeft onder haar sweater geen BH aan en haar borsten zwaaien lichtjes heen en weer. Ik duw zachtjes Carla op het bed en trek haar joggingbroek uit. Haar benen staan nog op de vloer. Ze heeft een minuscuul stringetje aan. Snel trek ik mijn onderbroek uit. Ik leg mijn hand op haar kutje, waar het stringetje nog voorzit, en knijp er zachtjes in. Carla begint te kreunen. Ik duw haar benen wat uit elkaar en ga op mijn knieën er tussen zitten. Met mijn mond duw ik het stringetje opzij en mijn tong vindt zijn weg naar binnen. Carla is inmiddels al goed nat geworden. Ondertussen masseren mijn handen haar lekkere strakke kontje. Carla laat zich niet onbetuigd en draait flink heen weer met haar kontje. Gelijktijdig kroelt ze met haar handen door mijn haar. Af en toe duwt ze mijn hoofd strak op haar kutje en kreunt ze het uit. Ik sta weer op en trek het stringetje uit. Alsof ze weet wat er gaat gebeuren plaatst Carla haar benen weer naast mijn lichaam. Mijn penis tikt nu zachtjes tegen haar kutje aan.
“Wacht eventjes!”. Carla pakt iets van het nachtkastje waar ze net bij kan komen met haar hand. “Laten we het wel veilig doen.”, zegt ze en geeft een condoom aan mij. Snel pak ik de condoom uit de verpakking en rol deze uit over mijn penis. Met mijn handen til ik nu het kontje van Carla een beetje omhoog. Zachtjes glijdt mijn penis nu haar kutje binnen. Langzaam ga ik heen en weer. Ik buk iets naar voren en begin de borsten van Carla te masseren. Ze pakt mijn handen vast en kreunt weer. “Ja dit is lekker.”. Ze begint wat sneller te ademen en ik merk dat ze bijna klaar komt. Ook ik zit niet ver van mijn orgasme af en ga nu sneller heen en weer. Met een kort gilletje van Carla en wat gegrom aan mijn kant komen we beiden klaar. Carla trekt mij op het bed naast haar. Onze lippen vinden elkaar en een lange kus volgt. Haar handen glijden over mijn buik naar beneden. Ze bijt zachtjes in mijn oor en fluistert “Zo dit smaakt naar meer!”. Ik voel dat ze de condoom van mijn penis trekt en deze op het kastje naast het bed legt. Ze begint mijn penis opnieuw te masseren terwijl mijn handen haar rug lichtjes masseert. Mijn penis begint weer te groeien. Carla gaat op haar knieën zitten en haar mond gaat richting mijn penis. Ik voel haar tong om mijn eikel draaien. Ze laat mijn penis diep in haar mond glijden. Ze bijt er zachtjes in. Ik pak nu haar kont beet en trek Carla over mij heen. Haar kutje is nu vlak bij mijn mond. We hebben nu het beroemde standje 69 en mijn tong speelt met haar clitoris. Af en toe, als ze penis diep in haar mond zit, duwt Carla haar kont heel dicht op mijn gezicht. Ik proef haar heerlijke kutsappen en mijn handen knijpen dan hard in haar kont, maar dit schijnt ze juist lekker te vinden.
We hebben niet lang meer nodig om voor een tweede keer tot een orgasme te komen. Even later liggen we in elkaars armen wat na te hijgen van de inspanning. “Het zelf doen is toch veel lekkerder dan kijken naar wat plaatjes en filmpjes”, fluister ze in mijn oor. Ik knik bevestigend. Nog eventjes blijven we zo liggen. “Laten we maar ons gaan douchen.”, zegt Carla en ze staat op. Ze pakt een nieuwe condoom van haar nachtkastje en zwaait daar uitdagend mee naar mij. Ik begrijp dat deze nymfomane nog niet genoeg heeft. Ik sta op en volg haar naar de badkamer. Carla heeft, net zoals ik, de badkamer verbouwd en er staat een grote inloopdouche. Ze loopt de douche in en zet deze aan. Er is ruimte genoeg om met z’n tweeën te douchen en ik ga ook onder de douche staan. Carla geeft mij een spons en doet daar wat badschuim op en draait zich om. Zonder iets te vragen zeep ik haar rug in. Ook haar bilspleetje wordt door mij onderhanden genomen waarbij ik speciaal wat verder ga en haar kutje ook een beurt geeft. Ze draait zich om en ook haar voorkant wordt door mij gewassen. Zij pakt nu de spons over en begint mij te wassen. Ook mij penis krijgt een flinke wasbeurt. Onze monden zoeken elkaar weer en opnieuw volgt een langdurige kus. Carla knijpt weer in mijn inmiddels flink gegroeide penis. “Zo, hij is weer zover!”, fluistert ze. Ze pakt de condoom die ze op een rand had neergelegd en haalt deze uit de verpakking. Ze knielt en begint mijn penis te pijpen. Haar tong draait weer rondjes om mijn eikel. Met haar hand masseert ze gelijktijdig mijn ballen. Mijn handen gaan door haar korte, natte haar. Ze laat mijn penis los, rolt de condoom vakkundig er overheen en gaat weer staan. Carla leunt nu tegen de muur en trekt mij naar haar toe. Ze pakt mijn penis beet en stuurt die naar haar kutje. Zachtjes duw ik hem naar binnen. Zodra dit het geval is sluit Carla haar benen om mijn heupen heen. Ik hou haar kontje stevig vast zodat ze niet valt. Ze is gelukkig niet zwaar dus het is geen probleem. Carla draait flink met haar kontje terwijl mijn penis op en neer gaat in haar kutje en dat terwijl het lauwwarme douchewater over ons heen spoelt. Onze monden vinden elkaar weer en haar tong is weer in mijn mond bezig. Haar armen heeft ze over mijn schouders heen gelegd en ze trekt mij strak tegen haar aan. Voor een derde keer die middag hebben we beide een orgasme.
We staan nog eventjes tegen elkaar geleund, dan doet ze de douche uit gaat naar buiten. We drogen elkaar samen af en lopen terug naar de slaapkamer waar we ons aankleden.
Samen lopen we de trap af naar beneden. Bij de voordeur pakt Carla mij weer vast. Ze geeft weer een hartstochtelijke kus. “We moeten dit vaker doen hoor!”, fluistert ze in mijn oor. Ze doet de deur open en ik loop snel weer terug naar huis.
Achter mijn PC maak ik, met ongekende energie, het document af waar ik mee bezig was. Het is van een betere kwaliteit, vindt ik zelf, dan ooit ter voren, maar wat wil je na zo’n middag.

Aantal keer bekeken: 27433
Waardering: 7.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online