Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Party.

U leest om dit moment het verhaal Party gepost door Tom. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Tom
Gepost op: 2009-6-16

Verhaal:

Party
Party,

Het is bijna weer zover. Sensation 2009 gaat van start en ik heb er weer mega veel zin in. Ik een getrouwde man van 36 jaar. 2 heerlijke kids en een normaal en rustig leven. Hard werken en een aantal keer per jaar de accu eens goed opladen met een vet feest. Sensation is een van de vaste feesten waar ik altijd heen ga net zoals lowlands trouwens.

Ik ben pas sinds een jaar of 5 van dit soort feesten gaan houden en om heel eerlijk te zijn komt dat door xtc. Zo’n pilletje is echt fantastisch op dit soort feesten. Je vindt me dan ook de hele nacht alleen maar op de dansvloer. Ik drink dan ook alleen maar water en laat de beat door me heen gaan. Kortom, ik leef dan in mijn eigen klein wereld.

Maar vorig jaar was toch even anders.

Ik was weer helemaal in het wit gekleed en met de trein naar de Arena gegaan. Meestal ga ik met een paar vrienden naar dit soort feesten maar dit jaar was ik alleen. Niemand wilde of kon. Ach ja, dat maakt mij niet zoveel uit. Ik sta toch alleen maar te dansen en vermaak me prima. 23.30u ik stond al heerlijk te dansen. Ogen dicht en mijn eigen vierkante meter voor mezelf. Heerlijk in de flow. Iedereen is lief en aardig om me heen maar ik heb daar geen oog voor. Een wisseling van dj’s en ik doe mijn ogen open. Als eerste kijk ik op mijn horloge jeetje..als 02.00u wat gaat de tijd toch snel. Ik kijk om me heen. Eens zien wat voor personen er bij me in de buurt staan. Naast me een groepje jongens, ik schat een jaar of 22 die al helemaal lam zijn van het bier en de pillen (dat kan je zien aan de ogen en de strakke kaak).

Voor me staan een paar mensen ook lekker uit hun dak te gaan. Ik draai me eens om zodat ik alles in mijn buurt kan overzien. Achter me staat een groep meiden. Jaar of 28 denk ik. Ook gezellig te dansen. Een meid valt me op. Ik schat dat ze rond de 1.70m is, heerlijk figuurtje. Strak wit shirt waar volgens mij een paar prachtige borsten in zitten (flinke C cup) maar wat me het meest opvalt zijn haar prachtige volle lippen. Dan doet ze plotseling haar ogen open en kijkt ze me strak aan. Het lijkt wel of de wereld even stil staat. Wat een mooie super blauwe ogen. Ze glimlacht terwijl ze me blijft aankijken. Volgens mij word ik rood!. Doen normaal zeg ik tegen mezelf, ik glimlach terug en draai me weer om. Pff ik heb het warm. Even wat water halen, ik loop naar de bar. Daar is het behoorlijk druk. Maar ben snel aan de beurt. Met mijn flesje water wil ik me weer omdraaien maar bots tegen iemand aan. Oh het is zij weer, die mooie ogen boren zich in de mijne, haar sensuele lippen staan iets uit elkaar en ik mors water over haar witte shirt precies over haar borsten. Sorry zeg ik. Dat deed ik natuurlijk niet expres. Ze lacht en zegt joh, is niet erg. Maar ik lust ook wel een watertje. Ik geef haar mijn flesje en bestel er nog maar een. Uit het gedrang met mijn flesje water en ik wil weer mijn plekje opzoeken. Ze staat nog steeds vlakbij me en loopt met me mee terug. Hoi ik ben Ilse zegt ze. Hoi ik ben Simon zeg ik. Ben je hier met je vriendin is haar vraag. Ik leg uit dat ik hier helemaal alleen ben en mijn vrouw niet van dit soort feestjes houdt. Dat is ook niet gezellig zegt ze, helemaal alleen naar zo’n feestje en zo te zien vermaak jij je wel of niet? En dat komt niet alleen door het water. Een stoute glimlach komt bij haar te voorschijn. Ik lach maar terug en schud van nee. We zijn weer op ons plekje aangekomen en ik zit binnen 5 min weer helemaal in mijn wereld met mijn ogen dicht. Dan voel ik ineens twee handen in mijn zij en voel dat er iemand dicht achter me tegen me aan staat. Een stem fluistert in mijn oor..hey Simon, heb je ook een snoepje voor mij. Ik draai me om en kijk weer in de mooie ogen van Ilse. Graai in mijn zak en geef haar een xtc. Voorzichtig zeg ik nog tegen haar, begin maar met een halve want ze zijn behoorlijk sterk. Ik krijg een kus op mijn wang als dank. Ik draai me weer om maar Ilse blijft tegen me aan staan. Een heerlijk gevoel is dit zeg en ik dans maar wat rustiger zodat Ilse lekker kan blijven staan. Dan laat ze me los en gaat voor mij staan. Ze duwt haar kont tegen mijn kruis, ze pakt mijn hand en slaat die om haar buik. Ze kijkt achterom en zegt, dit is toch veel leuker dansen dan zo alleen. Ik kijk achterom naar haar vriendinnen maar die zijn verdwenen. Waar zijn je vriendinnen vraag ik. Oh die zijn op de tribune gaan zitten want die waren moe.

We dansen zo lekker een uur verder en de pillen werken weer heerlijk. Maar door het gedraai van Ilse haar heerlijke kont zo tegen mij aan begint echt tegen mij te werken want ik heb ondertussen een enorme paal. En dat moet ze zeker voelen. Ze heeft mijn hand nog steeds vast om haar middel. Dan draait ze zich weer om. Mijn hand ligt nu op haar rug en we staan heerlijk tegen elkaar aan. Face to face. Haar ogen glinsteren en ze geeft me nog een kus op mijn wang, ik kus haar terug maar dan kust ze me vol op de mond. Shit dacht ik…dit kan niet, ik ben gelukkig getrouwd maar toch doe ik niets om haar tegen te houden. Sterker nog ik kus haar heerlijk terug. Kom zegt ze en ze trekt me mee richting de tribunes.

Ik volg Ilse en we gaan helemaal bovenin zitten in een hoekje. Ze zet mij op een stoel en gaat direct op mijn schoot zitten. Ze duwt haar lippen op de mijne en onze tongen vinden elkaar direct. Een heerlijke wilde tongzoen is het gevolg. Onze handen strelen elkaars lichaam. Ze stopt met zoenen en hijgt ligt. Ze kijkt me ontzettend ondeugend aan. Ik wil je nog bedanken voor het snoepje zegt ze en ze pakt mijn handen en legt die op haar borsten. Haar tepels zijn keihard en duwen zich door de dunne witte stof heen. Ik ben in een roes. Een super geile roes en geniet van het moment Mijn geweten is nergens te bekennen dus mijn grenzen zijn totaal weg.

Hoog op de tribune in de Arena terwijl vele duizenden mensen zich heerlijk laten opzwepen door de beats van Eric E ben ik met een totaal onbekende goddelijke meid aan het flikflooien. Ze draait zich om en zit nu op mijn schoot met de rug naar mij toe..mijn rechterhand glijdt over haar buik naar beneden richting haar kruis..een ontzettende warmte komt daar vanaf..een kreun ontsnapt uit de mond van Ilse en ze begint me te bereiden. We zijn nu gewoon aan het droogneuken terwijl mijn vingers door de stof van haar witte broek haar gezwollen lippen masseren. Ze pakt mijn hand en schuif deze in haar broek. Het bovenste knoopje heeft ze al open gedaan. Ik glij direct door tot in haar slipje en voel heerlijke zachte kale lippen. Flink gezwollen en super nat. Met mijn wijsvingers voel ik haar gezwollen clitje en begin deze direct te strelen. Het droogneuken van Ilse wordt steeds wilder. Mijn linkerhand glijd nu onder haar shit en pakt haar heerlijke volle borsten beet. Ik knijp in haar keiharde tepels en Ilse begint nog harde te kreunen. Haar ademhaling gaat sneller en sneller.

Dan begint ze te schokken en te kreunen. Hard te kreunen maar door de muziek hoort niemand het en omdat we zo afgelegen zitten heeft ook niemand ons in de gaten. Haar orgasme duurt lang heel lang (een geweldig bijeffect van de xtc). Dan stapt ze van me af en komt naast me zitten. Ze geeft me een heerlijke tongzoen. Bedankt zegt ze. Dat had ik echt even nodig. Haar hand legt ze op de enorme bobbel in mijn broek. Een kreun kan ik niet onderdrukken. Nu mijn echte dankjewel zegt ze en ze rits mijn broek open en haalt mijn enorme opgezwollen paar eruit. Ze buigt zich voorover terwijl ze me aan blijft kijken met haar blauwe grote ogen en haar volle sensuele lippen sluiten zich om mijn eikel. Ooh een kreun komt over mijn lippen. Dan concentreert Ilse zich volledig op haar pijpwerk en ze zuigt mijn paal volledig bij haar naar binnen. Mijn voorhuid wordt strak naar achteren getrokken en haar natte warme tong speelt met mijn eikel en eikelrand. Oooh dit is goddelijk en kan ik echt nooit lang volhouden. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan het gevoel. Als ik voel dat mijn ballen bijna ontploffen leg ik mijn hand op het hoofd van Ilse om het tempo aan te geven. Ik duw haar verder over mijn pik heen en ze kan het allemaal hebben. Met een kreet spuit ik mijn eerste straal diep in haar keel terwijl mijn hand haar hoofd hard naar beneden duwt. Straal twee en straal drie komen ook diep in haar keel en ik zie haar slikbewegingen maken. Met een laatste zuigbeweging haalt ze het laatste restje sperma uit mijn mond. Een enorme spanning valt van me af en ik sluit mijn ogen. Ilse stopt ondertussen mijn pik weer in mijn broek en sluit mijn rits. Dan voel ik haar lippen op de mijne en proef ik mezelf. Dat was heerlijk zeg ik nog steeds met mijn ogen dicht. Ja hé zegt ze. Dat was idd heerlijk. Kom we gaan weer dansen. Ze staat op en trekt me weer mee.

Op de vloer aangekomen lopen we weer naar het plekje toe waar we eerder die nacht ook stonden. Ik sta nog te trillen op mijn benen. Ilse ziet haar vriendinnen staan en ze loopt naar ze toe. Ik doe mijn ogen weer dicht en geniet weer van de beats. Ik heb een heerlijk voldaan en geil gevoel en dans in een super lekkere flow. Opeens weer de stem van Ilse. Ik ga, misschien tot volgend jaar. Ik doe mijn ogen open maar ze is al weg. Ik kijk op mijn horloge 06.00u shit nog een uurtje en dan is het al afgelopen.

tomdoet73@hotmail.com


Aantal keer bekeken: 19897
Waardering: 7.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online