Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Perfect.

U leest om dit moment het verhaal Perfect gepost door Beau. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Beau
Gepost op: 2011-3-18

Verhaal:

Perfect
Lizzie zat al een paar maanden in de 1e klas. Ze had al een paar vrienden en het was erg gezellig. Op een doodgewone donderdag zat Lizzie met haar vrienden op het podium in de aula te lunchen. Vanaf het podium had ze uitzicht op de hele aula. Haar vrienden waren wat aan het praten terwijl zij afwezig op haar BlackBerry keek. Toen tikte iemand Lizzie aan en zei:'hee Lizzie, zie je die jongen daar?' de vriendin wees naar een jongen. Hij zag er knap uit met zijn gespierde armen onder zijn witte shirt en zijn baggy jeans. Zijn felgroene ogen keken haar even aan maar ze keek snel weg. 'Wat is daarmee?' vroeg ze aan haar vriendin. 'Nou, volgens mij zit hij de hele tijd naar je te kijken. 'Oh, ok.' zei ze alsof het haar niet interreseerde. Maar toen keek ze nog een keer en weer zat hij ook naar haar te kijken. Toen ging de bel.
Vrijdag rende ze naar de kantine, ze had de hele nacht aan zijn ogen zitten denken. En weer zat hij naar haar te kijken. Maar nu zat hij recht tegenover haar. Ze kon haar blik niet van hem afhouden en toen de bel ging en ze opstond was ze een beetje duizelig. Natuurlijk durfde ze niet naar hem toe te stappen.

Het hele weekend was een kwelling voor haar, ze kon aan niks anders denken dan zijn helgroene ogen en zijn gespierde lijf onder zijn strakke shirt. Toen ze Zaterdagochtend in de tuin aan het helpen was zei haar moeder:'Lizz, er komen vanmiddag wat vrienden van me langs die ik heb ontmoet bij de tuinvereniging. Als je wilt kun je beneden komen maar je hoeft niet hoor.' Lizzie dacht even na, ze had aan de ene kant wel zin om even aan iets anders te denken. 'Ok best,' zei ze. Nadat de tuin klaar was ging ze douchen. Ze trok een paars jurkje aan en maakte zichzelf op. Toen slenterde ze naar beneden, met haar hoofd bij hem. Ze ging afwezig op de bank zitten. Ze merkte dat er iemand naast haar zat. Ze keek snel opzij, en sprong toen op. 'Whaaa!!' riep ze, toen ze in de vertrouwde groene ogen keek. Ze legde een hand op haar hart dat razendsnel tekeer ging. 'Wow je liet me even schrikken.' Hij glimlachte en zei:'Mijn excuses voor dat, het was niet mijn bedoeling.' Een glimlach speelde met haar lippen. Op dat moment kwam haar moeder binnen met een dienblad met stukjes fruit en limonade. 'Oh fijn, jullie hebben al kennis gemaakt.' zei haar moeder. Lizzie keek snel naar de jongen, wie haar een brede grijns toe wierp. 'Willen jullie hier blijven of even naar buiten? Dat mag ook hoor, het is heerlijk weer.' Lizzie keek de jongen aan die even naar haar knikte en toen zijn ogen op haar moeder richtte. Toen kwamen er twee mannen binnen. 'Hoi pap, hoi Roland.' 'Hee lieverd,' zei de vader van de jongen. Toen keek hij naar Lizzie. 'Ik zal me even voorstellen, Ik ben Bas, de vader van Daniel en dit is mijn man Roland.' Lizzie keek even naar Daniel, daarna naar haar moeder, daarna naar Roland en daarna naar Bas. 'Fijn om kennis te maken.' zei ze en tot verbazing klonk er een ontspannen zucht van Daniel vandaan. 'We waren juist van plan om naar buiten te gaan pap.' en hij pakte haar hand en trok haar mee naar buiten.
'Zo, dus jij bent Daniel?' zei ze met een glimlach. 'Haha, ja, ik wou het net tegen je zeggen. Sorry. Maar, mag ik weten hoe jij heet?' zei hij met een brede grijns. 'Mijn naam is Elisabeth, maar noem me maar Lizzie.' ze moest giechelen. Hij moest ook lachen, maar het klonk meer gespannen. ‘Wat is er aan de hand?’ vroeg ze. ‘Nou, mijn vader…’ hij zuchtte even. ‘Niet iedereen weet dat mijn vader met een man getrouwd is. En, ik heb uit ervaring meegemaakt dat ze mij.. En mijn vader abnormaal vinden. Ze blijven gewoon uit de buurt. Daarom heb ik ook niet veel vrienden. En de vrienden die ik heb weten het ook niet.’ Lizzie bleef naar hem kijken, jeetje hij zag er echt wel verdrietig uit. Zijn groene ogen glinsterde in de zon. Ze waren vochtig. ‘Nou, ik vind gewoon dat mensen moeten zijn hoe ze willen zijn, ik bedoel als jij emo was geweest was ik waarschijnlijk bij mijn mening gebleven dat je super knap bent!’ Ze sloeg een hand voor haar mond. Dat had ze niet moeten zeggen. Hij keek haar aan, eerst verbaast en daarna verwonderd. ‘Nou uhm.. Dat is nog eens een compliment.’ hij deed een stap naar voren. Een heerlijk koel herfstbriesje vloog in hun gezicht. Lizzies bruine lokken vlogen in haar gezicht. Daniel deed nog een stap naar voren en pakte de lok haar en duwde die achter mijn oor. Ik keek in zijn groene ogen, god wat waren ze mooi. Hij keek zo lief en teder. Hij legde zijn warme handen om mijn wangen en deed nog een stap dichterbij. Hij was nu zo dichtbij dat ze zijn warme adem op haar gezicht kon voelen en haar hart tegen het zijne kon horen kloppen. ’Lizzie,’ zei hij met een zachte stem ’ik vind je zo mooi, zo leuk, zo lief , zo … perfect.’ Hij kwam wat dichterbij met zijn hoofd terwijl hij haar in de gaten bleef houden. Maar ze stribbelde niet tegen, ze was gevangen in zijn blik. Op het laatste moment deed hij zijn ogen dicht, en even was ze verdrietig dat ze zijn ogen niet meer zag maar toen deed ze haar ogen ook dicht. Toen voelde hoe zijn hete lippen op die van haar terecht kwamen. Heel zachtjes, en teder. Hij kuste haar, eerst lief en zacht. Toen trok hij zich een beetje terug. Ze keek hem aan, en hij haar. Maar toen deed ze haar ogen dicht en haar lippen verwachtingsvol . Hij kuste haar weer maar toen iets harder. Ze deed haar mond open en haar tong speelde met de zijne. Na seconden, minuten, uren ze was de tijd kwijtgeraakt, trok ze zich langzaam terug. Hij deed zijn ogen open. Ze glimlachte en hij beantwoorde haar met zijn mooie lach. ’Elisabeth, Lizzie.. Wil je mijn vriendin zijn?’ vroeg hij zacht. ’Ja,’zei ze en ze was zo blij dat hij dat vroeg. De hele Zaterdag was gewoon PERFECT<3


Aantal keer bekeken: 3828
Waardering: 8.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online