Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Pimmie.

U leest om dit moment het verhaal Pimmie gepost door Caya Bloem. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Caya Bloem
Gepost op: 2009-6-25

Verhaal:

Pimmie
Pimmie is een hertje dat vaak wordt gegrepen door Tommie, een leeuw. Op een dag, wanneer de poging van Tommie weer mislukt, zegt Pimmie: "Tommie, Je vindt het misschien raar als ik het aan je vraag, maar wil je me alsjeblieft niet meer vangen?" Tommie moest eerst zacht lachen. Daarna ging het steeds harder. Pimmie snapte de grap niet. "Wat is er nou zo grappig?" vroeg Pimmie. "Ik, uit jouw buurt blijven? Ik zal niet rusten tot ik jouw gevangen heb." Zegt Tommie. Pimmie zucht. "Het zal je toch nooit lukken. Al jouw pogingen om mij te vangen mislukken altijd." Tommie lachte. "Nou echt niet. Morgenavond zal het me lukken, let maar op." Pimmie slikt. Ze moet weer een plan verzinnen om hem te slim af te zijn. Maar dat gaat moeilijk, als jij het hert bent en hij de leeuw. Toch weet Pimmie altijd wel wat te bedenken om Tommie tegen te houden. En meestal werkt het nog ook! Pimmie heeft opeens een heel goed plan. Hij zal die Tommie een lesje leren, en hij weet precies hoe! De vplgende ochtend vroeg, loopt Tommie over het gras. Hij ziet een bordje staan met: pas op! je kan doorzakken door de modder! maar hier trapte Tommie niet in, en voordat hij het wist, was hij er al bijna ingezakt. "Help, help!" roept hij. Ik kom uit de bosjes vandaan en trek hem met alle kracht uit de modder. Even later, als ze samen op beide benen op de grond staan, zegt Tommie: "Ik zal je niet meer vangen, na je dit voor me hebt gedaan. Zullen we vriendjes worden?" Pimmie glimlacht. Zijn plan is gelukt. "Ja, dat wil ik zeker!"

EINDE!

Aantal keer bekeken: 2567
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online