Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Pip en Tommie..

U leest om dit moment het verhaal Pip en Tommie. gepost door Rhalia Testouri, 11 jaar.. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Rhalia Testouri, 11 jaar.
Gepost op: 2010-5-26

Verhaal:

Pip en Tommie.
Pip en Tommie lagen in het gras, te genieten van het mooie weer.
Ze hadden net heel ver gelopen, want ze zochten een mooi huisje om in te wonen. Pip stond op.'We moeten nu echt een huisje gaan zoeken hoor Tommie, want anders bevriezen we als het koud is!' Tommie vond dat niet leuk,maar wist dat Pip gelijk had. Dus gingen ze maar op zoek. Er speelde veel kindertjes buiten, ze vroegen of die een leuk huisje wisten. En ja hoor, dat wisten ze wel. Boven op de berg, zou een klein beekje stromen. En daar, daar zou een mooi huisje staan.
'Dankjewel, lieve kindertjes.' zei Tommie, en ze liepen naar de top van de berg. Na uren lang lopen, kwamen ze bij de top van de berg. En ja hoor. Daar stroomde een mooi azuurblauw beekje, en er stond een prachtig huisje.'Dit is mijn droomhuis!' riepen Pip en Tommie tegelijk. Ze timmerde een bordje met: Huisje Pip en Tommie , en hingen die boven de voordeur. Morgen zouden ze beziggaan is hun huisje. Maar nu eerst, slapen in dat mooie huis.

Aantal keer bekeken: 2680
Waardering: 4.72 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online