Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Prinses Cathy.

U leest om dit moment het verhaal Prinses Cathy gepost door Julencia slamet. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Julencia slamet
Gepost op: 2011-6-30

Verhaal:

Prinses Cathy
"Cathy,Cathyyyy"roept moeder onder de trap.Cathy veegt haar slaap in haar ogen."Cathy als je niet snel doet"roept moeder weer.Snel rent Cathy het bed uit.Als ze eruit is ziet ze een korte witblauwe rokje en een zwarte bloesje met een witte shirt op bed.Ernaast zaten de nylons en haarstrikje."Maaaammm,ik ga toch naar een prive-school"roept Cathy."Een wat??Daar komt niks van terecht,je gaat gewoon naar een n0rmale school"zegt moeder.Pfff,moet ik dit st0mme pak aandoen denkt ze.
Met tegenzin draagt ze het pakje wat voor haar is klaargezet.
Ze pakt haar fluweelzachte hakjes en loopt naar beneden.
"Kind ben je mal,je draagtdeze muiltjes en nu ook"schreeuwt moeder.Weer met tegenzin draagt ze haar muiltjes.Vader wacht al een kwartier met zijn Limousine voor de poort."Kon je niet opschieten,eerste schooldag"roept vader.Ja,ja prive-school was toch beter dacht Cathy.
(Aangekomen op school)
Heey dat nieuwe meisje werd er rond gefluisterd.
Als Cathy voor de klas staat zegt juf:Dit is Cathy Macryry Genevieve Kimarda Nicolien Smith....

DEEL 2 Volgt

Aantal keer bekeken: 1950
Waardering: 3.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online