Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Puck en Eefje.

U leest om dit moment het verhaal Puck en Eefje gepost door Puck. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Puck
Gepost op: 2011-6-13

Verhaal:

Puck en Eefje
Eefje pakt de afstandsbediening : Saai,Saai,Saai Hee ..Jimmy Jimmy.
Puck rekt zich uit : Jimmy wattes..?
Die reclame van die aapjes.
Puck trekt de afstandbediening uit de hand van Eefje : Geef mij es.
Eefje kijkt naar Puck : En nu ineens doen alsof je heel erg geïnteresseerd bent. Puck kijkt Eefje aan : Ben ik ook..!
Moet je eens kijken: Klap,klap Jimmy Jimmy! Hij klimt in de boom, een nieuw record hij grijpt een mooie kokosnoot ,Gaat ervandoor, Wat een vet cool aapje met een disco-look,Pa maar op wat hij gooit want je weet t maar nooit. Slimme Jimmy.! Jimmy Jimmy!
Nu 18 euro!
Puck klapt in haar handen: leuke reclame zegt ze. Kopen? Zegt Eefje "Reken maar van YES" zegt Puck
Ze pakt haar potje met geld: Precies 20 euro. Eefje pakt de sleutels. Uuh...Voor de re stappen in de auto en rijden naar de winkel van Bijl & Co.
Eenmaal aangekomen rennen ze de winkel in . Precies nog een ''slimme Jimmy''
Ze betalen, Stappen de auto in een rijden naar huis. Ze maken de doos open. Op de doos van Slimme Jimmy staat : Nog 10 seconden.
Verder staat er niets.
Eefje loopt naar buiten en Puck loopt achter haar aan. Ze gaat achter in de auto zitten en als ze klaar zijn met de auto terug brengen lopen ze weer naar hun huis. Ineens horen ze een harde gil : HEEEEEEEELP..
Puck kijkt geschrokken naar Eefje.
Ze kijken naar de grond want daar ligt een grote plas bloed. Dan kijken ze naar de deur . Die open zwaait en een rode geest komt tevoorschijn,
Met een mes in zijn hand. De hoofden van Eefje en Puck rollen over de grond . De lijken zakken in en de ingewande liggern uit de mond.Echt gebeurd...!

Aantal keer bekeken: 2535
Waardering: 6.77 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online