Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Rare geluiden .

U leest om dit moment het verhaal Rare geluiden gepost door magaurane . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: magaurane
Gepost op: 2011-6-3

Verhaal:

Rare geluiden
Liesje was 12 en zat op haar bed. ze hoorde een raar geluid uit haar tuin en ging kijken maar zag nog niets. volgende nacht hoorde ze het geluid terug en ging terug kijk ze zag haar zwembad golven maken, maar maakte zich geen zorgen. de volgende nacht hoorde ze het vreeemde geluid terug en ze ging weer kijken ze zag een rare schim in haar zwembad ( weerspiegeling) en ze ging kijken ohneeeeeee het was haar bompa in een bikinii.

Aantal keer bekeken: 3107
Waardering: 3.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online