Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Rode Wangen I.

U leest om dit moment het verhaal Rode Wangen I gepost door Enola. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Enola
Gepost op: 2010-3-13

Verhaal:

Rode Wangen I
Het liep al tegen vijven, ik hoop dat je er nog bent terwijl ik struikelend het café in loop en vertwijfeld om me heen kijk op zoek naar je gezicht.
Ik zie je zitten, met je rug naar mij toe. Rustig neem ik de tijd om je in me op te nemen, je bent langer dan ik dacht. Met je haar verwart, wat me niet verbaast met de storm die buiten raast, zie je er precies uit als ik had gehoopt. Binnenin mij raast ook een storm………………..

Als ik voor je sta, kijk je me lachend aan. Als je opstaat en je armen spreidt val ik tegen je aan, met mijn gezicht tegen je borst gedrukt voel ik je warmte en ruik ik je geur. Je kust me zacht op mijn mond, eerst traag en zoekend, dan opeens eisend dwing je me mijn lippen te openen en je warme tong in me toe te laten. Gulzig open ik mijn lippen, voel je in mijn mond glijden, aftastend, hongerig verstrengel je je tong met de mijne.
Je zuigt suggestief op mijn tong waardoor een warme zindering door mijn lijf schiet en zich nestelt op een plekje waar het steeds warmer wordt.

Plotseling schijn je te beseffen dat we midden in een café staan want je laat me abrupt los zodat ik me wankelend moet vastgrijpen aan een tafeltje. Je glimlacht spottend naar me, ik krijg zelfs het gevoel dat je me uitlacht om mijn reactie die overduidelijk laat merken dat je me uit balans hebt gebracht. Je zegt me dat ik moet blijven staan, ik kijk je vertwijfeld aan wat je prettig schijnt te vinden want je glimlacht zuinig terwijl je rustig je koffie opdrinkt. Dit is vast mijn straf omdat ik te laat ben bedenk ik me dan. Ik besluit je je gang te laten gaan en blijf geduldig wachten terwijl jij ongelofelijk traag met kleine slokjes van je koffie geniet.

Ik kijk naar je terwijl je geniet, ik merk dat ik ontzettend naar je verlang, zo erg dat ik er alles voor over heb om je tevreden te stellen. Het is vreemd; nieuw voor me, het gevoel wat me overspoelt. Het besef dat ik je vertrouw, dat ik alles los wil laten, geen gene, geen angst, geen twijfel. Zo sta ik een tijdje naast je tafeltje, ik besef dat er mensen naar ons kijken maar dat interesseert me niet, ik sta hier omdat jij het wil.

Dan sta je op, bekijkt me van top tot teen en ik zie de goedkeuring in je ogen, opgelucht adem ik in en als je mijn hand pakt en me meetrekt voel ik weer een zindering door mijn lichaam gaan. Als we buiten staan voelt de frisse wind goed op mijn huid…………………………

Je slaat je arm om mijn middel en laat je hand rusten op mijn billen, zo dwing je me te lopen en weer voel ik een golf van opwinding door me heen gaan. Mijn jurkje voelt haast transparant met jouw hete hand op mijn billen. Alleen al door deze simpele aanraking breng je me compleet van mijn stuk. Mijn tepels, toch al gevoelig, worden hard onder mijn jurkje. Je moet het gezien hebben want je glimlacht traag naar me en ik zie een twinkeling in je ogen als je me laat stoppen voor een etalage. Je duwt me voor je en ik zie onze weerspiegeling in het raam. Dan glijdt je hand tergend langzaam omhoog richting mijn opgeheven tepels. Je sluit je vingers er rond omheen en knijpt zacht. Weer ontlok je me een kreetje van genot terwijl ik zonder gene geniet van je aanraking. Ik voel me heel stout en doe dan ook iets waar ik waarschijnlijk voor gestraft ga worden, ik duw mijn billen naar achteren tegen je kruis en een gevoel van triomf gaat door me heen als ik voel hoe hard je bent. Kleine schokjes schieten door me heen richting mijn kutje. Doordat je voor me staat, scherm je ons af van de meeste nieuwsgierige blikken. Terwijl ik mijn billen tegen je harde paal blijf wrijven hoor ik je zacht hijgen. Als ik met troebele ogen van opwinding naar je gezicht kijk in het spiegelende raam, zie ik dat je iets van plan bent………………………………………

Aantal keer bekeken: 14970
Waardering: 4.74 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online