Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Rode Wangen IV.

U leest om dit moment het verhaal Rode Wangen IV gepost door Enola. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Enola
Gepost op: 2010-5-1

Verhaal:

Rode Wangen IV
Net op het moment dat je bij me binnen wil dringen hoor ik een zacht zuchten achter ons. Als we ons verhit omdraaien staat daar een vrouw geen prototype bibliothecaresse, ze heeft wel een knotje en een grote bril op maar draagt ook een strakke zwarte rok, giga hakken en een witte blouse met een prachtig decolleté. Ook heeft ze enorme.................Rode Wangen………………………………

Een beetje verbaast schuif ik weer achteruit tegen de tafel en parkeer mijn opgewonden kontje op de rand. Zonder iets te zeggen stapt ze op ons af en duwt ze jou opzij. Als ze voor me staat zie ik dat ze me van top tot teen opneemt. Haar blik blijft rusten op mijn glanzend natte kutje en voor ik het weet buigt ze zich naar voren, duwt mijn benen verder uit elkaar en dan voel ik haar zachte lippen op de mijne, haar zoekende tong dringt direct diep in mijn hete opening en ze tergt me met de zijdezachte streling van haar lippen.

Jij staat naast ons en kijkt naar dit ongetwijfeld mooie plaatje. Langzaam trek je de twee potloden die het haar van de bibliothecaresse op z’n plaats houden, uit haar knotje. In een waas zie ik prachtig golvend donker haar over haar schouders vallen, waarbij een deel over mijn benen glijdt wat een heerlijke tinteling geeft.

Jij pakt met beide handen het haar bij elkaar en trekt haar zacht los van mijn kutje, het maakt een lekker zuigend geluidje. Wanneer je haar hoofd draait richting jouw gezicht kus je haar vol op haar natte mond, jullie zoenen diep en als je je van haar losrukt kijk je me met een wilde blik en geile glimlach om je natte mond aan. Ondertussen buigt zij zich, met beslagen brillenglazen, weer naar voren om mij verder te verwennen, jouw handen dwalen over haar lichaam, je trekt aan haar blouse die openvalt, trekt ‘m uit. Ze staat zo voorovergebogen dat haar prachtige borsten over haar bh heen puilen. Haar grote harde tepels fier vooruit worden gevonden door jouw zoekende handen, je knijpt er in waardoor haar een kreun ontsnapt die resoneert in mijn kutje. Je handen zie ik nu verder over haar lichaam dwalen langs haar heupen. Je sjort haar rok omhoog en ik zie je ogen groot worden om wat je daaronder aantreft. Het is vast erg geil want ik zie ook dat je heerlijke pik zo niet nog groter en harder wordt.

Ondertussen blijft ze mijn kutje met kleine likjes plagen, ik wil meer en ze voelt het als ik merk dat ze een vinger in mijn grotje laat glijden. Tergend langzaam begint ze me nu te vingeren waarbij een tweede vinger zich snel aandient. Het voelt zo heerlijk, haar tong en vingers doen hun werk en ik wordt onrustig en draai, duw en tril met mijn hete onderlijf tegen haar gezicht. Het voelt alsof ze me neukt met alles wat ze in zich heeft, en ik ga haar alles geven wat ik in me heb als ik mijn orgasme voel opkomen als een warme stotende beweging, steeds dichter en dichterbij. Wild overvalt me nu de extase, ik gil het uit waarbij ze snel een warme hand over mijn mond legt…..”ssssssssssssst” zegt ze. Ik besef ineens dat dit het eerste is wat we haar horen zeggen.

Jij staat nog steeds achter haar genietend van de aanblik van mijn extase. Je ogen dwalen over mijn gulzig, geile lijf en ook haar hete lichaam ontkomt niet aan een nader onderzoek. Haar volle ronde billen met daartussen haar natte slipje. Ook nu weer haak je je vinger achter haar broekje en trekt het van haar af, je kijkt ernaar, ik zie dat het kruisje nat is en lik mijn lippen af. Die beweging van mijn tong schijnt jouw aandacht te trekken want je werpt het doorweekte broekje over haar rug naar me toe. Ik pak het op en ruik er even aan en als ik de onbedwingbare behoefte uit door mijn tong over het natte kruisje te laten gaan hoor ik haar kreunen en jou zuchten. Ik kijk je aan en je schijnt te beseffen wat ik wil als ik merk dat je haar zacht maar dwingend op de tafel duwt tot ze met haar openingetje boven mijn gezicht hangt. Tegelijk ga jij op je knieën achter haar zitten, de tafel kraakt vervaarlijk onder ons gewicht………

Tussen haar gespreide benen zie ik nu jouw harde pik, je pakt ‘m vast en begint lekker te trekken. Je eikel glanst en is een beetje nat. Als ik opkijk zie ik haar hete gaatje, ze is erg geil en als ik mijn handen om haar billen leg en haar iets omlaag trek, spreidt ze haar benen gewillig. Ik ruik haar nu en betast voorzichtig met mijn tong en lippen haar kutje. Ze smaakt heerlijk en al snel lik ik haar kutje op en neer, steek mijn tong in haar gretige neukgaatje en voel hoe ze haar heupen draait om dieper gepakt te worden. Ik voel jou dichterbij komen en ik merk dat ik zelf zonder aanraking weer erg dichtbij een hoogtepunt kom als jij jouw warme eikel tussen haar natte lipjes in mijn halfgeopende mond laat glijden. Even glijd je zo heen en weer om dan te luisteren naar haar gefluisterde wens haar te neuken. Ik zie eerst je eikel en dan je dikke harde pik in haar verdwijnen. Je ballen trillen en kletsen tegen haar billen. Het is zo geil om lekker toe te mogen kijken hoe je haar penetreert, haar vult, keer op keer met heerlijk pompende bewegingen in en uit haar lekkere lijfje stoot. Ik lik haar klitje, druppels geil lopen uit haar kut en druipen langs mijn kin.

Je ballen trillen als ik mijn gezicht iets ophef om ze te likken, ik voel en zie je harder stoten, je gromt. Zij kreunt geil dat ze je zaad wil. Jouw wilde bewegingen in en uit haar maken mij gek van verlangen, mijn hand dwaalt af naar mijn klitje om daar zacht te wrijven terwijl ik kijk naar haar kutje, nu vol en hard geneukt door jouw paal. Je laat je lekker gaan nu en pompt met volle kracht in en uit haar hete opening. Ze kreunt dat ze gaat klaarkomen en ik zie hoe haar kut lekker opzwelt en je pik wat naar buiten duwt. Ik hoor jou kreunen, nu hard, haar kut zo strak om jouw paal, soppende geluiden. Wild kreunt ze dat ze gaat klaarkomen terwijl ik mijn tong tegen haar gezwollen klit duw. Jij bent bijna zover om haar kutje heerlijk vol te spuiten, ik pak je ballen en kneed ze. Je schokt nu, stoot, ramt je paal tot aan je ballen diep in haar. Ze gilt van genot, kreunt weer dat ze komt. Jij brult hard dat je gaat spuiten. Ik wordt gek van genot en kom acuut klaar terwijl je haar warme gezwollen, roze opening volspuit met je heerlijke zaad. In en uit haar blijf je bewegen terwijl ik beurtelings je ballen, schacht van je pik en haar kutje lik. Dan trek je je iets terug zodat een golfje sap uit haar kutje op mijn lippen belandt. Ik lik ze gulzig af en voel dan jouw eikel weer in mijn mond, ik zuig en lik je halfharde lul en geniet van je smaak. Dan voel en zie ik haar kutje ineens nog dichterbij mijn lippen en ik besef met een schokje dat ik haar kutje leeg wil zuigen. Ze laat zich op mijn mond zakken met haar net geneukte kutje en langzaam begin ik haar te likken, gulzig zuigen. Ik word gek van geilheid van deze heerlijke traktatie van haar volgespoten kutje, helemaal van mij tot de laatste druppel. Blijkbaar is dat ook echt de laatste druppel want als ik haar klitje voorzichtig aanraak met mijn tong komt ze met een schorre kreet klaar waarbij er weer een golf geil uit haar kutje stroomt. Verzadigd lik ik haar en mijn lippen af en terwijl we samen overeind komen zien we dat jij ons met eenzelfde verzadigde, dromerige blik aankijkt ………………

Aantal keer bekeken: 13832
Waardering: 7.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online