Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Rollenspel is echte liefde.

U leest om dit moment het verhaal Rollenspel is echte liefde gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2009-3-10

Verhaal:

Rollenspel is echte liefde
als ik en mijn vriendin neuken dan spelen we vaak een rollenspel. De laatste tijd vind ze het geil om zicht te vingeren als ik kijk. Tot een avond dat ze wijdbeens lag te vingerren en ze bijna klaarkwam. Ze keek me aan en zei ik wil de pik van danny in me kut schatje. Danny is een vriend van haar. En ik zei, wil je dat schat? Ja, kreunde ze en ze begon te schokken met haar lichaam. Ja danny, spuit me vol kreunde ze met haar ogen dicht. ik ga komen danny, en ze kwam luidkeels klaar. Ze deed haar ogen open en zei, ik wil je in me voelen en aan hem denken. Ik ging op haar liggen en gleed haar kutje in, zo nat had ik haar nog nooit gevoeld. Bij elke diepe stoot kreunde ze, ooh danny ik wil danny. Ik wil jou niet zei ze geil, ik wil danny. Denk dat ik hem ben nu zei ik, en stootte door. Ja, ga door danny fluisterde ze. als je komt wil ik danny kreunen mag dat, vroeg ze? Ja zei ik geil, en ik ga nu je kut volspuiten. Ze voelde dat ik alles leegspoot en kreunde zijn naam, danny ja kom maar lekker in me kutje!

Aantal keer bekeken: 6814
Waardering: 2.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online