Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Romantisch, of niet...?.

U leest om dit moment het verhaal Romantisch, of niet...? gepost door Angelique Fahner. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Angelique Fahner
Gepost op: 2008-1-4

Verhaal:

Romantisch, of niet...?
Rosalie vond zichzelf te dik, dus had ze besloten om af te vallen.
Ze had thuis een aantal fitnessapparaten staan zodat ze daarop kon trainen.

Het was een koude maandagochtend terwijl Rosalie op de loopband liep. Ze had een zachtroze broek met een wit topje. Helaas kwam in dat topje de vorm van haar buik goed naar voren maar goed, niemand kon haar zo zien.

Plotseling werd er aangebeld en ze dacht: Oh, ik hoop dat het geen man is. Of nog erger, de man voor wie ze zoveel voelde.
Langzaam liep ze naar beneden, naar de deur. Voorzichtig opende ze hem en keek wie er buiten stond. Oh nee! Riep een stem in haar hoofd. Ruben, de jongen van wie ze zoveel hield stond voor haar, ze schaamde zich dood. Sorry, zei hij. Stoor ik? Ze glimlachte. Nee. Ze liet hem binnen en zei: Ik trek even iets anders aan hoor. Pak anders maar even wat koffie. Hij liep naar de keuken terwijl zij naar boven ging.

Terwijl ze voor haar kledingkast stond besloot ze om een zwarte coltrui en een donkere spijkerbroek met velle vlekken aan te doen. Zwart kleedde haar mooi af dus zou haar buik minder opvallen.
Maaar voordat ze dat aantrok ging ze op de weegschaal staan. Zessenzestig kilo woog ze. Angstig vroeg ze zich af of dat niet veel te veel was voor een zeventienjarig meisje van 1.74.
Rosalie? Klonk de vragende stem van Ruben onderaan de trap. Ja, sorry, ik kom eraan! Riep ze vlug. Ze trok haar kleren aan en kamde haar lange zwarte krullen goed uit.

Toen ze allebei goed en wel met een kop koffie zaten vroeg Ruben: Wat vindt jij nou eigenlijk van jezelf? Ze keek hem aan. Ze moest het maar gewoon eerlijk zeggen. Te dik. Zei ze. Hoezo? Je hebt echt een prachtig figuur.
Rosalie glimlachte somber, was iedereen nou maar gewoon eerlijk. Ja, zei ze, maar iedereen zegt dat. Nou, waar maak je je dan zorgen om? Vroeg hij lachend en hij pakte haar hand. Er ging een schok door haar heen. Hij had haar hand gepakt...! Maar goed, ik kom niet zomaar op deze koude maandagochtend naar je toe. Zijn ogen keken haar geheimzinnig aan. Ik heb echt een hele maand nagedacht, over jou. Rosalie schrok. Over haar? O jee, het zou vast nig leuk zijn dacht ze.
Ik vindt je aantrekkelijk. Ze schoot in de lach. Mij? Ja. Waarom? Vroeg ze.
Je bent lief, knap en misschien zelfs wel een beetje sexy. Ik sexy?! Doe normaal! Riep ze uit. Je pest me! Nee meisje, geloof me. Maar Rosalie kon hem niet geloven. Nee, zei ze abrupt.
Het lijkt me beter dat je gaat. Verbaasd stond hij op. Gaan? Ja. Alsjeblieft ga. Ze moest moeite doen om niet te huilen. Oke, goed.

Rosalie zat helaas bij Ruben in de klas en ze kon hem niet goed ontlopen. Ze voelde nu ook niks meer voor hem en ze vond het allemaal maar verschrikkelijk. Op een dag kwam er een onwijs knappe jongen naar haar toe.
Haay, zei hij stoer. Hij was groot. Volgens haar moest hij iets van twintig jaar zijn. Hallo. Zei ze verdwaasd. Ben jij Rosalie Kampers? Ja, hoezo? Vroeg ze achterdochtig. Nou, ik vindt je een lekker ding. Ze kon het niet meer aanhoren. Een lekker ding? Bracht ze moeizaam uit. Ja, mooi slank en aantrekkelijk. Wil jij verkering met me? Ze was zo verschrikkelijk overdonderd dat ze per ongeluk gelijk ja. zei.

Diezelfde dag al had ze spijt van haar actie. Tja, nog nooit had een jongen haar een lekker ding genoemd.

Ruben deed erg raar tegen haar. Hij keek haar dan soms af en toe walgend aan. en zei dan weer: Je bent dom bezig. Maar waarom zei hij dat? Waarom deed het haar ergens toch pijn? De jongen met wie ze onbewust had heette, Roel. Roel? Vroeg ze op een dag. Ja, schatje? Ik wil het uitmaken. Waarom dat? Vroeg hij nijdig. Ze antwoordde: Ik was onder invloed toen ik ja zei, volgens mij. Hij keek haar gekwetst aan. Ik heb je al een paar keer naar die Ruben zien kijken, neem daar maar mee. Na die woorden was hij weggegaan.

Een week later ontmoette ze Ruben in een gang. Rosalie? Vroeg hij, en hij legde zijn hand op haar arm. Luister, ik heb gehord dat je het met Roel hebt uitgemaakt. Waarom? Ze besloot dat ze daar geen antwoord op wilde geven en wilde weer doorlopen. Nee, jij blijft even hier. Zei hij, en hij greep haar arm steviger vast. Rosalie, waar ben je mee bezig? Ze dacht na, ja waar was ze eigenlijk mee bezig? Ik weet het niet zei ze. En toen begon ze te huilen en hij sloeg zijn armen om haar heen, en toen wist ze het. Ze hield gewoon nog wel van Ruben. Toen ze rustig was geworden vroeg hij: Hou je van me? Geloof je me nu wel? Ja, stamelde ze. Hij kuste haar, en ze kuste terug. Oh, nu had ze toch met Ruben.

En, ze vond zichzelf niet meer te dik nadat, drie jongens die megaknap waren goed op haar hadden ingepraat. Ze voelde zich zelfs een beetje sexy. Zoals Ruben dat ooit eens voordat ze hadden tegen haar had gezegd.

Aantal keer bekeken: 1974
Waardering: 4.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online