Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Schoonzusje door krullebol.

U leest om dit moment het verhaal Schoonzusje door krullebol gepost door krullebol. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: krullebol
Gepost op: 2009-1-13

Verhaal:

Schoonzusje door krullebol
Dit heb ik enkele jaren geleden meegemaakt.

Ik kwam goed overeen met mijn schoonbroer, we gingen regelmatig een pintje drinken zo ook die avond.
Ik had met hem afgesproken in onze stamkroeg maar tot mijn verbazing was het niet mijn schoonbroer maar zijn lief vrouwtje die binnen kwam. K voelt zich niet goed vandaag en omdat jullie een afspraak hadden gemaakt heeft hij gezegd dat ik maar moest komen. C is een lieve vrouw waar ik ook gezellig mee kan babbelen en als we elkaar zien altijd veel plezier hebben, ook als haar man en mijn vrouw er bij zijn. Er hangt wel altijd wat spanning tussen ons maar niet dat we daar ooit verder in zijn gegaan. Al vanaf de eerste keer dat ik haar zag voelde ik eigenlijk wel iets voor haar. C is niet groot en heeft kleine stevige borsten en een mooi strak kontje waar ik al regelmatig naar gekegen had.
Deze avond had ze een strak truitje aan, haar tepels waren goed te zien en zoals gewoonlijk had ze nu weer geen bh aangedaan. Ze had een kort rokje aangedaan en ik kon zo de lijnen van haar string zien. We zoende elkaar 3 maal en de laatste was recht op haar mond, kwam dat nu door mij of had ze het zelf gedaan? Ze lachte lief naar mij en kneep even in mijn bil. Er kwam leven in mijn broek... Wat was dit allemaal vroeg ik mij af? Ze kwam naast mij aan de toog zitten en deed haar benen over elkaar. Door de beweging kwam haar rokje een beetje omhoog en zag ik een klein beetje van haar blote huid omdat ze jartels aanhad. C heeft toch goede smaak vond ik. We begonnen gezellig te babbelen en bestelde een lekker wit wijntje om het nog gezelliger te maken. Na enkel glazen te hebben gedronken ging ze naar toilet. Bij het afstappen van de kruk moest ik haar even ondersteunen en zo legde ze haar hand op mijn bil, juist niet in mijn kruis maar haar hand ging toch die richting uit toen ze aanstalte maakte om zich naar het toilet te begeven. Ze toverde weer haar fantastisch glimlach naar boven en streek dan toch over mijn harde bobbel en gaf mij een klein zoentje op mijn wang en fluisterde in mijn oor, ik verlang naar jou!

Daar zat ik dan, met een harde knots in mijn broek denkend aan mijn schoonzusje. Wat moet ik hier mee ?
Het antwoord kwam al snel. Ze kwam terug van toilet en ging weer zitten. Ze sloeg haar benen weer over elkaar maar wachtte ietsje langer zodat ik duidelijk kon zien dat ze haar string had uitgedaan. Ik keek recht in het mooiste kutje dat ik ooit had gezien. Ze sloot haar benen omdat er misschien nog andere mensen die in het café waren het konden zien maar die hadden niks door. Zoiets geil had ik nog nooit meegemaakt, zelfs mijn eigen vrouw zou dit nooit doen. Ze leunde voor over en vroeg in mijn oor, kunnen we nergens anders naar toe? Nu moest het lukken dat mijn ouders toevallig op reis waren en we daar gerust naar toe konden. We hebben zelfs ons glas laten staan zo veel zin hadden we in elkaar gekregen.
Bij mijn ouderlijk huis aangekomen gingen we gezellig in de zetel zitten. Ik had een rustig ceedeetje opgezet en begonnen elkaar zachtjes te zoenen. Ze kwam nog wat dichter tegen mij zitten en onze monden vonden elkaar en een passionele zoen volgde. Onze handen waren overal. We streelde elkaar waar we maar konden en zij was de eerste die mijn broek open deed en mijn harde lul bevrijde en ze begon mij heerlijk te pijpen. Ik draaide haar om zodat we even later in een heerlijke 69 positie elkaar voor de eerste keer naar een zalig orgasme brachten. Ze slikt alles door van mij en zij genoot hier zo van dat ze gillend klaar kwam. Haar kut spande zich samen en zelfs bij haar kwam er wat vocht uit haar zalige kut, wat smaakte dat heerlijk. Ik vroeg haar of ze mee naar boven ging. Mijn bed staat nog steeds bij mijn ouders en dat is toch confortabeler dan in een zetel. Boven aangekomen hebben we onze kleren uitgedaan en zijn dan zalig tegen elkaar gaan liggen. Haar kleine borstjes staken duidelijk vooruit en haar tepels waren heel hard. Toen ik die in mijn mond nam groeide ze en werden nog harder. Ze was mij ook terug aan het strelen en er kwam weer leven in mijn lul. Ze had dit ook gezien en zei dat ze mij in haar wou voelen. Ik spreidde haar benen en ging haar eerst nog wat likken. Ze heeft echt een zalig kutje dat mooi is bijgeschoren. Een klein streepje haar juist boven haar klitje maakte het volmaakt. Kom in me vroeg ze wat ik mij uiteraard geen tweede keer liet vragen. Ik kwam zonder problemen bij haar binnen en neukte haar zacht. Het was echt zalig. Omdat ik al eens klaar was gekomen kon ik het lang uitstellen. Ik streelde haar borsten en ging ook met een vinger over haar klitje. Harder zei ze opeens en zo kwamen we samen zalig klaar.
Wat een afspraak was met mijn schoonbroer eindigde in een zalige neukpartij met mijn liefste schoonzusje.
We hebben onze kleren terug aangedaan en ik heb haar dan naar huis gebracht.
Na een nog een geile zoen namen we afscheid.
Buiten een onschuldig zoentje op de mond is er niks meer gebeurd tussen ons. Wij zijn onderussen allebei gescheiden en onze wegen komen misschien ooit wel eens samen.
We zien wel...

Krullebol

Aantal keer bekeken: 19029
Waardering: 7.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online