Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Seks met mijn kleine zusje..

U leest om dit moment het verhaal Seks met mijn kleine zusje. gepost door Jdamman.. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Jdamman.
Gepost op: 2011-2-24

Verhaal:

Seks met mijn kleine zusje.
Ik ben nu 19 en mijn zusje is 18.
Op een hete zomerdag lag ze te zonnen want ze had die dag vrij van school.
Ik kwam thuis van school en ze lag daar mooi, in haar strakke bikini.
Ik zette mijn tas binnen en liep evenlater in mijn zwembroek naar buiten. Ik hoorde gesnurk, Annelot sliep.Nu kon ik van de gelegenheid gebruik maken om haar te kunnen aanraken.Ik streelde over haar lekkere blote buik.Annelot trilde even.
Ik ging met mijn hand onder haar topje en ze begon zelfs een klein beetje te kreunen.'Tim, ben jij dat?' vroeg ze.
Tim was haar vriend.
Ik antwoorde maar met ja.
Ik deed Annelots broekje naar beneden en begon met mijn tong langs haar clitoris te gaan, met het gevolg dat men zus nat werd en hevig begon te kreunen.Ze schrok wakker. 'Rico!' gilde ze. 'Ja lekkere zus van me?'
Ik wreef over haar kutje.
Annelot pakte me vast en nam me mee naar binnen, de rolgordijnen waren gesloten. 'Pap en mam zijn weg'geilde Annelot. Ik begon haar hevig te zoenen en drukte zo hard als ik kon mijn lul in haar druipende kut. ze beantwoorde het met ene gilletje, bij elke stoot begon ze heviger te zoenen en wou ze meer, met mijn ene hand neukte ik haar kontje, terwijl ik met mijn andere door haar haren streelde.
De deurbel ging.
Snel kleedden we ons aan.
'We komen zó'riep ik.
Toen we waren aangekleed deed ik open.
Twee meisjes stonden voor de deur.
'Hallo meneer, we komen voor je zusje'
Ik keek Annelot aan.
Ze gebaarde dat ik weg kon gaan.
ik zag hoe mijn zusje even later met zwemspullen vertrok. Ik begon mezelf te trekken, en zo kwamen mijn ouders binnen, ze zagen hoe ik mezelf verwenden. ze zeiden dat het niet erg was, toen mijn ouders besloten toen weg tegaan, omdat ik vakantie had en mn zusje ook, en wij 4 weken met zijn 2en thuis bleven, was ik blij.
Mijn ouders vertrokken toen de voplgende dag op een cruiseschip.
Ik en Annelot zwaaiden ze vrolijk uit.
Toen vertrokken we naar de stacaarvan, waar we 4 weken doorbrachten, vlak aan het strand.Die avond had ik gekookt en het smaakte ons wel, ik maakte toen een avondvuurtje bij het strand. Mijn zusje zat in een bikini en ik in mijn zwembroek.Het werd al donker en mijn zusje kwam tegen me aanzitten, aan die gedchte groeide mijn lul weer, mn zusje zag het men ging in mijn broek. Ik leunde iets achterover en begon te kreunen. ze nam mijn lul uit men broek en hoe ze het ook flikte ze trok me weer heerlijk af. die Avond bleven we nogwat zitten en kusten en voelden we, zo ging dat heel de vakantie door, totodat mn ouders onverwachts een weekje eerder thuis kwamen en onze lol werd verstoort,.... x Rico en Anne.

Aantal keer bekeken: 26164
Waardering: 5.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online