Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Sex met collega.

U leest om dit moment het verhaal Sex met collega gepost door Barry. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Barry
Gepost op: 2007-2-15

Verhaal:

Sex met collega
Vanaf dag 1 dat ze bij ons kwam werken hebben we geflirt, zij getrouwd ik getrouwd. Maar dat stond ons niet in de weg om gewoonweg te flirten en zelfs sexuele insinuaties te maken op de werkvloer.

In de tussentijd heb ik kinderen gekregen(1 jongen en 1 meisje) en zij is nadat bleek dat ze waarschijnlijk geen kinderen kon krijgen van haar toenmalige man gescheiden.

In die periode hebben we menig maal een avondje gestapt wat nogwel eens in een bef of pijpfeestje eindigde, echter nooit echt geneukt.

Nu is zij uiteindelijk toch zwanger geraakt(niet van mij als het goed is) maar wel alleen gebleven. Tijdens haar zwangerschap heb ik haar een aantal gekeren heerlijk gemasseerd en tijdens die massages die vaak body to body waren kreeg ik menig maal een flinke harde paal. Dit was haar uiteraard opgevallen en ze maakte er ook menige opmerking over naar me. Meestal werd ik door haar na de massage nog even lekker gepijpt en spoot ik haar mondje vol. In die periode zijn haar harde kleine borsten echter gegroeid naar een volle C en verschrikkelijk lekker eruit gaan zien.

In de laatste periode van haar zwangerschap is het er uiteindelijk toch van gekomen, ze werdt namelijk steeds geiler en geiler en had geen lul om haar te blussen. Ik kwam om de laatste hand te leggen aan haar kinderkamer en ineens stond ze midden in de deuropening met helemaal niets aan, ik kon gewoon niet anders dan mijn kleren uit trekken en haar gewoonweg heerlijk neuken, ik plaatste mijn paal voor het haarloze poes en neukte haar teder.

Een week hierna is ze bevallen van een wolk van een dochter; Angelique.

We hebben toen met zijn 2-tjes een tijdje drooggestaan, ik neukte wel mijn eigen vrouw maar niet mijn vriendin. Totdat ze plotseling op werk verscheen in een verschrikkelijk geil setje. Ze had een spijkerbroek aan en een strak hempje, en zeker weten geen BH ofzo. Haar volle melkapparaten kwamen perfect uit en mijn paal groeide alweer. Ze kwam op me af en zei me; vanmiddag om 17:15 uur ben je bij me en wil ik neuken. Ik kon gewoonweg niet tegenspreken en om 17:15u stond ik met een gigantische paal in mijn broek aan de deur van haar flatje, ze deed open en zei alleen onze dochter is er niet en ik wil je hier en nu hebben.

Ik ben erna niet meer thuis geweest en we hebben nu 3 prachtkinderen en neuken ons nog steeds helemaal suf, thuis, buiten en zelfs op werk komen we heerlijk aan onze trekken.

barry_nl1971@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 16750
Waardering: 4.62 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online