Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Sex tijdens de barbecue.

U leest om dit moment het verhaal Sex tijdens de barbecue gepost door Serena Vooisen. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Serena Vooisen
Gepost op: 2010-6-1

Verhaal:

Sex tijdens de barbecue
Het is nu een paar weken terug. Er was weer tijd voor de jaarlijkse barbecue. Dit is altijd een groot feest voor alle collega's van 't pretpark. Je mocht geen introduces meenemen, het was echt alleen voor alle medewerkers van het park. Het grote feest begon om 8 uur. Rond de klok van 8 uur liep het al aardig vol. Aan de ene kant de danszaal en aan de andere kant de BBQzaal. Het was al gelijk gezellig toen ik binnenkwam.

Al een tijdje had ik een oogje op een collega, maar ik had nog geen idee hoe hij heette en zo heel veel wist ik niet van hem. Dus ik dacht, vanavond is de avond om hem dat te gaan vragen en misschien zit er nog wel meer in. 't was rond 10 uur toen ik eindelijk mijn collega waar ik een oogje op had, tegenkwam. Het werd al drukker op de dansvloer en hij stond daar te dansen. Toen dacht ik, dit is mijn kans om hem te vragen hoe hij heette. Toen ik naar hem toe liep leek hij blij te zijn om mij te zien, dus onthelsden wij elkaar. Dit was gelijk heel erg fijn. Ik zijn naam vragen en hij heette Simon.

Na de omhelsing, ben ik drinken gaan halen. Ik moest die avond rijden dus ik mocht niets geen alcohol drinken, ook bleek Simon geen alcohol te mogen drinken omdat hij problemen had met z'n lever. Dus als er wat gebeuren zou die avond, dan zou het in nuchtere staat gebeuren. Maar ik had mijn drinken gehaald(netjes een cola) ging ik op een stoel zitten bij andere collega's. Toen draaide de DJ in eens een heel romantisch slow nummer. Ik zat daar op de stoel en in een keer kwam Simon aangelopen, hij pakte me bij de arm en nam me mee naar de dansvloer. Toen vroeg hij aan mij, wil je met me dansen? Ik dacht, dit is mijn kans. Ik zei ja, dat wil ik wel. Dus hebben we dat hele nummer geslowd. Heel romantisch, we hebben elkaar vaak in de ogen aangekeken. Toen het nummer klaar was, vroeg hij aan mij, ga je even mee naar buiten. Ik zei, ja dat is wel goed.

Toen we eenmaal buiten waren en niet in het zicht van collega's waren, begon hij mij in eens een hele tedere zoen op mijn mond te geven. Toen wachtte hij mij af en ik gaf hem een enorme innige tongzoen terug. We zaten op een bankje en langzamerhand ging hij mijn blousje openmaken en kuste hij op mijn borstjes, hierdoor kreeg ik stijve tepels. Hierdoor bewoog er iets in z'n broek. Toen ging ik over zijn pik wrijven met mijn hand. Daar genoot hij zo van, dat ik zijn pik uit zijn broek haalde en er aan zoog dat hij het uitkreunde. Daarna ging hij mijn kutje likken die inmiddels erg nat was.

Daarna heeft hij mij op de tafel gezet en heeft hij zijn pik naar binnen gedaan. En hij gaf een paar flinke stoten en toen was ik al direct klaargekomen. Daarna ben ik weer aan zijn pik gaan zuigen en bijna op zijn toppunt is hij weer in mij gegaan en is hij klaar gekomen in mij. Toen we beiden daarna nog 2x klaar waren gekomen, hebben we ons weer aangekleed en zijn we door gegaan met zoenen en knuffelen.

Toen zijn we maar weer terug gegaan naar de BBQ en vroegen collega's wat we hadden gedaan, toen hebben we beantwoord met praten en elkaar leren kennen. Een dag ernaar hebben we verkering gekregen en die is nog steeds aan.

Wanneer we weer eens een weekend bij elkaar zijn, of door de weeks, dan hebben we elke keer sex. We kunnen gewoon niet zonder sex, maar ook niet zonder elkaar!

Aantal keer bekeken: 15646
Waardering: 6.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online