Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Shit!.

U leest om dit moment het verhaal Shit! gepost door Marly brain. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Marly brain
Gepost op: 2011-4-3

Verhaal:

Shit!
Ik was echt smoor op een jongen. Op een ochtend hadden we afgesproken om 9.30 dat was ik helemaal vergeten. Mijn ouders waren een weekje weg dus ik had het rijk alleen. Maar ik was dus mijn afspraakje vergeten. En omdat ik alleen was. Ging ik in mijn pyjama naar beneden mezelf scheren. En toen stond die jongen voor de deur en keek door het raam en zag dat ik zingend mij benen aan het scheren was. Toen ik door had dat hij naar me keek werd ik knalrood had me aangekleed en had gezegt dat ik het afspraakje was vergeten. Hij zei toe dat het niet erg was en dat hij zijn moeder haar benen ook weleens had zijn scheren.
Maar toch: GENANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aantal keer bekeken: 2549
Waardering: 5.37 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online