Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Slaap zacht rosalietje deel 2 .

U leest om dit moment het verhaal Slaap zacht rosalietje deel 2 gepost door sven beeken . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sven beeken
Gepost op: 2011-8-22

Verhaal:

Slaap zacht rosalietje deel 2
Het is een hele tijd geleden dat rosalietje is dood terug gevonden . Haar ouders zijn nog niet terug gevonden . Maar er zijn geen moorden meer gepleegd in het huis . Dus zetten ze het huis te koop . Een gezin van 2 kinderen . En een 3de op komst gingen er wonen . De baby werd geboren . De baby werd 5 jaar . Op een avond . Ging de vader kijken hoe het met Björn was
Björn begon te zingen . Het liedje van Rosalie ! De vader ging de moeder halen . Ze kwamen terug en zagen dat hij weg was . Alle 3 de kinderen . Ze belde de politie . Een politie man ging in alle kamers kijken . Hij begon te schreeuwen en was in paniek . Op de oude kamer van Rosalie lagen alle 3 de kinderen dood .
De ouders . Zijn direct verhuist …
Een paar dagen daar na kwam in de krant als titel
Ouders van de 3 vermoorde kinderen zijn tegen boom gereden .
Wat bleek dat er bij de auto was ge knoeit .
Het huis werd afgebroken . En ze hebben nooit nog iets vernomen van Rosalie of het gezin


Aantal keer bekeken: 3895
Waardering: 6.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online