Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Slaaplekker.

U leest om dit moment het verhaal Slaaplekker gepost door Damaris. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Damaris
Gepost op: 2011-1-12

Verhaal:

Slaaplekker
Er was eens een meisje ze heten Merel.
Ze was 13 jaar oud.
Op een dag kwam ze thuis van school het was niet zo een leuke dag vandaag zei ze in haar hoofd.er is veel mis gegaan ik heb drinken over mijn bff heen gebood en ik heb Liza laten struikelen....laat ik maar snel naar huis gaan het begint al donker te worden .
Merel kijkt op haar horloge...ooojee ik ben al 4uur uit!!! En ik moet ook nog door het bos alleen naar huis. merel begint te fietsen en mar fietsen ,maar opeens hoort ze een soort beest in de struiken ze weet niet wat het is ,maar het voelt of ze achtervolgd word... Uit eindelijk is ze uit het bos en gaat als een speer naar huis ze zet dr fiets in de tuin en gaat gauw naar binnen.ze roept haar ouders :Mam Pap! Ik ben thuis! Ja Merel pak maar wat eten uit de koelkast ! OK ze loopt naar de koelkast en gaat wat eten maar opeens hoort ze een vaas vallen ze rent er naar toe en de vaas is kapot! Maar.... Hoe kan dit nou er is niemand alleen mijn ouders? Een par uurtjes later gaat ze naar boven ze is doodmoe, en valt in slaap . In haar droom ziet ze haar ouders die tv aan het kijken zijn,maar niet alleen dat ze ziet ook iemand in de tuin naar hun kijken maar ze weet niet wie. Even later gaan haar ouders naar bed. Maar ze ziet weer die schim die komt naar binnen en gaat de trap op naar de kamer van merel,'s ouders hij heeft een schroeven draaier in zijn hand . Merel weet nog steeds niet wat hij gaat doen en wie hij is. Hij heeft ok een mes bij zich en loopt eerst naar haar vader toe en probeert het mes in zijn buik te steken. Op dat moment word merel wakker en rent naar de kamer van haar ouders waar ze hij ouders dood aantreft! MAMA PAPA schreeuwt ze !!!! Opeens beseft ze dat haar drom de werkelijkheid was en niet zomaar een droom. Opeens hoort ze een zware stem slim van je mereltje dat je mij hebt laten stikken voor je stomme nieuwe vriend! Ik zei da je zou boeten. Hij haalt zijn bivak muts weg en merel ziet dat het haar vriendje was . Op dat moment slaat hij haar met een knuppel en zet schroeven draaiers in haar lichaam. En ramt er op los tot dat ze aan haar eind is. ".............volgende dag school hoort wat er is gebeurt iedereen begint zo wat te huilen iedereen is in schock. Even later horen ze dat de vriend zelfmoord heeft gepleegd..

Aantal keer bekeken: 1890
Waardering: 4.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online