Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Slakken Slakken Slakken.

U leest om dit moment het verhaal Slakken Slakken Slakken gepost door http://chaoslijm.livejournal.com. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: http://chaoslijm.livejournal.com
Gepost op: 2007-6-19

Verhaal:

Slakken Slakken Slakken
De slakken kruipen uit hun huizen. Ze verlaten hun schelpen omdat hun woonplaatsen gemarteld worden door hevige trillingen.

Mensen stampen om hun heen op de grond.
Altijd op reis, bepakt met een huis.

Ik voel me slijmerig, mensen strooien zout op m'n rug.
Ik ben traag. Hartstikke moe van al dat geplak.
Ik ging me identificeren met slakken. Ik houd simpelweg van ze, met hun natte tentakels.

Mijn slakkenliefde groeide later uit tot een vreemde obsessie. Ik wilde weg van al die mensen die me weg proberen te jagen. Ik bouwde een ingewikkelde machine met veel electronica en vage snufjes. Als doel om bij de slakken in m'n planetarium te kruipen.

Na een bepaald aantal jaar was ik zover dat ik een muis in een slak kon veranderen.
Ik had een huismuis gebruikt en om zijn rug had ik een play mobil huisje gebonden met brede plakband. En ja, de muis werd een slak. Samen met het huis op z'n rug.

Ik deed veel tests met meerdere muizen. Ook zonder huisje. Maar de slakkenkolonie moest echt helemaal niks van de muizen zonder bezitting hebben. Ook was er weinig te communiceren. Een muis was nooit slim genoeg om een slakkendialect te spreken natuurlijk.
Dus, er moest een grotere machine komen vond ik. Eentje die zo groot was dat er een mens in zou kunnen met een tuinhuisje op z'n rug.

Een paar jaren verstreken, de tijd kruipt voorbij.
Het was eindelijk klaar.
Ik bind het tuinhuis om mezelf vast door een handig trucje wat ik bedacht hebt met zwaartekracht en ga liggen in de machine.
Na het muteren van zichzelf in een slak kruipt hij bij zijn beesten in het planetarium.

Hij ondervond dat de slakkentaal niet veel verschilde van de mensentaal en verstond hun prima.
Hij sprak daar de opperslak (hij had als enige een schoorsteen op zijn huis zitten)

Ik: 'Koning slak, hoe is het om tussen de mensen te wonen?'
Koning slak: 'Sadistische kindjes strooien zout over de ruggetjes van mijn vrouw. Ze lachen om haar als ze smelt. Ik praat in meervoud, want als Koning slak heb ik meerdere vrouwen. Ik bezit ze allemaal.'

Dat vond ik eigenlijk wel een goede deal. Dus daagde ik de Koning slak uit tot een gevecht.
Het ging nogal snel.
Ik had gewonnen omdat ik de tentakels van Koning slak in z'n slijmerige bek duwde met m'n tuinhuis. Het was wel een vreemd gevoel om met een tuinhuis gehecht aan m'n nieuwe slakkenmoeshuid de tentakels van een koning in zijn mond te proppen, maar je zult er wel aan gewend raken.

Dus. Nu ben ik de Koning slak. Lekker niks doen de hele dag en kijken hoe mijn vrouwen stuk voor stuk kapotgesmolten worden door jonge kleuters.

Aantal keer bekeken: 5526
Waardering: 4.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online