Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Slang en zijn plezier.

U leest om dit moment het verhaal Slang en zijn plezier gepost door Daphne Leers. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Daphne Leers
Gepost op: 2009-6-22

Verhaal:

Slang en zijn plezier
Op een dag verveelden Slang zich. Hij dacht ik ga naar mijn vriend Tijger. hij liep naar zijn vriend toe en klopte op de deur .Tijger was niet thuis want hij deed de deur niet open ! Dus liep Slang terug naar zijn huis . Hij wist niet wat hij moest doen tot dat , ding , dong de bel ging er was een pakje aan gekomen . Wat zou er in zitten ? dacht Slang . slang dacht dan maak ik hetsnel open ! o........,wat lief , het is een poesje . En klein dat het poesje was .Hij ging metteen naar de dierrenwinkel . Daar stond een oude aap achter de toonbank . De oude aap vroeg wat wil je hebben . Slang zij ik wil een halsband . voor wat voor dier ? voor een poesjeandwoorden slang , oke zij de oude aap . Ik ga zoeken ! Hij kwam terugmet een halsbans voor een poesje . Slang betaalde en ging weer weg . Toen hij thuis kwam pakte hij het poesje op en deed het halsbandje om . het stond hem heel erg goed !

EIND!

Aantal keer bekeken: 4405
Waardering: 5.68 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online