Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Sneeuwwitje en de zeven Gangsters.

U leest om dit moment het verhaal Sneeuwwitje en de zeven Gangsters gepost door Chel. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Chel
Gepost op: 2010-3-1

Verhaal:

Sneeuwwitje en de zeven Gangsters
'Tot nooit, Sneewwitje, ik zal je niet missen,' riep mijn vroegere prins, ik was hem toch zat. 'Tot nooit,' mompel ik. Hij hoort me niet meer..

De koets trekt me voort naar de plek waar ik nu kom wonen, bij mijn liefdevolle dwergen. Ik hoop dat ze me gaan accepteren, want het is een lange reis.

Aangekomen! Wat fijn! Ik zal mijn dwergen even begroeten.
Ik trek de kleine deur open, buk, en loop naar binnen. 'Ha-lo prin-ces, gaat a-les okèeèèèèee?' roepen de dwergen in koor. Wat heeft dit te betekenen, wat is er van hun geworden. 'Ehh, ja, met mij gaat alles wel okeéeée hoor.'
'Die hemel-se stem heeft u nog steeds merken wij miss.'
'Dankje. Zou ik hier misschien mogen wonen?'
'TuuùùùùuoooaoaaoaaoaaoaooaoaoYEAH. Sor-ry. Tuur-lijk. Oh yeaeaeaaah.'

De dagen verstreken, en de dwergen gaven zichzelf andere namen. Grumpie werd poeslief tegen me en noemde zichzelf Gangster Grump. Ik begon meer te eten omdat ik veel meer honger had, en ik begon mijn prins toch wel te missen. Maar hij mij niet, daar moest ik zeker van zijn en ik mocht ook niet teruggaan. De Gangsters begonnen zich ook anders te kleden, ze droegen hele kleine broekjes die veel te groot voor ze waren, en je zag hun onderbroek-kont erboven. Ze liepen ook raar hupsend, en op een dag zeiden ze tegen mij: 'Prin-ces, u wordt dik-ker, dat is nietzo cool.'
'Paeaea-aeaea-aeaeardon?' zei ik zangerig, en ik keek onzeker naar mijn bierbuik. Ik had de laatste tijd ook rugpijn, en ik paste bijna niet meer door hun deur. En aantrekkelijk zag het er ook niet uit, als de prins me zo zag zou hij gelijk weggalopperen. Maar waarom zou hij me zo zien, hij zou me toch niet komen halen.
Het was al een paar dagen een enorme troep in het huis. De Gangsters waren inplaats van mijnwerkers rappers geworden, en daar verdienden ze veel geld mee. Ze droomden al over een groot landhuis. En dat kwam.
Gangster Grump kwam ermee, en liet het geld zien wat ze in de afgelopen maanden bij elkaar hadden gehaald. 'We kunnen er een kopen yeaaaah baby,' vertelde hij. 'Vlak-bij de prins' paleisjuuuuh.'
'O, dan ga ik niet mee,' zei ik onzeker. 'O-ke, dan-niet.'
En zo vertrokken ze. Ze namen al hun spullen mee, regelden verhuiswagentjes voor hun bedden, en gingen wonen in de schuur van het paleis van mijn ex-prins. Ik bleef alleen achter in dat stomme kleine huisje, doodalleen, en ik moest elke ochtend een uur lopend naar de C100 om boodschappen te doen.


Aantal keer bekeken: 5619
Waardering: 6.27 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online